Közlemény

Collapse
No announcement yet.

A Veteran fórum Hyde parkja.

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Eszement dolog ez az emberiség!Gyönyörű dolgokat képes megalkotni,ugyan akkor a leg veszedelmesebb gonosz is belőle sarjad!Ami szörnyű az egészben hogy e gonoszt szánt szándékkal hozza létre és fordítja saját maga ellen!Ott van például az a csodálatos eszmeiség amit ,,Liberalizmus"-ként ismerünk!Teljesen tönkre teszik mindenféle talmi gondolatok bele kényszerítésével!Ennek nevében zúdítják a butaság árját ránk!Ha nem vallod amit ők akkor le fasiztáznak vagy őrültnek bélyegeznek!Pedig a túlnépesedést(főleg az inproduktív szineseknél!!)radikálisan meg kell szüntetni mert ha elindulnak nem lesz elég egy egyszerű kerítés!Mint ahogy az ős Magyarokat sem tartotta vissza néhány földvár!

    Komment


      Ott van például az a csodálatos eszmeiség amit ,,Liberalizmus"-ként ismerünk!
      Erről mindíg ez az idézet jut eszembe, annyira találó:

      "Az ősi emlékek közt folytatott kalandozások sok mindenre megtanítanak. A minták, ó, azok a minták. Leginkább a liberális bigottok zavarnak. Nem bízom a szélsőségekben. Kaparj meg egy konzervatívot, és a felszín alatt olyasvalakit találsz, aki a múltat részesíti előnyben mindenféle jövővel szemben. Kaparj meg egy liberálist, és fiók-arisztokratát lelsz. Ez az igazság! A liberális kormányokból mindig arisztokrácia lesz. A bürokrácia árulja el azoknak az embereknek a valódi célját, akik az ilyen kormányokat alkotják. A kis emberek, akik megalakították ezeket a kormányokat, amik a társadalmi terhek egyenlőbb elosztását ígérték, már a kezdetektől fogva bürokratikus arisztokráciák markában találják magukat. Természetesen minden bürokrácia követi ezt a mintát, de micsoda képmutatás, ha ezt a közösség zászlaja alatt teszik! Nos hát, ha a mintákból lehet valamit tanulni, akkor azt lehet, hogy a minták ismétlődnek. Az én elnyomásom nagyjában-egészében nem rosszabb, mint bárki másé, és én legalább valami újat tanítok."
      Leto Atreides II, A Dűne Istencsászára- Ellopott Feljegyzések
      Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2015 júl. 13, 19:24.
      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

      Komment


        Szervusztok!

        Olvasom a hozzászólásaitokat és elgondolkodom,-miért csak a felszínt karcolgatjátok,-féltek,vagy nem értitek,hogy milyen nagy sz@rba keveredett a világ?A baj már nem a különféle izmosoknál keresendő,-sajnos háború felé sodródunk,-mindenféle ideológia nélkül,egyszerűen a lehúzható profitért,az teljesen más dolog,hogy a zászlórúdra felhúzták a Demokrácia szót,amely mögött azonban semmilyen a demokráciával kapcsolatos tartalom nem található.

        Mindig komolyan vettem,veszem és venni fogom,hogy akárki is jöjjön a világra,akármilyen nemmel és bőrszínnel,-annak joga van az élethez és egyenlő,feltéve ha képességei szerint,maximálisan hozzájárul azon javak előteremtéséhez,melyek a világ népeinek túléléséhez szükségesek.Az ingyenélést és az élősködést nem tudom elfogadni,mert akinek,soha nem folyt az izzadtság a szemébe munka közben,az fel sem tudja fogni,hogy mennyit kell dolgozni,hogy a magból búza teremjen és abból kenyér készüljön.

        Mélyebben kellene ezekről a dolgokról beszélni,amelyre talán 10 nap múlva lesz is lehetőség Tiszakeszin,-én már el is kezdem a visszaszámolást,-9.

        Üdvözlettel:Che

        Komment


          Olvasom a hozzászólásaitokat és elgondolkodom,-miért csak a felszínt karcolgatjátok,
          Már az is elég durva. Akik itt hozzászóltak,s mások is,látják a jövőképet. Személy szerint én szivesebben beszélgetek vidámabb dolgokról.

