wsievers eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes hirdetések :)
Collapse
X
-
kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseUgye-ugye... Én viszont kommentálnám, de csak annyival, hogy az a "Restaurata in tutte le sue parti con pezzi originali" nagyon gyanúsan hangzik, pedig alig beszélek pár szót olaszul...
Ha jól értem, akkor teljesen restaurált gép, amelynek minden alkatrésze eredeti.kollarg kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Akkumulátor, 12V 90Ah (850A) eladó - Elek, Békés A töltő csipeszeihez van téve a mérő....
- 4 likes
Komment
-
Ez nagyfékdobos hirdetése! Rég láttuk őt is!"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
-
Akos eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Vissza az egész! Megtaláltam a nyitját a dolognak....nagy nehezen
Utoljára szerkesztve a következő által: Fergusson; 2015 febr. 18, 09:51.
- 1 like
Komment
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn viszont csak ülök itt bután és próbálom értelmezni.
Segítsetek már, miért jó az nekem, hogy látok egy tévéreklámos oldalt?
(Még csak Tisza televízió sincs köztük, vagy Terta rádió.)
Erre, csak az tudja a választ, aki belinkelte...hátha?!
Üdvözlettel!
- 1 like
Komment
-
Szerintem jó!Most több cucc van szinte féláron!Gyorsan össze is szedtem jó pár dolgot ami kell,főleg barkács gépek.Most ingyen kihozzák.Én nem szeretek boltba járni(meg álltalában sehová,csak motorozni!)így itthon ülve bótozok!A múlt héten kaptam kézhez azt a ,,retró"stílusu mosogató csaptelepet(a fél nyögdíjamért!!!!)amit meglepinek szántam!!!!SIKERÜLT! Jól meglepődtem mikor össze raktam,kiderült hogy a 19-es furatú kifolyóhoz 18-as csövet küldtek!..........de mint örök optimista(vagy csak jó balek?!)bízom benne hogy legközelebb sikerül!
Azért az kicsit elgondolkodtat hogy féláron adják és ingyen szállítják és még hasznuk is van rajta???!!!!
De hát ugye mint tudjuk a gazdaság útjai kifürkészhetetlenek!
P.L:A Kínai árus annyiért árulja pl,flanelinget amennyiért a hozzávaló anyagot sem lehet megvenni nálunk!.......nem baj de ,,óccó".
Csak éppen itthon a varrodák 90%-át be kellett zárni a 2000-es évek elejétől(köztük a mienket is!) Képzeljétek el amikot több mint 10 év után el kellett mennem dolgozni!!!!!Ájáj!!!!!Ájáj!!!!
- 3 likes
Komment
Komment