Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Közlekedési morál

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

DE soha nem veszélyeztettem más életét.
    Én is mindig csak a sajátomét. Azt viszont nagyon!
    Kezdve onnan hogy a köztudottan törékeny ágú jegenyefa tetejébe felmásztam és boldogan szemléltem a környéket.... aztán az erdő szélén talált gomba ejtőernyővel próbáltunk leugrani egy völgybe... odáig hogy a rommá pusztított 250-es csepptankos Jawával száguldoztunk,ugrattunk a dűlőutakon. Nyári szünetekben csak én kapcsolódtam ki, az őrangyalaim kemény munkát végeztek
    Ha csak a feléről tudtak volna a szüleim, nyárra biztos 6 lakattal zártak volna be a szobámba.
    Mikor végre lett jogsim, a forgalomban már nem éreztem késztetést duhajkodásra.
    Esésem ezután már csak egyszer volt. Az is robogóval, mert legkisebb fékezésre azonnal dobálta el magát sóderes-homokos utakon. Azóta csak olyan motort vagyok hajlandó vezetni, aminek normális súlyelosztása, normális méretű kereke, megmarkolható kormánya van, amit ha elengedek, akkor is szépen fut tovább egyenesen.
    Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2017 febr. 08, 12:52.

Komment

Fura népek. Még jó hogy el vannak zárva egy külön szigetre.

Komment

Elég érdekes stílus ... Bocsánat , de sehogy nem tudnám magaménak tudni , és csak sajnálattal nézek ezekre az átalakított gépekre , hogy valaha milyen jól is néztek ki , és mostanra lett belőlük ... Ez már-már perverzió , ha nálunk jelennének meg egy ilyen stílusirányzatot maguknak valló társaságban , bizonyára nem a "kemény , vagány , menő " szavak hagynák el először a szemlélődő közönség ajkát ! Ellenben biztos volna aki az első látványtól elragadtatva , élből kérdőjelezné meg a tulajdonosok, nemi identitásának konzervatív mivoltát !

Komment

Ne bomolj már Tibi,-mi lesz velünk nélküled,egy ilyen puska akkorát rúg mint három ló.A fakard meg fakard,-nem jó az semmire,legfeljebb tűzre.

Üdvözlettel:Che

Komment

Ellenben biztos volna aki az első látványtól elragadtatva , élből kérdőjelezné meg a tulajdonosok, nemi identitásának konzervatív mivoltát !
            Ez nagyon tetszik!

Komment

cikáztak a sávok között, ezzel veszélyhelyzetet kialakítva, a piros lámpát is zöldnek látták, és a rendőri összetűzésektől sem riadtak vissza. Fakardokkal, fémcsövekkel, baseball ütőkkel és akár Molotov-koktélokkal is szembementek a rend szigorú őreinek.”
              Sosem gondoltam volna, hogy ez a törvénytisztelő Sztahanov nép, ilyenekre is képes !

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Ne bomolj már Tibi,-mi lesz velünk nélküled,egy ilyen puska akkorát rúg mint három ló.A fakard meg fakard,-nem jó az semmire,legfeljebb tűzre.

Üdvözlettel:Che
                Kár hogy a kovácsok ennyire kihaltak, ők tudnának neki alkotni egy igazit(lehet hogy nem lesz 100%-os mert ugyebár nem fegyver kovácsok ők de amire kell arra bőven jó lenne...)

Komment

Elkezdi a sisakoknál: „Csatnak ez kevés” 65M rohamsisak... Ha Ivánnak Sztálingrádtól Berlinig jó volt, nekem is megfelel azon az 50 km-en.
                  Iván nem bukott motorral aszfalton. Remélem egyikünk se fog. Mindenesetre a rohamsisak kiugró pereme csak arra jó, hogy hanyatt esésnél pont annyira megemelje az ember fejét, hogy eltörjön a nyaka. Nyilván vannak olyan események, amikor ez a sisak illik a képbe, de mondjuk autópályán, országúton nem biztos, hogy szerencsés választás.
                  Everything is better when you decide you don't care.

Komment

A fegyver utánzatokkal az a gond hogy beleköthetnek.
                    Akkor inkább egy ilyen: Click image for larger version

Name:	5.jpg
Views:	1
Size:	80.9 KB
ID:	151435
                    Kb 3-4kg lehet. Ha azzal odacsapsz...
                    És ha épp nem kell akkor akár lelakatolhatod vele a motort is

Komment

Az se rossz, nekem konkrétan van is(és tényleg dög nehéz, ezt talán már nem viszi a "hangos kulcs"). Faterom csak hajóláncnak "csúfolja" .

Komment

Nekem is. Bár én ócsóér vettem, a vasfűrész is nyomot hagy rajta...
                        De azért elrettentésnek jó Na meg amilyen vastan nem lehet olyan gyorsan átvágni azért.

Komment

De azért elrettentésnek jó
                          Fejeld meg egy riasztós tárcsafékzárral(nálad mondjuk a küllőn végezné) és maga a tökély . Általában elég érzékenyek, amint nekiáll fűrészelni már visít is .

Komment

Felesleges.
                            Nem nagyon hagyom hosszabb időre magára a gépet. Ha meg mégis akkor meg olyan helyen hagyom ahol szem előtt van(és az is max 1-2 óra)

Na meg ha van egy kicsi esze akkor nem visz el egy átépített motort. Elvégre az alkatrészek többségével nem tudna mit kezdeni. A komplett motorral meg főleg nem

Komment

Lehet, hogy csak motorozni akar. Akkor meg az egészet nézi, nem az alkatrészeket egyenként.

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Lehet, hogy csak motorozni akar. Akkor meg az egészet nézi, nem az alkatrészeket egyenként.
                                Akkor sok sikert hozzá!
                                (ha hideg a gép és nem ismered a módját nem indítod be egyhamar )

Na meg ilyen esetben szerintem már megállítja az a "hajólánc". Még akkor is ha csak sima 10x10-es vasból vannak a szemek. Nem edzett, nem kovácsolt...
                                Utoljára szerkesztve a következő által: heeegany; 2017 febr. 11, 23:00.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X