Közlemény

Collapse
No announcement yet.

A Veteran fórum Hyde parkja.

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    mindenféle idióta
    különben negatív kritikát fognak rólunk írni a nyugati sajtóban!
    Ezek nem mások, mint akik a szivárványos felvonulást is éltetik. Úgy hívják őket hogy liberális ! Itthon meg hogy ellenzék !

    Komment


      Úgy hívják őket hogy liberális ! Itthon meg hogy ellenzék !
      Lassan, majdnem egykutya....

      Komment


        Egy közös van bennük: naponta 5x Mekka felé fordulva imádkoznak, és nincs bennük lelkismereti szabadság iránti tolerancia. Azt hiszem többet nem kell mondanom.

        Komment


          Amcsik csinálják jól, előbb lőnek és utána kérdeznek... -.-

          Komment


            Amcsik csinálják jól
            Külön aparátusuk van sok okos emberrel,hogyan lehet más országok gazdaságát befolyásolni az ő érdekeiknek megfelelően. Minden eszköz megengedett. Csak előre meg legyen a bűnbak,akit majd jól megdorgálhatnak. (persze nem ingyen)

            Komment


              Hát igen, én a határvédelmükre gondoltam most konkrétan ;D .

              Komment


                jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Hát igen, én a határvédelmükre gondoltam most konkrétan ;D .
                Náluk (Amerika) mindenre vonatkozik az alábbi állítás...

                Egyébként, Ők már rég tudják, hogy fegyverek és erőszak nélkül semmi nem megy...rendesen
                Tudniuk is kell, hiszen Ők vezették be, amerre csak jártak...
                Utoljára szerkesztve a következő által: Fergusson; 2015 aug. 18, 09:48.

                Komment


                  A nagy EU..., kitaláltak mindenféle idióta szabályt, előírást, amivel jól meg is bénítják a tagállamokat, végeredményben az egész uniót.
                  Ez a szerkezet egyenes másolata egy másik úniónak, a szovjetnek. Maximum ugyanannyi ideig fog tartani is. Vagy még kevesebb ideig, mert a szovjetnél volt erő is, itt pedig az egész brüsszeli apparátus egy bábkormány, amerikai bábok...erő nélkül.
                  "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                  "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

                  Komment


                    Maximum ugyanannyi ideig fog tartani is.
                    Lehet, hogy pontosan EZ nem áll valakiknek az érdekében, hogy addig vagy még tovább tartson.../akár az USA is lehet
                    Az egész "menekült" dolog egy gerjesztett valami... amivel éket tudnak verni a tagországok közé, mivel olyan dologgal állnak szemben, ami eddig nem volt annyira jellemző Európára ( ekkora létszámú "áradat" ) Ezzel elérik azt, hogy egymásnak esnek az unión belül az országok, elsősorban saját hazájának megvédése miatt....szerintem.
                    Természetesen, nem kell velem egyetérteni, csak elmondtam/leírtam a gondolataimat
                    Utoljára szerkesztve a következő által: Fergusson; 2015 aug. 18, 15:29.

                    Komment


                      Természetesen, nem kell velem egyetérteni, csak elmondtam/leírtam a gondolataimat
                      Nem értek hozzá,de szerintem az összes hasonló dolog figyelemelterlés!!!
                      "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

                      Komment


                        A menekültek körüli cécó sajnos nem terelés. Már németek is kezdenek szerintem rádöbbenni hogy(elnézést a kifejezésért) nyakig ülünk a szarban...

                        Komment


                          „nagy nyugati multik” az itt „bevasalt” pénzt / a magyar ember izzadságából előállítva/ kitalicskázza a saját hazájába, addig nem beszélhetünk semmilyen piacgazdaságról
                          Mindig nézd a másik oldalt is. Mi lenne, ha nem lennének itt? (egyrészt a mostani alkalmazottakkal, másrészt a bedolgozó cégekkel) Értem ezt a gyárakkal kapcsolatban.

                          Tecskó, és társai: cég szinten valóban tahók, de nézd a vásárló oldaláról. A nagy mennyiségek miatt mindenképp alacsonyabb árszintet tudnak produkálni, mint bármilyen helyi kisbolt. A választék nagyságáról nem is beszélve. Nézz körül pl. Olténiában, ahol kevés a bevásárlóközpont, sok a kis pár négyzetméteres üzlet. 1 liter tej 3-400 Ft, 1 milka csoki 600... 1 kg kenyér 3-400 Ft-nak megfelelő pénz, és hogy ezeket megvedd, 3 boltba kell bemenned, mert egyben nem kapsz meg mindent. Ezt akarjuk?

                          Az EU témához annyit szólnék hozzá, hogy igaz, hogy rengeteg nekünk nem tetsző, vagy felesleges szabályt hoznak létre, de szemtelen mennyiségű pénzt öntöttek többek közt Magyarországra, ami nélkül simán valami délebbi balkán ország szintjén állnánk pl. Romániával együtt. Monjduk az tény, hogy a menekültekre nem lenne gondunk, mert nem lenne érdemes ide jönni, de pl. egyetlen kórház, vagy iskola se lenne felújítva, és egyetlen nagyobb beruházás se menne. Nézd csak meg. Mind 30-40-50, vagy több % EU-s támogatásból épül. Csak mi, cég szinten is ~10M-s nagyságrendben lejmolunk EU-s pályázati pénzt évente. Mondjuk legalább itt értelmes dologra, termelőeszközre, fejlesztésre van felhasználva.

