DE soha nem veszélyeztettem más életét.
Kezdve onnan hogy a köztudottan törékeny ágú jegenyefa tetejébe felmásztam és boldogan szemléltem a környéket.... aztán az erdő szélén talált gomba ejtőernyővel próbáltunk leugrani egy völgybe... odáig hogy a rommá pusztított 250-es csepptankos Jawával száguldoztunk,ugrattunk a dűlőutakon. Nyári szünetekben csak én kapcsolódtam ki, az őrangyalaim kemény munkát végeztek

Ha csak a feléről tudtak volna a szüleim, nyárra biztos 6 lakattal zártak volna be a szobámba.
Mikor végre lett jogsim, a forgalomban már nem éreztem késztetést duhajkodásra.
Esésem ezután már csak egyszer volt. Az is robogóval, mert legkisebb fékezésre azonnal dobálta el magát sóderes-homokos utakon. Azóta csak olyan motort vagyok hajlandó vezetni, aminek normális súlyelosztása, normális méretű kereke, megmarkolható kormánya van, amit ha elengedek, akkor is szépen fut tovább egyenesen.
Bocsánat , de sehogy nem tudnám magaménak tudni , és csak sajnálattal nézek ezekre az átalakított gépekre , hogy valaha milyen jól is néztek ki , és mostanra lett belőlük ... Ez már-már perverzió , ha nálunk jelennének meg egy ilyen stílusirányzatot maguknak valló társaságban , bizonyára nem a "kemény , vagány , menő " szavak hagynák el először a szemlélődő közönség ajkát ! Ellenben biztos volna aki az első látványtól elragadtatva , élből kérdőjelezné meg a tulajdonosok, nemi identitásának konzervatív mivoltát !

Ez nagyon tetszik!
Komment