dongos78 eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
A Veteran fórum Hyde parkja.
Collapse
X
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn ma élő magyar emberként mondom
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMost te mentél le (vagy jöttél utánam) a piros turistajelzésre.
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésefestetek veled egy aktot- franciakulcsal
- 2 likes
Komment
-
taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseezt pl Zsolti is tanúsíthatja, akivel már beszélgettem ezen nézeteimről)
Amúgy meg egész jó ez a Hyde park topic. Én eredetileg tartottam tőle (gyomorgörcs, idegbaj, stb.) de úgy látom, hogy itt minden másként van. Fene gondolta, hogy a vetránmotoros szerelőkúra jó gyógymód acsarkodás ellen.
- 4 likes
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseFene gondolta, hogy a vetránmotoros szerelőkúra jó gyógymód acsarkodás ellen.
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn eredetileg tartottam tőle
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIgazolom, hogy extrém világnézeti elveket nem vallasz és nem hirdetsz.
- 3 likes
Komment
-
taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMert minden dühünket kitöltjük rozsdás vasakon!
- 2 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseViszont így összegezve az elhangzottakat , tényleg kezd nagyon aktuálissá válni egy szalonnasütőstábortüzisörözéss--persze a motorokkal körbevett szekértáborban .
- 4 likes
Komment
-
apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAzokkal mi lesz akik nem isznak alkoholos italokat?!
- 6 likes
Komment
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDe szép hangja van, jó hallani.
- 3 likes
Komment
-
apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésesehogy sem akar 140 fölé menni!
- 1 like
Komment
-
apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKhhhhh!!!Azokkal mi lesz akik nem isznak alkoholos italokat?!
Van emberi élet pálinka nélkül???
apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésecsak nyári melegben kellemesebb a menetszél
Igaz, a 30-as is nagyon kellemes tud lenni. Amikor hazaérek a dongóval, és valamiért autóba kell ülni, hát nem élvezem annyira mint a dongós rötyögést !
- 3 likes
Komment
-
apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésecsak sehogy sem akar 140 fölé menni!
- 3 likes
Komment
-
dongos78,Van! Nekem valahogy nem jött be!Kicsit iszok mindjárt verekszem!Vagy elalszom!!!!Ezért inkább nem iszom!Így bármikor motorra ülhetek! CZsoltinak!Nem az Etz Hykomat hanem én!!!!!!!De ez köz ismert ezen oldalakon hogy két protkóval járok! Dongos 78!Irigyellek a dongódért!Faca lehet!!!!!!
- 4 likes
Komment
-
taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa viszont így van, nem mi (mi, hagyomány tisztelő Magyarok) leszünk 1000 év múlva egy rockopera negatív szereplői?Everything is better when you decide you don't care.
- 5 likes
Komment
-
apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIrigyellek a dongódért!Faca lehet!!!
Igaz, ez nem a magyar gyártmányú eredeti dongó, hanem az orosz dongó mintájára készült mai darab, régi ruszki bringára szerelve. De nagyon szeretem, megbízható, erős kis járgány. Egytárcsás, szárazkuplungos, egyszerű mint egy faék! És épp tegnap lepődtem meg, ugyanis 5 éve használom, de még nem mértem végsebességet. tegnap asszonykám jött utánam kocsival, én meg gondoltam, épp jó alkalom ez egy mérésre. 50 km/h lett a vége !!! Ilyen bringán ez veszélyes tempó! Jó, az esetek 99%-ában ballagótempóban járok, nem tesz jót ennek a konstrukciónak sem a hajszolás!
- 4 likes
Komment
Komment