Közlemény

Collapse
No announcement yet.

A Veteran fórum Hyde parkja.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

gilersx eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    ráértek okosodni az árnyékban
    És ők meg közben megfagytak...

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    sokszor más a véleményem , másként látom a dolgokat
    Voltak idők amikor az ilyenekből lettek az úttörő nagy emberek... máskor meg megégették, esetleg karóba húzták őket

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    lehet hogy nem volt etikus ez a kis szőllő vásárlás --de abszolút törvényes” .
    Ezk pedig sokszor nem járnak együtt! Valahol máshol azt hiszem hoztam már fel példaként, hogy az anno elkövetett népirtások is, akkor az elkövető népeknél mindig törvényes volt! Mert ugye az így korrekt

gilersx eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    népcsoportok akik sárból épített viskókban laknak már több ezer éve
    Lehet kevesebb a gondjuk mint nekünk és nem is balhéznak egymással nem igazán fontos dolgokon!
    Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2013 aug. 03, 20:46.

Komment

Jó lenne szolidan kibeszélni a dolgokat,de mi a szolid.?

Inkább ne hagyjik egymást belemélyedni ijesmibe.aki nem tud leálni egy figyelmeztetéstől harag nélkül az,

levan sajnálva!!!
      "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Gyere mit iszol?
        ....köszi!!!Még az idén egyszer megyek!.................Bambit!!!!http://youtu.be/g08QScm5LkQ...............jééééé!!!!!!!!Még is megy!!!!Sinter ezt kapd ki!!!!!Ilyenből van sok!(Youtube.apacsavo.....vagy IZS Oldalon!
        Utoljára szerkesztve a következő által: apacsavo; 2013 aug. 04, 08:32. Oka: Videót akartam..............de nem megy!

Komment

apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Bambit!!!
          Rendben! Egy csatos üvegesre a vendégem vagy!

Komment

Még mindig azon az állásponton vagyok hogy ............ártani nem,,használ"!...........ha valaki meg könnyebbül tőle ám legyen!(Egyébként már ezzel is politizálunk hogy polemizálunk róla!)Persze én a szabadság és a veterán motor(autó!???!)pártján állok!Viszont a veteránozás közben,főleg a papír munkáknál igen sokszor emlegettem(igaz negatív felhangal!) a törvényhozó honatya(?!)elvtikéket!

Komment

Sinter ezt kapd ki!!!
              Jé a vidi meg Ózdon készült a hosszú soron. És nem is túl régen mert a végén a híd már nincs meg.
              De ha legközelebb erre jársz egy italra (persze nem szeszes) a vendégem vagy!

Komment

Májusban is voltam! ,65-76-ig éltem ott!A legszebb ,,lánykoromat"!A 102-ben tanultam Esztergályosnak! Aztán a VOLÁN-nál sofőrködtem!...........de szűk volt nekem az a völgy!.........ha akkor így lehetett volna utazni ,meg sem álltam volna Új Zélandig!!!.............de most már mindegy!Nem szoktam senkihez sem menni,pedig sok ismerősöm van....................de annyira más világ! Amikor át megyek a 25-re Nagybátonynál mintha másik bolygóra mennék!Nem sértésnek szánom!!Szívesen megiszom veled egy kávét,ha meg írod hova menjek!Valószínű 20-a utáni hétvégén megyek arra!Remélem nem bántottalak meg!!!Eléggé szókimondó őszinte fajta vagyok!Ezt sem díjazták ott!Szerették a nyalizást!..............hát én erre nem vagyok vevő!Ég áldjon földi! Ha megírod a címet akkor nincs vissza út!Ha én neki indulok megyek mint a tank!

Taluga!...........Sződligeti találkozó?.................lesz találkozó?

Komment

Nem bántottál meg, szó sincs ilyenről. Ez az igazság ezeket a dolgokat én is tapasztalom. És eleve az igazságon meg nem is lehet megbántódni.
                  A meghívásom továbbra is áll. Címet privátban küldök.

Komment

Taluga!...Sződligeti találkozó?...lesz találkozó? undefined
                    Igen lesz! 24-én! Fönn van a naptárban. Sovennyel felvették a kapcsolatot, mivel gyűjtik rajta nekünk az aláírásokat!
                    Már én is akartam kérdezni jössz e? Én úgy tervezem ott leszek!
                    Nekem itt van szemben, és ha a "Kék Villám" tudna vízen járni, csak átvágnék a Duna két ágán, meg a szigeten, de szerencsére így motorozhatok egyet körbe!

Komment

Jó lenne menni!Ha sikerül viszek pár havert!Beagle,Zuzuj,Korompai!Ha Zuzuj nem tud jönni,megpróbálom elvinni a Simson 250-esét!Jobban fest mint az én ETZ-m!..............igaz ezt sem szégyellem!Majd csak ősszel kapom szét hogy át építsem!Mint a fórumon köztudott eléggé nyomi vagyok...........tele mindenféle fém alkatrésszekkel!De a mociról nem vagyok hajlandó lemondani!...............majd megkérem motorra a rokkant kártyát!(kocsira nem adták,mert két Stent a szívben és két csípő protkó nem elég!Hiába nekem nincs nagy Merci vagy bömbi terepjáróm hogy lássák milyen béna vagyok!)...........................bocsi!Ez nem a Hyde park!!!!!!!!!!

sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      A meghívásom továbbra is áll. Címet privátban küldök.
                      OK! Meg tisztelsz!Érdekelnek az ottani viszonyok!............ha jön a cím megyek!!!....ha nem akkor is!Csak nem talizunk!Minden jót!

Komment

Írtam valamit, aztán gyorsan töröltem. Nem jó itt politizálni.
                        Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2013 aug. 04, 21:44.

Komment

apacsavo Te pedig nagyon tudod milyen az a " derék " táji fájdalom sajnos.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            apacsavo Te pedig nagyon tudod milyen az a „derék” táji fájdalom sajnos.
                            Sajnos!...........de a motor mindig meggyógyít!.............na még egyszer utoljára!apacsavo kórházbakissé nyomin kórház után!Rozsdamentes acél cuccokkal!.....de az nem látszik!

Komment

Basszus a Terminátor hozzád képest ipari tanuló.
                              Amúgy nem lehetett egyszerű végigcsinálni. Minden tiszteletem.

Komment

sinter,Ózdi Kohász gyerek vónék!800 fok alatt kézzel gyúrtam a vasat ,fiatalabb koromban!...............csak hát az idő vasfoga mindent és mindenkit ki kezd!!!!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X