Közlemény

Collapse
No announcement yet.

A Veteran fórum Hyde parkja.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

No ennyi! A hülye jószág nem is ismeri az ékezetet. Szerintem is ez a jó megoldás.

Komment

Most tűnt fel még egy dolog: Ezek mindig valamiféle tablettával vannak kapcsolatban. Nem tudom ez miért van? Lehet valamelyik gyógyszergyár szponzorálja a robotok elkészítőjét?

Komment

Szervusztok! Nem tudom mi és ki az aki -ami lehetőséget lát az ilyen dolgokban! Támogatom a szövegkódos gondolatot! Ha lehet, akkor alkalmazzuk! Üdv.

Komment

Szervusztok!

Már kezdtem reménykedni,de most megint lett egy hillylipénk,em is olyan régen van regisztrálva,de már tele van vele minden,még talán a taniszlim is.

Vigyázzatok,ne nyissátok meg,biztos megint valami támadás a fórum ellen!

Üdvözlettel:Che

Komment

De ki a francnak állhat ez érdekében? Ilyen kérdések fogalmazódnak meg bennem és nem tudom van e rá válasz egyáltalán?

Komment

Szervusztok!

Úgy tűnik,ha valamelyikünk megnyitja,vagy rákattint,akkor már sokasodik a "szörnyecske",-lehet,hogy rosszul gondolom,de így tapasztalom.Sajnos nekem nincs nagy számítógépes gyakorlatom,nem tudnám törölni,de úgy gondolom,hogy valamit tenni kellene,-remélem a moderátorok kitalálnak valamit.

Ismételten,csak azt tudnám javasolni,hogy hagyjátok figyelmen kívül,amennyiben mégis rákattintotok,a pirossal kiemelt linkeket,véletlenül se nyissátok meg!

Üdvözlettel:Che

Komment

Az a baj, hogy hiába a jóindulatú figyelmeztetés, ahogy felkerülnek ezek a zagyvaságok, perceken belül többen is megnyitják. Én már beleuntam. Nem magyarázkodom feleslegesen süket füleknek.

Komment

A kettő nem függ össze mir-mur. A gond az, hogy valami nagyon kellhet innét nekik. Nem valószínű, hogy az adat, hanem inkább a sávszélesség, vagy több olyan gép, amit bábként tudnak használni oldalak feltöréséhez. Amíg a linket nem követed, amit megadnak, addig semmi nem történik. Valószínű a megnövelt aktivitás azt is jelzi, hogy nem érték el a célukat eddig.
                  Legnagyobb segítség az lenne, ha páran felvállalnánk a fórum bizonyos részeinek a moderálását. Minnél később történik ez meg, annál nehezebb lessz a takarítás a későbbiekben.
                  "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                  "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Legnagyobb segítség az lenne, ha páran felvállalnánk a fórum bizonyos részeinek a moderálását. Minnél később történik ez meg, annál nehezebb lessz a takarítás a későbbiekben.

Szívesen segítek, amiben tudok. Beszéljük meg, nyissunk egy topicot erről, ahova jelentkezni lehet moderátornak. Gondolom az adminoknak a hozzájárulása is kell ehhez. Ha elmondjátok, hogyan kell csinálni, akkor kerítek rá időt. Úgy nézem, hogy az utolsó legnépszerűbb topicokat támadja. Ezért némi rugalmasságra is szükség van, mert a "slágertémák " egy idő után alábbhagynak. Persze vannak állandó népszerűségnek örvendőek (apróhirdetés figyelő, kocsma, Hyde-park) amik bázisul szolgálhatnak.

Valamit muszáj tenni.

Komment

Próbálkozok többféle kód kéréssel is, de az a gyanúm, hogy a regisztrációt még indiai csávók megcsinálják a robotok helyett kézzel pár centért, ezért a kód kérés nem ér sokat. Az IP címeket is tiltom, de nyilván végtelen sok címet tudnak használni.

