UK eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Nem csak ők

Kosztolányi Dezső: Nyár, nyár, nyár
Karinthy Frigyesnek, úri-magának, az embernyi embernek,
De kicsit talán a Kálomistának is küldöm, azzal az
Instanciával, hogy ne átallaná elolvasni ezt a nekem-kedves
Poémát, minden irányban.
Nyár,
A régi vágyam egyre jobban
Lobban,
De vár még, egyre vár.
Kár
Így késlekedned, mert az éj setétül.
Az élet
Siralmas és sivár
Enélkül.
Gigászi vágyam éhes, mint a hörcsög,
Görcsök
Emésztik s forró titkom mélye szörcsög.
Mostan hajolj feléje.
Közel a lázak kéjes éje.
Akarod?
Remegve nyújtsd a szájad és karod.
Itt ez ital illatja tégedet vár.
Nektár.
Te
Hűtelen, boldog leszel majd újra, hidd meg.
Idd meg.
Egyszerűbb az ilyeneket élőben egy sör mellett megejteni!
Sajnos aktuálisak! A párt ütés a széthúzás az egymás véleményének semmibe vétele ez nem új keletű dolog!Sajnos nem csak a politikára jellemző!Rengeteget forgolódtam emberek között a munkámból adódóan és szomorú dolgokat tapasztaltam!Egyes emberek többnyire nagyon aranyos szimpatikus lények..............de ha több van belőlük főleg ha valami nagyhangú észkombájn a vezérszónok az katasztrófális!!!!!
Ezért vagyok és maradok is magányos farkas és nem barátkozom senkivel!!!!Kivéve titeket mert ti mesze vagytok és amúgy egész jó fejek!
Talugáé a pont!.....legyünk megértőek elfogadóak!Hiszen minden gondolat lehet szép és nemes ha szívből jön!Az Alföldit csak TV-ből ismerhetem................parasztosan mondva ,,nem egy hü..e gyerek"!Tegyük a szívünkre a kezünket ilyen korunkban melyikünk nem akarta meg váltani a világot?!!!!Na sziasztok!Legyetek jók és szoba tiszták!......és vitázzatok sokat mert az értelmes eszmecsere csak hasznunkra válhat!!!!...............ja!......és motorozzatok sokat mert az nemesíti a lelket legjobban!

, de ez az élet rendje). Ettől függetlenül kiállításaikra elmegyek és megnézem a munkáikat. Sőt, zseniálisnak tartom. Bocs, hogy személyes példákat hozok, de így életszerűbb.
, majdnem -majdnem igazat is adok ,szinte minden bekezdésednek .........
Aztán ott az a másik.....arról pedig hogy vélekedjek ? Ha nem tekinti nagyon hazájának azt ahol él , hanem máshova húz , ..................ez itt már nagyon politika lenne ezért inkább majd az emlegetett sör mellett .
Komment