          Komment


            Már az is elég durva. Akik itt hozzászóltak,s mások is,látják a jövőképet. Személy szerint én szivesebben beszélgetek vidámabb dolgokról.
            Arra is van rovatunk! Viszont a Hyde park az a Hyde park és ott nem a legvidámabb dolgokról szoktak szónokolni!
            Osztom Che barátom nézetét!.........viszont!Pont e tételből(a világra jöttek,sőt újabban már a megfogantak(!!!!!?)jogai!)adódik a születés szabályozás radikalizálása!Nincs más út!!!!Ezt tudják a politizálók is!Hiszen Kínában már évtizedek óta működik a második gyerekhez való jog kurtítása és a fordított családi pótlék!!!!Viszont Indiába semmi sincs ami korlátozná a szaporulatot!Eredmény=ma már kb 150-200millióval többen vannak mint a Kínaiak!
            Konklúzióként,csak itt suttoghatom el fájdalmamat a gyerekeim és unokáim(és talán a fehér ember!!!)szomorú jövőjét vizionálva!

            Komment


              Én is szeretek olvasgatni bár nem vagyok egy könyvmoly. Sajnos igazatok van az emberiség jövőjén elgondolkodva.Az egyre- másra kirobbanó puskaporos ellentétek " egy világméretű nagy durranáshoz " közelít bennünket. Csak ebben az az utálatos,hogy kik vagy Ki létre hozza egy hiper szuper beton bunkerbe húzza meg magát és onnan uszítja egymásnak az emberiséget.Egy ostoba dogma miatt 10 milliók esnek el elhitetve velük, hogy ez az út fog vezetni a " kánaánhoz ".Egy örült majd kinek az úja a gombon lesz egy személyben dönti el és maradni fog a nagy "o".Azon az alapon teszi ezt ha én elveszek más se maradjon.

              Komment


                csak itt suttoghatom el fájdalmamat a gyerekeim és unokáim
                Ezzel egyet is értek. Agyalok rajta eleget,és a kis világom próbálom úgy alakítani,hogy ne (kevésbé) hassonak rám a nemkívánt elemek. (valamint az utódokra)

                Komment


                  A Demokrazia az egy szep szo ami teljes mertekben kivitelezhetetlen egy utopia, mivel mindenki mas es az egyenloseget stb.mar ket ember kozt is nehez letrehozni .A mi mai modern eletunkek az alapja az a ( "contribuzione") ugy irhatnam le hogy a kozossegi hozzajarulas es ez nem csak az adozast jelenti penzben,hanem ki hogy tudja (tudna ha tenne ) szellemi ,muveszeti,stb hozzajarulas.A problema ott kezdodik ha az emberek nagyresze csak merit ebbol a hozzajarulasokbol es nem tesz oda semmit .Ennek a folyamatnak a levezetesere lennenek a politikusok akik kulombozo allami szervezeteken keresztul szabajozzak a javak visszajuttatasat a tarsadalomba.Az allam megfogalmazasa azthiszem valahogy igy van "Az allam a hatalmon levo uralkodo osztaly erszakszervezete". A liberalizmusban termeszetesen a nep altal valasztott demokratikus kormany aki ezt a szerepet betolti.Nem lehet neven nevezni min egy diktatort vagy kiralyt vagy egy egypartot,stb.A profit ehes minel tobbet akaro gazdasagi tarsulatok, multik, bankok,-nak konyebb dolguk van egy ugynevezett liberalis kormannyal elfogadtatni az akaratukat amit rakenyszerusitenek az emberekre.

                  Komment


                    A viszolyogtató az egészben ahogy élnek!Amerre megfordúlnak a kúltúra pusztulása jár a nyomukban!Szemét,sz@.,fertőzés,mocsok,bűz.............stb!Itthon is van példa erre!Nem akarok megnevezni senkit és semmit mert szerencsére már nem álltalános!De ha igazán beindul egy modern kori népvándorlás akkor letarol mindent!!!Gondoljatok bele!Naponta 500-800 illegálist fognak+akit nem!Szorozzátok meg 365-el!........és még vannak politikusok akik ebben látják a demográfiai méjvölgy megoldását!.....ELMEBAJ!!!!!!!!!!!Pedig jönnek egyre többen!Akár akarjuk akár nem!A déli határnál lévő emberek már szenvednek miattuk de nem kell aggódni mert jönnek feljebb is!

