Egy vicc,de talán nem is olyan vicces.
Jó volt Józsikám!!!!(habár nem igen értem!)Tudod én dolgoztam egy kicsit a pokolban is!Csepel Martin öntőgödör!!!!Azért ez attól jobb!!!!Pedig akkor a legfőbb érték az ember volt!De sokat 16 óráztam azért hogy legyen valamink(aki ismeri a Martinnt annak nem kell bemutatni a gödröt!!!Elég az hozzá hogy a kokilla huzatás után kötelező volt lefeküdve fél órát pihenni!) JA! ......és azbeszt volt a védőruha!!!!Amitől most az egész uniós társulat vitustáncot járna!De akkor az volt.....most meg ez van!Itt ahol én élek senkinek nem kell éheznie ...SŐT!!!!!Szóval nem értem a poklot!(persze az én agyi kapacitásommal nem is csoda!)
Az nagyon elvont fogalom!A valóság csak is a tudatunkban létezik mindenkinek a saját mikrokozmoszában!Reálisan csakis azt tudjuk megitélni amit tapasztalunk de az is csak elméleti!Mert ugye a tudatunk elmúlása vagy érzékelési problémája egyáltalán nem változtatja meg a valót!P.L: hiába halok meg,veszik el számomra a való világ(habár ezt sem tudja senki!)neked vagy a többi élő organizmusnak ugyan úgy megy minden tovább!Ráadásul az materiális világot csak helyi szinten egyénileg tudjuk érzékelni!Ezért van az elmének az a ritka tulajdonsága hogy kíváncsi és tájékozódik!Napi politikát nem keverek bele,habár ez a Hyde-park ahol bárki felállhat a hordóra és világgá kiálthatja a téziseit!Józsi és én meg még itt egy páran éltünk akkor is amikor ezért börtön járt!(Pofázunk!?Még mindig pofázunk!?.....és durr!!!!)...........de ez már a múlt!(?)
(azért tettem ide e bohókás figurát nehogy valaki komolyan vegye e meszes agyú förmedvényt!....pedig komoly!)

Én is hasonló cipőben járok a 350-es sel.Kesziben megmutatom majd ,hogyan sikerült a ránc felvarrás! Nekem is jövő héten lesz kész a lehúzóm és addigra lesz simering is. Itt szeretném felhívni a Jawa- Cz kedvelők figyelmét egy gyári gyenge pont orvosolásra! A kihajtó tengelybe mozog ugyebár a kuplung aut. kinyomó rúdja amiben van az a fíber kis tárcsa és az"ó" gyűrű+ egy másik mi ezt nyomja.Ez nem egy tökéletesen tömítő megoldás. Ide én egy simeringet csináltattam és azt tettem be legelőször.Azóta nincs gond- tökéletesen dolgozik.Még egy :ide árulnak egy fehér műanyaggal párosított javító készletet melyet senkinek nem ajánlok/ kuka szökevény/ a gyári fíber átmérőjét érdemes ellenőrizni mert elkophat és csak abból érdemes esztergáltatni bele mert az bírja a hőt a másik megolvad ás rászorul a rudazat!. Ha ez rossz helyen van CZsolti légyszi áthelyezni.Mivel ez a csacsogás helye azért írtam ide.
Komment