Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes hirdetések :)

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ma ez is ott volt Gyöngyösön...3300euro az ár
    Eladó Zundapp s200 - Képes Motor
    Szombaton én is láttam egy kisteher platóján siófoki börzén
    wsievers kedvelte ezt.

Komment

Bejárja ez még párszor az országot...utána meg elhagyja.
      sepy és sinter kedvelte ezt.
      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Ugye-ugye... Én viszont kommentálnám, de csak annyival, hogy az a "Restaurata in tutte le sue parti con pezzi originali" nagyon gyanúsan hangzik, pedig alig beszélek pár szót olaszul...

Ha jól értem, akkor teljesen restaurált gép, amelynek minden alkatrésze eredeti.
        kollarg kedvelte ezt.

Komment

Ha jól értem
          Én is így értettem és ez az ami roppant mód gyanús...
          CZsolti kedvelte ezt.
          There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Akkumulátor, 12V 90Ah (850A) eladó - Elek, Békés A töltő csipeszeihez van téve a mérő....
            demeter, Trophyman és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Lehet, már csak így sikerült kihozni 12,5v-ot a kép kedvéért. Avagy meg kellett tartani valahogy a multiméter tüskéit.

Komment

Á, biztos ki van az kapcsolva...
                Viszont akkor sem túl acélos ez a feszkó...
                Trophyman kedvelte ezt.

Komment

Végre , nem csak én alkuszom így....Pannonia TLF 1958
                  apacsavo kedvelte ezt.

Komment

Ez nagyfékdobos hirdetése! Rég láttuk őt is!
                    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Ez egés jól hangzik és a látvány is elfogadható Jawa cz 175 sport Fertőrákos ”¢ OLX.hu

Komment

Árak forradalma: Televíziók és műszaki cikkek

Komment

Mit csinálhatok rosszul?! Nekem nem jön be, csak addig, hogy eMAg.hu és a nagy fehérség....

Vissza az egész! Megtaláltam a nyitját a dolognak....nagy nehezen

Utoljára szerkesztve a következő által: Fergusson; 2015 febr. 18, 09:51.

Komment

Én viszont csak ülök itt bután és próbálom értelmezni.
                            Segítsetek már, miért jó az nekem, hogy látok egy tévéreklámos oldalt?
                            (Még csak Tisza televízió sincs köztük, vagy Terta rádió.)
                            Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2015 febr. 18, 10:03.

Komment

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Én viszont csak ülök itt bután és próbálom értelmezni.
                              Segítsetek már, miért jó az nekem, hogy látok egy tévéreklámos oldalt?
                              (Még csak Tisza televízió sincs köztük, vagy Terta rádió.)
                              Kedves Dongos78!

Erre, csak az tudja a választ, aki belinkelte...hátha?!

Üdvözlettel!

Komment

Szerintem jó!Most több cucc van szinte féláron!Gyorsan össze is szedtem jó pár dolgot ami kell,főleg barkács gépek.Most ingyen kihozzák.Én nem szeretek boltba járni(meg álltalában sehová,csak motorozni!)így itthon ülve bótozok!A múlt héten kaptam kézhez azt a ,,retró"stílusu mosogató csaptelepet(a fél nyögdíjamért!!!!)amit meglepinek szántam!!!!SIKERÜLT! Jól meglepődtem mikor össze raktam,kiderült hogy a 19-es furatú kifolyóhoz 18-as csövet küldtek!..........de mint örök optimista(vagy csak jó balek?!)bízom benne hogy legközelebb sikerül!
                                Azért az kicsit elgondolkodtat hogy féláron adják és ingyen szállítják és még hasznuk is van rajta???!!!!
                                De hát ugye mint tudjuk a gazdaság útjai kifürkészhetetlenek!
                                P.L:A Kínai árus annyiért árulja pl,flanelinget amennyiért a hozzávaló anyagot sem lehet megvenni nálunk!.......nem baj de ,,óccó".
                                Csak éppen itthon a varrodák 90%-át be kellett zárni a 2000-es évek elejétől(köztük a mienket is!) Képzeljétek el amikot több mint 10 év után el kellett mennem dolgozni!!!!!Ájáj!!!!!Ájáj!!!!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X