Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Újra itt a Fórum, a Veterán!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Biztos értek hoizzá, ha megtudom, mi az az FB oldal!
    Na ez egy kicsit bohém volt, de tényleg nem tudom mi ez az oldal...
    Ha megírod, megfontolom, ha értek hozzá, vállalom.

Komment

Arról van szó, hogy a Veterán Fórumnak van a facebookon oldala jelenleg is, ami ugyan kissé gondozatlan, de van!
      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

De ostoba vagyok! A facebook oldalra gondoltál!Konkrétan miben kéne segítenem?
        Amit most látok, hogy az írásokat nem lehet megosztani közvetlenül és egyszerűen a facebook-on. A honlapszerkesztés beállításoknál a megosztásokat be lehet állítani. A lényege, hogyha ír valamit valaki ide, akkor a szerző, de azolvasó is megoszthatja azt a facebokkon. Így az olvasót már ezáltal is ide tereli, és a facebook-os oldal is sokkal látogatottab. Sőt még ott tovább lehet osztani és ott hozzzá is lehet szólni.

Komment

Igen a Facebook-ra gondoltam. :-)

Azt godolom, hogy az itteni hozzászólásoknak nincs értelműk kiemelve a környezetből, ezt a lehetőséget direkt nem alkalmaznám.

De néha jó lenne egy-egy valamit kiposztolni. Evidens lenne a friss blog bejegyzéseket, vagy nem is tudom. De valahogy úgy kellene, hogy ezt valaki karbantartja, én magam nem tudom bevállalni. Szerintem egyelőre ötleteljünk róla, hogy mire is lehetne használni, aminek lenne pici értelme.
          Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Szerintem egyelőre ötleteljünk róla, hogy mire is lehetne használni, aminek lenne pici értelme.
            Nem tudom ki vállalna képes járműbemutató cikk írását(ilyen hónap járműje jelleggel-aminek a kiválasztása mehetne szavazásos jelleggel, a képtáraink alapján), vagy a jelenleg nem üzemelő eseménynaptár szerkesztését, áthelyezését oda.
            Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 szept. 18, 22:53.
            "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
            "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Szervusztok Barátaim!

Mit is mondjak,-ahogy elolvastam a buletin üzenetet,-hát nem esett jól,sőt kakául esett.Első kétségbeesésemben,a fórum Face buch oldalát néztem meg,ahol két hozzászólást találtam,amely morgolódott a fórum eltűnése miatt,majd két-három óra elteltével,jelentkezett a dongós,úgy megörültem neki,hogy egyből regisztráltam is és írtam egy jelentkezést,amelyben megadtam,az E-mail címem is,remélvén,hogy valahogy összegyűjtjük a fórum tagokat.Azután később észrevettem,hogy nem jelent meg az írásom,-biztos valamit elrontottam,hiszen ezt megelőzően nem használtam a Face buch-ot.Azután később felhívtam Talugát,mert neki biztos helyre felírtam a telefonszámát,amit vagy két óra hosszan kerestem (a fene a biztos helyeimbe) és beszéltünk arról,hogy a fórumot semmi esetre sem hagyjuk elveszni,de semmi okosban nem egyeztünk meg,csak abban,hogy keressük egymást és kitalálunk valamit.

Gondoltam arra,hogy leveleket kellene írni a bulletin üzenetben megadott címre,de a levél témáját nem nagyon tudtam a gondolataimban összeszedni,illetve rágódtam rajta,hogy mire is kellene hivatkozni.

Az is nagyon bántott,hogy a Tiszakeszii fórumtalálkozón,nem írtam fel magamnak senki elérhetőségét,amit azért nagyon jó lett volna megtenni,mert ilyen esetekben azért fontos lenne tudni,hogy kapcsolatot tudjunk tartani egymással.Az E-mail címem:cotax79@gmail.com,ha megint elnémulna a fórum.

