volt egy ember, akinek pénze is volt, esze is, meg bátorsága is.
Nem mellékesen jegyzem meg, hogy Adam Clark kiváló mérnök volt és Széchenyi a nyugathoz való felzárkózás reményében kezdeményezte ezt az egészet.Egyébként hosszan lehetne sorolni, hogy kiket tettünk magyarrá, amikor már - sokszor utólag - büszkék lettünk rájuk. Mert jó érzés közülünk valónak vallani azt, akit az egész világ tisztel. Csak egy nevet írok, ebből nem lehet vita: Weiss Manfréd.
(Meg Petőfi, de ő egész más tészta, mert gyerekkorától fogva ragaszkodott a magyarságához. )
Nem kell félned mert nem vagy kommunyista!Ezt a mélyen szántó következtetést a hazafias és hon és szülőföld szeretettől hemzsegő hozzászólásodból szűrtem le!T.I: A kommunista ideológia a nemzetköziség a proletár internacionalizmus(na basszus alig bírtam leírni!) és a világ proletárjainak határ nélküli egységén (is!)alapszik!Csesszék meg mint az E.U!.....csak egészen másként!Tehát az álltalad taglaltak szerint nem vagy az!Mert tiszteletre méltó módon ragaszkodsz(az eszme szerint eléggé el nem ítélhető maradi módon!) az őseid földjéhez!..........és ez kedves Che(hiába is vetted fel e nagy forradalmár nevét!)a pártból való kizáráshoz is vezethetne!De minden esetre mély önkritikát kellene gyakorolnod!......ejnye-bejnye!
(......ezt a marhaságot hogy tudtam kiötleni???!)
Közbe véletlenül megtaláltam a kandallóm képét!Ezt meg a fűtéshez kellett volna!De nem biztos mert nem fűtünk benne!Egyébként lehet véleményezni első kandallóm amit építettem!S.K!!!!
Ehelyett ilyen idő van erre!!!
Jobb az nekem,ha mással foglalkozom.
Komment