Egyébként ha elég trükkös(vagy értelmes?) volt a csomagtartó megalkotója akkor a sárvédő belső oldalán, az úlés hátsó felfogató csavarja és a hátsólámpa felfogatása(vagy amihez a csomagtartó csatlakozik) össze van kötve 1-1 vasdarabbal, a csomagtartó pedig a hátsó lengéscsillapítókhoz is hozzá van fogatva. Így már talán elég erős lenne.
Bár ha normális anyagból van(én 15*2-es saválló csőből csináltam) akkor úgy is elég masszív ha csak a teleszkópok felfogató csavarjai és az ülés hátsó felfogatásai tartják.
Bár én a motort nem nem szívesen emelném meg a csomagtartón fogva, de egy kanna(5l) benzint és egy flakon(1,5l)vizet gond nélkül elbír. És ott még nem kell félni hogy mi lesz ha kátyúba megyek
Bár ha normális anyagból van(én 15*2-es saválló csőből csináltam) akkor úgy is elég masszív ha csak a teleszkópok felfogató csavarjai és az ülés hátsó felfogatásai tartják.
Bár én a motort nem nem szívesen emelném meg a csomagtartón fogva, de egy kanna(5l) benzint és egy flakon(1,5l)vizet gond nélkül elbír. És ott még nem kell félni hogy mi lesz ha kátyúba megyek
Utána meg esetleg megad egy internetes árverés linket, hogy tessék, itt van eladó, licitálhatsz rá...Korrekt nem?
a facebukkon van 85 000 , papír van , nem indul
Komment