                    Komment


                      nem kell aggódni mert jönnek feljebb is!
                      De jó lesz az nekünk!
                      A minap láttam jónéhány képet a menekülttábori idillről. Lehető legnagyobb lelki nyugalomban ücsörögnek a szétdobált szemét közepén és simogatják a gigaszmártfónjukat.
                      Köszi, nekünk már vannak ilyen "őslakosaink". Ebből az anyagból légyszi ne akarják megoldani a demográfiai gondjainkat
                      Persze kettős az érzésem ezzel kapcsolatban, mert szörnyű lehet elhagyni a helyet ahol születtél, ahol a gyökereid vannak, és vakrepülésben nekiindulni a nagyvilágnak.
                      De ha ezt a gondolatmenetet követjük... nem ilyenkor kellene a sok életerős férfinak az eliszkolás helyett fegyvert markolni, és megvédeni amit meg kell védeni?

                      Komment


                        Persze kettős az érzésem ezzel kapcsolatban, mert szörnyű lehet elhagyni a helyet ahol születtél, ahol a gyökereid vannak, és vakrepülésben nekiindulni a nagyvilágnak.
                        Ne aggódj!Nincsenek gyökereik!Legalább is Európai értelemben nincsenek!Egyik napról a másikra!Ezért élnek a meleg országokban!Ott nincs tél nem kell spájzolni!Ezért is életképtelenek a hűsebb éghajlaton!De a gondoskodó álhumanista,álliberális államok életben tartják őket!Maguktól vagy vissza iszkolnának vagy simán elpusztulnának!De a TE a MI adónkból kapnak annyit ami elég nekik!Hallottam valahol hogy napi több mint 5000ft az ellátásuk! Vazze én 40 évnyi meló után kapok 60 egynehány ezer roki nyugdíjat!Tudsz számolni ugye? Akkor nem magyarázok!.........abba is hagyom mert csak felmegy a vérnyomásom!

                        Komment


                          abba is hagyom mert csak felmegy a vérnyomásom!
                          Ilyenkor kell felpattanni a sárkányra és menni egy "rövidebb" kört. Az kisimítja az idegrendszer ráncait
                          Nekem is készül a vasalóm , már-már célegyenesben van. A váz kész, a nappliban várja a blokkját. Azt is széjjelvetettem hétvégén, tegnap megvettem hozzá a szükséges 6db csapágyat, szimeringeket (persze a zsebem sokkal könnyebb is lett hirtelen, de erre most nem sajnálom, legyen benne SKF, még ha dupla áron is van...). Még kell egy bronzpersely a váltóba, néhány bowden, és megkezdődik az összeépítés. Ha minden jól sikerül, motor lesz belőle. Ha nem, akkor helikopter
                          Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2015 júl. 14, 12:04.

                          Komment


                            kisimítja az idegrendszer ráncait
                            Tuti. Ezt javaslom én is.

                            Komment


                              Persze kettős az érzésem ezzel kapcsolatban, mert szörnyű lehet elhagyni a helyet ahol születtél, ahol a gyökereid vannak, és vakrepülésben nekiindulni a nagyvilágnak.
                              Az embercsempészeknek nem két fillért kell tejelni, hogy elhozzák ezeket ide. Valakik szépen szponzorálják mindet, hogy idejöjjenek...Persze, eladnak otthon mindent, és abból telik...Ez a mese része a dolognak, a fűkunyhóért és a 2 db kecskéért kapott pénzből még a szomszéd nyomortelepig se jutnának el.
                              "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                              "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

                              Komment


                                [QUOTE]Valakik szépen szponzorálják mindet, hogy idejöjjenek...[/QUOTE]
                                Lyutyúb keresőbe:

                                "Világ-panoráma: Kinek az érdeke Európa veszte?"
                                Ha csak a fele igaz, már az is sok

                                Komment

                                Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X