Tessék eljönni tiszakeszire --aztán ott megkapod a magadét
..
...............Mikor is?
De csak majd nem,hiszen minek törjem magam?Amikor itt vannak az én kedves öreg,kevésbé öreg,ifjú,kevésbé ifjú ámde roppant bölcs tanult kollégáim akik talán sínre rakják a kisiklott(félig kisiklott) gondolat kezdeményeimet!

. Meg meg se becsülik őket igazándiból, én is lenyomtam az érettségit + szakmát ehhez képest bedobtak a sorra. Ezért aztán megérte normális szakmát tanulni... Épp most gyúrok egyetemre mert itthon másképp nem lehet "értelmes" fizetéshez jutni(hacsak nem "hosszú" a nyelve valakinek de én sose voltam és leszek olyan).
VISZONT elviselhetetlen volt a sötétség!!!!!A városra(és itt az értelmiségi életre is gondolok!)boruló sötét,szürke felhő amit a butaság a rosszindulat az irigység az egymást húzzuk le a posványba szemlélet táplál!!!!!!!!!
Ettől próbáltam inkább szabadulni!A várost körül ölelő dombok mintha nem csak a levegőt de a VILÁGOSSÁGOT is kizárták volna!
)
Megyek is és kicsit kiizzasztom nyomoronc testemet hogy rokihoz méltón kerüljek asztalra!https://youtu.be/scwMk1cbt_Q
Komment