Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes hirdetések :)

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Egyébként ha elég trükkös(vagy értelmes?) volt a csomagtartó megalkotója akkor a sárvédő belső oldalán, az úlés hátsó felfogató csavarja és a hátsólámpa felfogatása(vagy amihez a csomagtartó csatlakozik) össze van kötve 1-1 vasdarabbal, a csomagtartó pedig a hátsó lengéscsillapítókhoz is hozzá van fogatva. Így már talán elég erős lenne.

Bár ha normális anyagból van(én 15*2-es saválló csőből csináltam) akkor úgy is elég masszív ha csak a teleszkópok felfogató csavarjai és az ülés hátsó felfogatásai tartják.
    Bár én a motort nem nem szívesen emelném meg a csomagtartón fogva, de egy kanna(5l) benzint és egy flakon(1,5l)vizet gond nélkül elbír. És ott még nem kell félni hogy mi lesz ha kátyúba megyek

Komment

"Fellelt állapotu de hiánytalan motorkerékpár motorozható eredeti állapotban eladó most találtam nem az én tulajdonomban van ezért a pontos cim és a tulaj telefonszámát átadom 300 euróért. valós motor nem kamu "

A link:

Bmw R 12 mkp

...Leleményes a mi népünk...

Komment

A mi népük lehetne inkább dolgos, értelmes, megértő, segítőkész.
        Milyen csoda lenne, ha megadná a címet, a motor létezne is, majd a tulaj rávágja: nem adom el.

Komment

...Miután átutaltál neki potom 300 Eurót... Utána meg esetleg megad egy internetes árverés linket, hogy tessék, itt van eladó, licitálhatsz rá...Korrekt nem?

Komment

Lemezjáték eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            ...Miután átutaltál neki potom 300 Eurót... Utána meg esetleg megad egy internetes árverés linket, hogy tessék, itt van eladó, licitálhatsz rá...Korrekt nem?
            Az ilyen "hírdetés" szóra sem érdemes.....mivel, a negatív reklám is REKLÁM! Szerintem.

Komment

Úgy is lesznek néhányan, akik rávetődnek. Ameddig ló van, ló...szerszám is !

Komment

Azért 300 euro egylószerszámért! Még ha Overdose-é lenne, akkor is sok érte!

Komment

Még ha Overdose-é lenne, akkor is sok érte!
                  Mikor volt neked utoljára lovad ? 300 euróért, jó ha patkót kapsz ! Nem csak a veteránozás kerül sokba !

Komment

mir-mur
                    Nem csak a veteránozás kerül sokba !
                    ...Viszont a veterán-ló állítólag nem olyan drága...Vas-árban, akarom mondani virsli-árban megy...
                    ...Na, mit kapok én ezért a ló barátoktól...

Komment

veterán-ló
                      Népiesen : Vén gebe !

Komment

Csiribiri, csiribiri jó Isten, nem hogy ló?#@sz ló sincsen.

(Ez valamelyik kabaréban is volt, talán defekt duó, vagy hasonló duó előadásában. Benne volt, hogy csiribiri, csiribiri zabszalma, 120 fröccsöt ittam ma stb. Aki ismeri, kérem ossza meg, nagyon nem találom meg.)

Komment

Szia! Dereng!!!! Csiribiri Csiribiri zabszalma, kórház ágyon fekszem ma!- Csiribiri Csiribiri bojtorján, mellé léptem a lajtorján...
                          Utoljára szerkesztve a következő által: pasetta; 2016 febr. 16, 02:35.

Komment

a facebukkon van 85 000 , papír van , nem indul

Komment

Oldalkocsis Izs Planéta eladó

Avagy hogyan próbáljunk 180-ból 400-at csinálni idiótán...

Komment

180-ból 400-at csinálni
                                Ez olyan mint a pote....ncia növelő . 1200 ft-ért nem kellett a kutyának sem. Egy kis reklám, meg közel 5000 ft ár, és viszik mint a cukrot !

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X