dongos78 eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése

..........ja!Használt főtengely,csörög mint az ébresztő óra!De ősz végén szedem szét és meg építem olyannak ami jó a fülnek,szemnek és nyomoronc testemnek!Amolyan Hykomat ETZ..............csak sehogy sem akar 140 fölé menni!...........na majd azon is segítünk!Bocsi!Tudom ez szentségtörés ezen a fórumon,de sajnos ezek a tények!Azért ne vessetek rám követ!

!
Nem akarok off lenni, de mitől hycomat ETZ? Vagy a Jawa a félautomata kuplungjával máris az?
az afroamerikai helyett, érdekes gondolatokat mond, amelyek kicsit máshogy értelmezve most is nagyon aktuálisak. Például szeretné, ha gyerekeit ne a bőrszínük, hanem a jellemük alapján ítélnék meg. Én is szeretném, ha itt Európában ne az alapján ítélnék meg az embereket, hogy melyik nemzethez tartoznak, hanem például, hogy hogyan végzik munkájukat. Törekednek-e rá, hogy ők legyenek a legjobbak, vagy csak a maximális haszonra való törekvés határozza meg minden lépésüket. És szeretném, ha a nemzeti kormányok tevékenysége egyfajta kultúra megőrző és lobbi szerepre korlátozódna és a jelenlegi országhatárok helyett tájegységek és földrajzi régiók lennének. És ha majd Komáromnak és Komárnonak egy polgármestere lesz, légyen a neve akár Lars Svensson, akkor hiszem el, hogy Európa egyesült. Mert ha nem lettek volna politikusok, királyok, uralkodók vagy nevezzük őket bárminek, akkor a háborúk is maximum odáig terjedtek volna, hogy az almabortól kótyagos Karl beverte Gheorghe orrát, akinek a családja bosszút állt, majd a bíróság igazságot tett. Mert a politikai lépések mögött mindig gazdasági érdekek voltak, vannak és lesznek és a legegyszerűbben a nemzeti kártyát lehet kijátszani. Valójában vicc, ami itt folyik - és ez alatt nem csak Magyarországot értem.
!!! Ilyen bringán ez veszélyes tempó! Jó, az esetek 99%-ában ballagótempóban járok, nem tesz jót ennek a konstrukciónak sem a hajszolás!
Komment