Megkíméltként hirdetik a hasznaltauto.hu-n...Ilyenkor még büszkébb vagyok a motoromra...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes hirdetések :)
Collapse
X
-
Ez elég korrektnek tűnik:
Eladó Pannónia 250 delux TLF 1961 Az ÁR Fix - Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén
- 1 like
Komment
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMiért? Megkímélték, nem? Az elmúlt 30 évben nem hajtották, nem gyepálták, békésen pihent a csirkeól hátsó sarkában.
Állapota az évjáratától is függ (60-as évek vagy a befejezés/'75 előtti). Tudom, hogy a "megkimélt" szón megy a polemizálás, de a realitás talaján maradva, nem nagyon látni "fellelt" állapotban jobb minőségűt....szerintem.
A maradék 40%-nak eleve gazdája volt és tudta, hogy majd egyszer eljön az "ő ideje" is...(lehet, hogy a %-ban sokat írtam?!) Talán ez az egyik magyarázat az ilyen és ehhez hasonló hirdetésekre is. Hangsúlyozom, hogy saját véleményem. Láttam már rosszabbat és az ellenkezőjét is az említett vasnak (gondolom, ezzel nem vagyok egyedül, sőt...)
- 5 likes
Komment
-
Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése"Megkíméltként hirdetik a hasznaltauto.hu-n...Ilyenkor még büszkébb vagyok a motoromra"
Most alkudozom a csomagtartójára.....
Komment
-
Gondolj bele:ha még az sem lett volna,az aktatáskát a zsíros-kenyérrel és a teával hová tették volna.És persze hazafelé esetleg a napi 1-téglát is kibírta.Esetleg nem kellett a necctáskában lévő háromkilós kenyeret vagy a bukósisakot kézre-akasztva vinni."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
Mateapu Te ugye a mostanság Szíj Melinda által újból "divatba" hozott örök ifjú csíkos szatyorra gondoltál.? A sisakot meg akkortájt a csuklóra akasztva hordtuk hiszen a leszorító háló még nálunk nem volt kitalálva. Az oldalsó túra dobozok milyen nagy luxust jelentettek csak csodáltuk mint az első Orkán kabátokat miket Jugóból az Olasz piacról hoztak mint a mikró barázdás kordbársony farmert. Ez röviden a Régi idők mozija- címet is kaphatná. Vagy a régi idők luxusa. A fiatalok meg értetlenül mosolyognak és nem is értik igazán miért volt oly nagy a Beatles pl.Rolling Stones pedig ha nem tetszett a rendőrnek a hosszú haj bevitt a fodrászhoz és levágatta a gyerek haját és nem próbált a szülő szót emelni sem nemhogy verekedni. Akkor 1 rendőr kiment a barnabőrű táborba pedig ott igen sokan laktak nem kellett egy hadsereg vagy a Készenléti alakulat a rend rakáshoz.
- 7 likes
Komment
-
síkos szatyorra gondoltál.?"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 5 likes
Komment
Komment