Esetleg fifikás magyar nyelvű kérdéseket lenne jó kitalálni, aminek a megfejtését csak magyarok tudják. Tehát google fordítóval se legyen egy indiai számára kitalálható, de azért mégis lehessen ide regisztrálni. Esetleg Pannóniával kapcsolatos kérdések jók lennének. Az segítség lenne, ha ilyen kérdés válaszokat összeírnátok.

Moderátorra pedig tényleg szükség van még, ezt igazából elég régóta mondogatom. Nincs sok időm az oldallal foglalkozni, ha ezt is spam-ek törölgetésével töltöm, akkor nyilván csak egyre gagyibb lesz az oldal.

Egyelőre nem tudom bekapcsolni a teljes funkcionalitást, emiatt a korlátozó funkciók sem működnek. Ezek a "kéretlen" reklám támadások gondolom régen is voltak, csak ellen tudott állni nekik az oldal. Most sajna nem tud.
                      Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Valamit muszáj tenni.
                        Ahogy ezt a nagy gondolkodónk CZzsoltitól idéztem!..............hát én is eként cselekedtem és elkezdtem a festék eltávolítása után az oldal dekliket csiszolgatni!Csiszolgatás közben véletlenül levertem a szemüvegemet ami hallhatóan a garázs padozatán landolt.Mozdulatlanná dermedtem mert az okulárém nélkül közelre szinte semmit sem látok!!!Ezért még álva kinéztem azt a helyet ahol biztosan nincs a szemüvegem......óvatosan letérdeltem.........ott volt!!!!!!!(mármint a térdem alatt!) így aztán mivel ez már a pót-pót szemüvegem volt (az első kettót sikerült fa aprítás közben fel aprítanom!!!)most a vakon gépelés nemes tudományát gyakorlom!Csináltam szép képeket is a csiszolás állásáról de nálam most meg a képfeltöltés nem található!No de nem vagyok nagy igényű,elvégre is kit is érdekelne a Veterán jármű rajongók között egy ultra modern fiatalka(29 éves)ETZ250 sorsa!..................elnézést ha sok a hiba én is elnéztem........csak nem láttam!!!!!!Hi-hi-hi!!!!(így be írva mert a vigyorik is hiányoznak!)

Komment

Ho-hóóóó!!!!Meg van már minden!!!(no nem a szemüvegem!)Atya világ hogy ebből mi lesz?!!!!!Ajaj!!!Baj lesz még ebből majd meglátjátok!

Komment

apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Baj lesz még ebből majd meglátjátok!
                            MI baj lehet?Legfeljebb elcsúsznak a legyek rajta.

Komment

Ez az akciód a természet védekező rendszerének következménye. Oly szépre sikerült, hogy süti a szemem nekem is remélem és védem a szemüvegem.Én nagyon remélem a nyáron közösen fogjuk szemeinket legeltetni gépeinken. Mikor leszel készen?, ezt azért is kérdezem mert a fölös szabadidődre vevő lennék hiszen óriási léptekkel haladsz a megoldás felé!

Komment

Mikor leszel készen?,
                                Köszönöm kérdésedet!Gyula napra(Ápr 12!) névnapi meglepetés lesz nekem!!!!Remélem nem okozok csalódást az igényes nézöknek,de ha esetleg nem is lesz szép .........csak jó legyen hogy minden haverhoz be tudjak köszönni!Nem tom hogy e.ü-téren meddig tudom még meglovagolni a vas csikót?!Másként meg hogy talákozhatnánk?!(ma lent voltam a ,,városban" autóval!!!!!!Brrrrrrr!!!!!Szörnyű volt!)Várjál mán a blokkhoz még alig nyúltam!Még most fogom a fél nyögdíjamat elvinni az alkatrészekért!ilyen kényszer megoldással ment egész nyáron vagy 6000km-t!
                                Utoljára szerkesztve a következő által: apacsavo; 2014 jan. 17, 20:07.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X