Közlemény

Collapse
No announcement yet.

A Veteran fórum Hyde parkja.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Bakker apacsávó, Te aztán meghúztad a szarvát!
    Anno csak egyszer csináltam ilyet az ETZ-vel, kíváncsiságból. nem szerettem nagyon túlhajtani a vasat. Igaz, az első teleszkópjaiban akkor nem is volt csillapítás, így elég merész is lett volna tőlem gyakran ilyet csinálni.

De szép hangja van, jó hallani. Nosztalgia ilyesmi...
    Ezt ugye nem a rockoperával kapcsolatosan írtad?

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Én ma élő magyar emberként mondom
      Ezzel valóban csak ennyit akartam, hogy mindig minden, csak nézőpont kérdése. Ki tudja a miénk mennyire lesz idejét múlt, 10-50-100 év múlva... vagy akár már holnap...

Most te mentél le (vagy jöttél utánam) a piros turistajelzésre.
      Akkor találka a pihenőben a tábortűznél

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      festetek veled egy aktot- franciakulcsal
      Az a modelltől függ... remélem nem rólad kell

Komment

taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        ezt pl Zsolti is tanúsíthatja, akivel már beszélgettem ezen nézeteimről)
        Igazolom, hogy extrém világnézeti elveket nem vallasz és nem hirdetsz.

Amúgy meg egész jó ez a Hyde park topic. Én eredetileg tartottam tőle (gyomorgörcs, idegbaj, stb.) de úgy látom, hogy itt minden másként van. Fene gondolta, hogy a vetránmotoros szerelőkúra jó gyógymód acsarkodás ellen.

Komment

Fene gondolta, hogy a vetránmotoros szerelőkúra jó gyógymód acsarkodás ellen.
          Mert minden dühünket kitöltjük rozsdás vasakon!

Én eredetileg tartottam tőle
          Én is, minden hozzászólásomnál, nehogy bárkit sértsek vele... de szerencsére fölöslegesen!

Igazolom, hogy extrém világnézeti elveket nem vallasz és nem hirdetsz.
          Köszönöm!

Komment

Mert minden dühünket kitöltjük rozsdás vasakon!
            Na meg az életre kelésük után olyan szépen tudnak dorombolni, hogy az is nagy jó gyógyír a háborgó lélekre!!!

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Viszont így összegezve az elhangzottakat , tényleg kezd nagyon aktuálissá válni egy szalonnasütőstábortüzisörözéss--persze a motorokkal körbevett szekértáborban .
              Khhhhh!!!!Azokkal mi lesz akik nem isznak alkoholos italokat?!

Komment

apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Azokkal mi lesz akik nem isznak alkoholos italokat?!
                Fönntartják a rendet, majd ágyba teszik a többieket

Komment

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  De szép hangja van, jó hallani.
                  ..........ja!Használt főtengely,csörög mint az ébresztő óra!De ősz végén szedem szét és meg építem olyannak ami jó a fülnek,szemnek és nyomoronc testemnek!Amolyan Hykomat ETZ..............csak sehogy sem akar 140 fölé menni!...........na majd azon is segítünk!Bocsi!Tudom ez szentségtörés ezen a fórumon,de sajnos ezek a tények!Azért ne vessetek rám követ!

Komment

sehogy sem akar 140 fölé menni!
                    öööö... izé.... Drapál János babérjaira törsz, vagy mi?

Komment

Dehogy is!Hiszen szegény rosszul végezte!...............csak nyári melegben kellemesebb a menetszél!

Komment

Khhhhh!!!Azokkal mi lesz akik nem isznak alkoholos italokat?!
                        Van ilyen?
                        Van emberi élet pálinka nélkül???

csak nyári melegben kellemesebb a menetszél
                        Ebben igazad van. Engem egyelőre csak 30km/h-s menetszél csap, Neked több mint 100-assal több jutott.
                        Igaz, a 30-as is nagyon kellemes tud lenni. Amikor hazaérek a dongóval, és valamiért autóba kell ülni, hát nem élvezem annyira mint a dongós rötyögést !

Komment

csak sehogy sem akar 140 fölé menni!
                          Vérnyomás, vagy km/óra? Nem akarok off lenni, de mitől hycomat ETZ? Vagy a Jawa a félautomata kuplungjával máris az?

Komment

dongos78,Van! Nekem valahogy nem jött be!Kicsit iszok mindjárt verekszem!Vagy elalszom!!!!Ezért inkább nem iszom!Így bármikor motorra ülhetek! CZsoltinak!Nem az Etz Hykomat hanem én!!!!!!!De ez köz ismert ezen oldalakon hogy két protkóval járok! Dongos 78!Irigyellek a dongódért!Faca lehet!!!!!!

Komment

Ha viszont így van, nem mi (mi, hagyomány tisztelő Magyarok) leszünk 1000 év múlva egy rockopera negatív szereplői?
                              De. És nem. A hagyomány tisztelés szerintem jó dolog és kell. De az összefogás is. Valahol olvastam, hogy az országhatároknak az az értelme, hogy a vezetés tudja, hogy háború esetén hány emberre számíthat. Reggel megnéztem Martin Luther King 1963-as beszédét. Túl azon, hogy gond nélkül használja a néger és fekete szavakat az afroamerikai helyett, érdekes gondolatokat mond, amelyek kicsit máshogy értelmezve most is nagyon aktuálisak. Például szeretné, ha gyerekeit ne a bőrszínük, hanem a jellemük alapján ítélnék meg. Én is szeretném, ha itt Európában ne az alapján ítélnék meg az embereket, hogy melyik nemzethez tartoznak, hanem például, hogy hogyan végzik munkájukat. Törekednek-e rá, hogy ők legyenek a legjobbak, vagy csak a maximális haszonra való törekvés határozza meg minden lépésüket. És szeretném, ha a nemzeti kormányok tevékenysége egyfajta kultúra megőrző és lobbi szerepre korlátozódna és a jelenlegi országhatárok helyett tájegységek és földrajzi régiók lennének. És ha majd Komáromnak és Komárnonak egy polgármestere lesz, légyen a neve akár Lars Svensson, akkor hiszem el, hogy Európa egyesült. Mert ha nem lettek volna politikusok, királyok, uralkodók vagy nevezzük őket bárminek, akkor a háborúk is maximum odáig terjedtek volna, hogy az almabortól kótyagos Karl beverte Gheorghe orrát, akinek a családja bosszút állt, majd a bíróság igazságot tett. Mert a politikai lépések mögött mindig gazdasági érdekek voltak, vannak és lesznek és a legegyszerűbben a nemzeti kártyát lehet kijátszani. Valójában vicc, ami itt folyik - és ez alatt nem csak Magyarországot értem.
                              Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Irigyellek a dongódért!Faca lehet!!!
                                Az bizony!
                                Igaz, ez nem a magyar gyártmányú eredeti dongó, hanem az orosz dongó mintájára készült mai darab, régi ruszki bringára szerelve. De nagyon szeretem, megbízható, erős kis járgány. Egytárcsás, szárazkuplungos, egyszerű mint egy faék! És épp tegnap lepődtem meg, ugyanis 5 éve használom, de még nem mértem végsebességet. tegnap asszonykám jött utánam kocsival, én meg gondoltam, épp jó alkalom ez egy mérésre. 50 km/h lett a vége !!! Ilyen bringán ez veszélyes tempó! Jó, az esetek 99%-ában ballagótempóban járok, nem tesz jót ennek a konstrukciónak sem a hajszolás!
                                Click image for larger version

Name:	DSC05564.jpg
Views:	2
Size:	204.0 KB
ID:	138186

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X