                          Sose higyjetek a politikai felek által befolyásolt médiának ezekben a témákban. Érdemes megnézni, hogy mit publikál az ellen oldal, és hogy mit mondanak külföldön is egy adott témáról. Érdekes dolgokra tud rájönni az ember.

                          Komment


                            A nagy mennyiségek miatt mindenképp alacsonyabb árszintet tudnak produkálni,
                            Ezzel azért vitatkoznék. Jónéhány éve még igaz volt, az alacsonyabb árakkal odaszoktatták a nagyközönséget (a minőségről ne beszéljünk itt, hiszen az ár az elsődleges). Valami különös pszichológiája lehet ennek, de az odajáróknak eszébe sem jut máshol is körülnézni, a mai napig abban a tudatban vannak, hogy ott a legolcsóbb minden. Pedig NEM! Mi pl. a legközelebb lévő kis coop-ba járunk bevásárolni, és bizony olcsóbban vesszük az élelmiszert mint a tecsós akciós újságban. Jó, kell mennünk több helyre is. Ésakkormivan? A zöldséget a piacon vesszük a néniktől, a kenyeret a péküzletből, az élelmiszert a coopban. Szerintem nem telik több időbe, mint a tecsóban bolyongás, sorbanállás. Másrészt így nem műsalátát eszünk meg műhagymát. Hát ez lenne velünk a tecsó nélkül.... A hazai kistermelőtől, vállalkozóktól vásárolnánk.
                            Persze mindenki menjen a saját meggyőződése szerint, az enyém ez.
                            Nem támogatom a multikat egy fillérrel sem, nem nézek tévét, nem plézbúkozok. Ja, és nem hiszek abban hogy az unió csak úgy adja azokat a támogatásokat, puszta önzetlen jótéteményként.... De ez bonyolult és nehéz téma.

                            Komment


                              az odajáróknak eszébe sem jut máshol is körülnézni, a mai napig abban a tudatban vannak, hogy ott a legolcsóbb minden
                              Ez mondjuk nem a multi hibája szerintem.

                              nem hiszek abban hogy az unió csak úgy adja azokat a támogatásokat, puszta önzetlen jótéteményként...
                              Természetesen semmi sincs ingyen. Viszont jelen pillanatban, és még az elkövetkező majd 7 évben erősen pozitív kiadás/bevétel oldal az országnak. Csak jól kell(ene) felhasználni a pénzt, nem úgy, mint a Görögök, hogy még azt is ellpoták, amit még meg se kaptak....
                              Click image for larger version

Name:	eu_budget_2011.jpg
Views:	1
Size:	200.6 KB
ID:	147033
                              Egy érdekes táblázat. Érdemes rágódni egy kicsit az adatokon, hogy ki mennyit kapott (Pl. Görög, Lengyel, Cseh) és mire jutott belőle, és azon is, hogy kik a befizetők (pl. Belgák, mi a tökömből...)

                              Komment


                                Ez mondjuk nem a multi hibája szerintem.
                                Hát persze hogy nem. Nem is nevezném hibának. Aki oda jár, és meg van elégedve vele, váljék egészségére. Megmondom őszintén, 7-8 évvel ezelőtt még én is nagy teszkójáró voltam. Soha nem szerettem, mert mindig agyilag zokni lettem, mire kikeveredtünk onnan, szerintem nagyon le tudja szívni az ember energiáját a sok kóválygás, rengeteg inger. De benne voltam én is a "mindent egyhelyen és milyen olcsón" felfogásban. Aztán jött egy hirtelen, nagy fordulat az életemben, és egyik napról a másikra átszoktam a kisboltra, piacra, eltettem a tévét, stb. Nagy fordulat volt, de egyáltalán nem hiányzott egyik sem. Sokan a mai napig csodálkoznak körülöttem, hogy hogy lehet megélni ezek nélkül.... Megmondom, simán! Anyagilag ugyanúgy, vagy még jobban kijövök (pl. nem veszek meg egy csomó olyan dolgot, amit nem is terveztem, ez pl a tecsózáskor jellemző volt), nem zsibbadok le már délelőtt, stb. Mindemellett inkább a kistermelőknek, hazai boltoknak adom a pénzemet, nem a multinak.
                                Szóval, ez egyéni döntés, én spec. jobban érzem így magam.

                                Ami a Görögöket illeti, én sajnálom őket. És nem hiszem el feltétel nélkül, amit a nyugati sajtó ír róluk.
                                Rólunk is mi mindent írnak, mennyi sz.rral dobálnak minket, ami vérlázító hazugság? Tény hogy nehéz helyzetbe kerültek, a valódi okokat nem tudhatjuk. Most mindenesetre megkapták a "mentő" csomagot. De jószívű ez a naaagy jótéteményes ájemmeff. Cserébe csak pár apróságot kértek. Pl. hogy sarcolják rommá a népet, ill. hogy az állami tulajdonú cégeket, földeked privatizálják. Pl. a német légitársaság már 40 évre szóló üzemeltetési jogot kapott az eddig Görög légitársaság fölött. Tehát minden olyat el kell adniuk, aminek a nyereségéből pl. vissza tudnák fizetni a hitelt. Így legalább garantált lesz az hogy ne tudják soha visszafizetni, és még jobban ki lehet őket zsákmányolni.
                                Nos, én így látom a dolgokat, ezeknek a felhangoknak hiszek. Nem mondom hogy nekem van igazam, azt sem hogy neked. Kicsik vagyunk mi ahhoz hogy lássuk a miérteket.

                                Komment

                                Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X