No ennyi! A hülye jószág nem is ismeri az ékezetet. Szerintem is ez a jó megoldás.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
A Veteran fórum Hyde parkja.
Collapse
X
-
Szervusztok!
Úgy tűnik,ha valamelyikünk megnyitja,vagy rákattint,akkor már sokasodik a "szörnyecske",-lehet,hogy rosszul gondolom,de így tapasztalom.Sajnos nekem nincs nagy számítógépes gyakorlatom,nem tudnám törölni,de úgy gondolom,hogy valamit tenni kellene,-remélem a moderátorok kitalálnak valamit.
Ismételten,csak azt tudnám javasolni,hogy hagyjátok figyelmen kívül,amennyiben mégis rákattintotok,a pirossal kiemelt linkeket,véletlenül se nyissátok meg!
Üdvözlettel:Che
Komment
-
A kettő nem függ össze mir-mur. A gond az, hogy valami nagyon kellhet innét nekik. Nem valószínű, hogy az adat, hanem inkább a sávszélesség, vagy több olyan gép, amit bábként tudnak használni oldalak feltöréséhez. Amíg a linket nem követed, amit megadnak, addig semmi nem történik. Valószínű a megnövelt aktivitás azt is jelzi, hogy nem érték el a célukat eddig.
Legnagyobb segítség az lenne, ha páran felvállalnánk a fórum bizonyos részeinek a moderálását. Minnél később történik ez meg, annál nehezebb lessz a takarítás a későbbiekben."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 1 like
Komment
-
Legnagyobb segítség az lenne, ha páran felvállalnánk a fórum bizonyos részeinek a moderálását. Minnél később történik ez meg, annál nehezebb lessz a takarítás a későbbiekben.
Szívesen segítek, amiben tudok. Beszéljük meg, nyissunk egy topicot erről, ahova jelentkezni lehet moderátornak. Gondolom az adminoknak a hozzájárulása is kell ehhez. Ha elmondjátok, hogyan kell csinálni, akkor kerítek rá időt. Úgy nézem, hogy az utolsó legnépszerűbb topicokat támadja. Ezért némi rugalmasságra is szükség van, mert a "slágertémák " egy idő után alábbhagynak. Persze vannak állandó népszerűségnek örvendőek (apróhirdetés figyelő, kocsma, Hyde-park) amik bázisul szolgálhatnak.
Valamit muszáj tenni.
- 1 like
Komment
-
Próbálkozok többféle kód kéréssel is, de az a gyanúm, hogy a regisztrációt még indiai csávók megcsinálják a robotok helyett kézzel pár centért, ezért a kód kérés nem ér sokat. Az IP címeket is tiltom, de nyilván végtelen sok címet tudnak használni.
Esetleg fifikás magyar nyelvű kérdéseket lenne jó kitalálni, aminek a megfejtését csak magyarok tudják. Tehát google fordítóval se legyen egy indiai számára kitalálható, de azért mégis lehessen ide regisztrálni. Esetleg Pannóniával kapcsolatos kérdések jók lennének. Az segítség lenne, ha ilyen kérdés válaszokat összeírnátok.
Moderátorra pedig tényleg szükség van még, ezt igazából elég régóta mondogatom. Nincs sok időm az oldallal foglalkozni, ha ezt is spam-ek törölgetésével töltöm, akkor nyilván csak egyre gagyibb lesz az oldal.
Egyelőre nem tudom bekapcsolni a teljes funkcionalitást, emiatt a korlátozó funkciók sem működnek. Ezek a "kéretlen" reklám támadások gondolom régen is voltak, csak ellen tudott állni nekik az oldal. Most sajna nem tud.
- 1 like
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseValamit muszáj tenni.
- 4 likes
Komment
-
apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBaj lesz még ebből majd meglátjátok!
- 4 likes
Komment
-
Ez az akciód a természet védekező rendszerének következménye. Oly szépre sikerült, hogy süti a szemem nekem is remélem és védem a szemüvegem.Én nagyon remélem a nyáron közösen fogjuk szemeinket legeltetni gépeinken. Mikor leszel készen?, ezt azért is kérdezem mert a fölös szabadidődre vevő lennék hiszen óriási léptekkel haladsz a megoldás felé!
- 2 likes
Komment
-
Mikor leszel készen?,Utoljára szerkesztve a következő által: apacsavo; 2014 jan. 17, 20:07.
- 6 likes
Komment
Komment