Nem tudom,hogy a hivatkozott ügy megoldódni látszik,vagy sem és teljesen megértem TZ-t,nem tarthatja a hátát,a fórumon történt összes dologért,nem vállalhat egyszemélyben felelősséget,minden feltöltésért,még akkor sem,ha az teljes jószándékkal történik,melyben soha nem kételkedtem.Sajnos ez egy ilyen pénzéhes világ,amit azért mégsem értek,-egy beszkennelt bármilyen irodalomnak,csak használati értéke van,az a piacon nem érték,mert nem eredeti.

A fórum megszűnéséről,hallani sem akarok,még olyan áron sem,ha a letöltések rovat végképp megszűnik.Nagyon sajnálnám,ha csak úgy tudnánk fennmaradni,ha fenti lépést meg kell lépni,de ha nincs más út,hát tegyük meg!

Baráti üdvözlettel:Che

Komment

Örülök, hogy újra megy az oldal, igazán ami elkeserített az a mocskolódás a fórum ellen ami más veterános oldalakon zajlott , persze sok inkább félreértésből adódott "jereváni rádió jelenti" effektus.
                A lényeg hogy újra működik.....ez a feljelentgetősdi meg igen dedós, házmesterlélekre vall, de szerintem nem is igazán erről szólt a dolog.........

Komment

Félreértésről volt szó? Igen dedós? Házmesterlélekre vall? Könyvet lopni kilószámra az meg rendben van, mi? A veteran hu oldalt nézzétek meg, sok kis ártatlan. Utolsó mocsok tolvaj, mind.

Komment

Kedves anyatok!

Köszönjük a kulturált, és persze kifinomult kedves megnyilvánulást!

Komment

De jó --végre megint van köztünk egy hölgy -anyatok,-személyében .
                      Ha szabad érdeklődni neked ilyen veterán járműved van ? -merre laksz ... stb . Ha kérhetném írj magadról néhány sort a --bemutatkozós rovatban .
                      Aztán érezd magad jól itt köztünk .

Komment

Én is nagyon örülök az oldal újra indulásának! Már jelentkeztek nálam az elvonási tünetek is, de hiába próbálkoztam, nem tudtam mással elyettesíteni!

Komment

Szintén fel lélegeztem ma reggel amikor töltött-töltött a weblap és nem az várt...hogy az oldal ideiglenesen vagy végleg szünetel

Komment

Szintén fel lélegeztem ma reggel amikor töltött-töltött a weblap és nem az várt...hogy az oldal ideiglenesen vagy végleg szünetel
                            Sztem igen sokan vagyunk ezzel ugyanígy, és gyanítom hogy rövid időn belül ez lesz a legkedveltebb fórumtéma.

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Arról van szó, hogy a Veterán Fórumnak van a facebookon oldala jelenleg is, ami ugyan kissé gondozatlan, de van!
                              Erről az oldalról van szó: https://www.facebook.com/#!/veteran.forum

És én is örülök, hogy mehet tovább a szekér. Azért érdemes elolvasni, amit a VAM honlapján írnak az ügyről. Valahogy úgy van megfogalmazva - érzésem szerint - , hogy részigazságokat említ és várja a kiigazító jellegű hsz-t. Utána illetékest értesít, vizes lepedőt behűtve előkészít.

A copyright miatt a linket nem másolom ide.

Komment

Ezek szerint nem csak nekem voltak elvonási tüneteim
                                Én is kattintgattam ész nélkül félóránként, hátha...
                                Végül, -bármennyire is hidegrázásom van a plészbúktól- csak oda keveredtem a veterán fórum oldalára, még bejegyzést is tettem (!), hátha valamilyen módon ismét összejöhetünk minél többen. De valóban elég kihalt... Mindenesetre Che rátalált
                                Így, hogy ismét működik az oldal , személy szerint már nem is nagyon érdekel a féjzbú. Hiába, ez az én hülye összeesküvéselméleteim, ha úgy tetszik üldözési mániám miatt van, egyszerűen idegenkedek attól a bigbrother oldaltól.
                                Mindenesetre érdemes lenne elgondolkodni valami pót (ha úgy tetszik, backup) megoldásról. Ha itt történik valami hasonló, a tagok megtalálhassák egymást.
                                Vagy már ez sem ajánlatos? Szabad? Nem? Jajjjj akkora fene nagy demokrácia van
                                Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2014 szept. 19, 09:26.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X