Közlemény

Collapse
No announcement yet.

A Veteran fórum Hyde parkja.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

volt egy ember, akinek pénze is volt, esze is, meg bátorsága is.
    És ez az egy is elmegyógyintézetben végezte önkezével. Nem mellékesen jegyzem meg, hogy Adam Clark kiváló mérnök volt és Széchenyi a nyugathoz való felzárkózás reményében kezdeményezte ezt az egészet.

Egyébként hosszan lehetne sorolni, hogy kiket tettünk magyarrá, amikor már - sokszor utólag - büszkék lettünk rájuk. Mert jó érzés közülünk valónak vallani azt, akit az egész világ tisztel. Csak egy nevet írok, ebből nem lehet vita: Weiss Manfréd. (Meg Petőfi, de ő egész más tészta, mert gyerekkorától fogva ragaszkodott a magyarságához. )

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      lekommunistáz valaki,nem bántó számorma.
      Nem kell félned mert nem vagy kommunyista!Ezt a mélyen szántó következtetést a hazafias és hon és szülőföld szeretettől hemzsegő hozzászólásodból szűrtem le!T.I: A kommunista ideológia a nemzetköziség a proletár internacionalizmus(na basszus alig bírtam leírni!) és a világ proletárjainak határ nélküli egységén (is!)alapszik!Csesszék meg mint az E.U!.....csak egészen másként!Tehát az álltalad taglaltak szerint nem vagy az!Mert tiszteletre méltó módon ragaszkodsz(az eszme szerint eléggé el nem ítélhető maradi módon!) az őseid földjéhez!..........és ez kedves Che(hiába is vetted fel e nagy forradalmár nevét!)a pártból való kizáráshoz is vezethetne!De minden esetre mély önkritikát kellene gyakorolnod!......ejnye-bejnye!(......ezt a marhaságot hogy tudtam kiötleni???!)

- - - Updated - - -

Csak úgy zsibong a Hyde-park!!!!!Mi aztán hamar rendbe raknánk a dolgokat!MI???????Közbe véletlenül megtaláltam a kandallóm képét!Ezt meg a fűtéshez kellett volna!De nem biztos mert nem fűtünk benne!Egyébként lehet véleményezni első kandallóm amit építettem!S.K!!!!

Komment

Csinos kis melegedő....

Komment

Adam Clark kiváló mérnök volt
          Most vissza is vonom előző beírásom Clark Ádámra vonatkozó részét, hisz ő tényleg Ádám lett az Adamból. Hiányos tudásomból eredtek csak gondolataim.

Ami Széchenyit illeti, az ő szellemisége továbbra is követendő. Javaslom aki tud, menjen külföldre és hozza haza azt, ami ott jó. Tulajdonképpen a Pannóniánál is ezt csinálták, nem?
          Everything is better when you decide you don't care.

Komment

A fűtéshez való de itt se rossz!
            Mielőtt mi mázsás emberkék agyon sajnáltatnánk magunkat hogy milyen munkás dolog a vegyes fűtés!!!!!!!?
            ..........hát bízzuk a dolgot a család legerősebb emberére!!!!Épp úgy mint a szerelést!

Komment

Szervusztok!

Nem vagyok mostanában,hozzászólós formában,pedig volna mit mondanom,pl. EAN ügyben is,de másra kell most koncentrálnom.A fórumra azért,napi 4-5 alkalommal benézek és olvaslak titeket,de többre most nem futja,-nézzétek el nekem!

Lassan-lassan kitavaszodik,-hisz már a fecskék érkezéséig is 8 hét van hátra és akkor talán minden szebb és jobb lesz,de addig azért még pakolni kell a tűzre,hogy meleg is legyen.

Találtam egy kis humoros írást a Bal-Rad-on,felteszem ide,-mosolyogjatok Ti is!

Click image for larger version

Name:	B-R.png
Views:	1
Size:	43.5 KB
ID:	143777

Kicsit bugyuta,de engem megnevettetett,-remélem nektek sem lefelé görbül tőle a szátok.

Üdvözlettel:Che

Komment

Józsikám!
                Engem is utolért a kazán lyukadás!Szerencsére a külső köpeny volt repedt.A hegesztés engedte el!Így fél napos bontás után oldalra fektetve be tudtam fótozni!Nagy mázlim volt mert alig-alig tudok hegeszteni!Ha belül reped vagy lyukad ki valószínű cserélni kellett volna!
                Ezt csak azért írom mert azt hiszem tavaly neked is ilyen tájba lyukadt ki!..........SORSTÁRSAM!Keblemre cimbora!!!!Jöhetnének már a fecskék!Ehelyett ilyen idő van erre!!!De szerencsére van ilyen is! De holnapra már jobbat ígérnek!Valami effélét!..........úgy hogy fel a fejjel!!!!!

Komment

Ezt most találtam:

Forrás: https://www.facebook.com/15510781122...type=1&theater

Komment

Üdv Olvtársak!

A számok kivételével akár hazai is lehetne.

Komment

Nekem is rögtön ez jutott az eszembe: Csak a számok nem stimmelnek. Viszont ezt leszámítva mekkora igazság.

Komment

Ez nem volt vicces Zsolti!A tény hogy nekem már majdnem mindegy csak szegény gyerekeimet és unokáimat sajnálom!
                        Mivel ez a Hyde park,ahol is minden félnótás világgá ordíthatja a hagymázas rémálmait! Én is bele suttogom a fülecskétekbe(hogy a robotok ne hallják!) Ami nyílvánvaló tény hogy a Föld nevű bolygó csak kb 4-5 milliárd embert tud elviselni a hátán!Ha tovább is így szaporodik a népesség akkor.........................!!!!!!!!!!!!!!!!.......és ti is tudjátok hogy miféle népek szaporák!Jelzem mélységesen humanista embernek tartom magam!Pontosan ezért írtam!

Komment

Ahol sok ember van és sokféle..ott rendetlenség lesz,majd káosz. Az okosak,erősek majd rendet raknak. Nekünk csak a levét kell meginni...(nem biztos,hogy málnaszörp ízű lesz) Van elméletem a világról,s hogyan lehetne rendet tenni,de egészében le se merem írni.. Jobb az nekem,ha mással foglalkozom.

Komment

apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Ez nem volt vicces Zsolti!A tény hogy nekem már majdnem mindegy csak szegény gyerekeimet és unokáimat sajnálom!
                            Mivel ez a Hyde park,ahol is minden félnótás világgá ordíthatja a hagymázas rémálmait! Én is bele suttogom a fülecskétekbe(hogy a robotok ne hallják!) Ami nyílvánvaló tény hogy a Föld nevű bolygó csak kb 4-5 milliárd embert tud elviselni a hátán!Ha tovább is így szaporodik a népesség akkor.........................!!!!!!!!!!!!!!!!.......és ti is tudjátok hogy miféle népek szaporák!Jelzem mélységesen humanista embernek tartom magam!Pontosan ezért írtam!
                            A népesség szépen eléri és meg is haladja a szintet. Aztán egy jó része kipusztul és a népesség újra a szint alá kerül. És kezdődik az egész újra...
                            Az már más kérdés hogy hol és kik lesznek azok akik kipusztulnak és kik azok akik hasznot húznak az egészből...

Komment

Az emberiség majd elintézi saját magát, ennek így is kell lennie. Csak azt remélem, utána majd más fajok dominálnak ezen a bolygón...

Komment

Ebben az az érdekes,hogy akinek telik rá pont az nem életképes!Vajon lesz annyi sütnivalója,hogy bevegyen néhány túlélőt is mert azoknak nem a gyűjtögetésen jár az agya.....
                                "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X