Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Közlekedési morál

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

A a Benelli biztos hogy nem 50-es

Komment

Az a még mindíg divatos és eltűrt 125/50-es külön kategória!

Komment

emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        de neki rendszáma sem volt!
        Pont ezért mert ő 95-el menni.
        Én még 74km/h-ért is kaptam a 30000-es csekket... (igaz az lakott területen belül, de sokan robogóval ott se mennek lassabban.)

Komment

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Kérlek ne menj az út szélén az a segédmotoroké!

Ha a lámpád a felező mellett van nem előznek szembe:mert féllámpás autónak vélhetnek!!Viszont:nappal is működik a dolog,mert én a felező mellett járokigaz megengedett sebességgel,ha a rossz út miatt lehúzódom egyből szembeelőznek,biztos van lélektani hatása, működik!!!!
          A robeszom az az és azzal mentem a videón(igaz hogy kissé szabálytalan mert a fojtások nincsenek benne, de ha így ezt művelik inkább nem karom megtudni egy lefojtottnál miket csinálnak )

Komment

apacsavo és a közlekedés.........még anno ,,jány" koromban!https://youtu.be/p4jEv-UhVg4Még vidáman frissen fiatalosan!https://youtu.be/1J_CV9hlWQU...és amitől még a nézéstől is tele lesz a t...d!Péntek délután!https://youtu.be/1J_CV9hlWQU

- - - Updated - - -

A másodikat nem látom megjelenni.https://youtu.be/1J_CV9hlWQUMost már igen!Kicsit hosszú de csinálni még hosszabb volt!kb 500-550km naponta!Jobb nyugdíjasként motorozgatni!
            Utoljára szerkesztve a következő által: apacsavo; 2016 okt. 13, 10:12.

Komment

de csinálni még hosszabb volt
              De legalább jó zenéket hallgattál közben.

Komment

Nézzétek,mit találtam! Aki szeretne olvasgatni hivatalos,NKH által kiadott motoros tanácsokat:
                http://www.nkh.gov.hu/documents/1110...n=1.1&type=pdf

Komment

Ez egy jó ötlet. El fogom teljesen olvasni, bár én is, mint sokan, korábban azt gondoltam (tévesen), nem kell más tanácsa, gondolata.

Komment

.még anno ,,jány" koromban!
                    Úristen:ugye az utasoknak nem kellett hallgatnia!Nálam ez az öngyilkos kategória,nem tűrőm!

Létezik,hogy valaki nem tudja,hogy ami neki jó az másnak nem jön be?

Emlékszem igazi proli ingázó koromban.az egyik busz sofőr annak ellenére,hogy mindenki tudta hol van minden megállót bemondottrosházi tanyák Boriska tanya...és a szünetekben magyar nótákat énekelt a viccek között.....imádtuk mert nem volt szokványos!

- - - Updated - - -

Ez egy jó ötlet. El fogom teljesen olvasni, bár én is, mint sokan, korábban azt gondoltam (tévesen), nem kell más tanácsa, gondolata.
                    Őszintén szólva:minden tanácsra és tapasztalatra szüksége lenne az embernek,viszont képtelenség a szükségest megtalálni az információk halmazában.
                    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

@Ricsi95D
                      Köszi az ajánlást, vége vizsgaidőszaknak majd elolvasom .

Úristen :ugye az utasoknak nem kellett hallgatnia!Nálam ez az öngyilkos kategória, nem tűrőm!
                      Nem olyan vészes, létezik rosszabb is. Konkrétan egy kollégám mesélte, egy bizonyos hölggyel volt baja azon a járaton amin ő is utazott. A csaj konkrétan végig telefonon beszélgetett minden egyes nap és a teljes úton, de olyan hangosan hogy az egész busz őt hallgatta...
                      Vagy:
                      youtu.be/XMd4pSX-aVs?t=1187

Kicsit más téma, nem csak nálunk vannak vacak utak úgy nézem :
                      youtu.be/XMd4pSX-aVs?t=632
                      Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2016 dec. 20, 21:00.

Komment

Köszönjük Ricsi! Megvan a heti olvasnivalóm!

Komment

Kicsit más téma, nem csak nálunk vannak vacak utak úgy nézem :
                          Mióta először elmentem Keszire,megváltozott a véleményem a rossz utakról,eddig szidtam a gödröket,most magamat ha belemegyek!
                          "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Általában én is, de sajnos van olyan szitu hogy lehetetlen kikerülni:

(Kicsit régi kép de azóta csak rosszabb lett...)

Komment

eddig szidtam a gödröket,most magamat ha belemegyek!
                              Van amikor lehetetlen kikerülni, mert nincs merre ! Lásd a hozzátok vezető " névtelen " erdős út. Kérdezd csak meg Tibit !

Komment

Gyorsan végigpörgettem a könyvet. Ígéretesnek indult, összecsapták a végét. Sok jó tipp van az elején.
                                És ha nem röpült rá senki, felhívnám a b. veterános társaság figyelmét, hogy a 70. oldal magasságában induló témára.
                                Jó könyvnek ígérkezett Petró Lajos - Motorozás mesterfokon c. kiadványa.
                                Alaposan kitárgyalja az összes irányítási folyamat fizikai hátterét és a motor határait. A stílusa számomra nehezen befogadható, minden fejezetben a sebesség maximalizálása a mondandó. Motoros versenyző az illető.
                                Nagy nehezen a lényeget egy mondatban megtaláltam, ha nem dőlsz a motorral, akkor kínlódás a kanyarodás.
                                Előtte kanyarban a motor dőlt irányba én meg kimásztam a nyeregből függőlegesbe. Azon agyaltam, hogy merre kell ellenkormányozni. Ha én kezdek dőlni, akkor nem kell agyalni, mert a motor is dől, a kormány befordul magától.

Erre az évre befejeztem a motorozást. Tegnap kimentem lelkesen egy délelőttös túra reményében. Állandó sisakpára, ami most rá is fagyott. Szentlőrincnél kifarolt a hátsó kerék. Nyálkás, csúszós út. Fogtam magam, visszaballagtam. Ez nem nekem való multaság.
                                Utoljára szerkesztve a következő által: bokor28; 2016 dec. 21, 06:49.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X