Félreértésről volt szó? Igen dedós? Házmesterlélekre vall? Könyvet lopni kilószámra az meg rendben van, mi? A veteran hu oldalt nézzétek meg, sok kis ártatlan. Utolsó mocsok tolvaj, mind.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Újra itt a Fórum, a Veterán!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Az oldal beszüntetésének lehetőségétől kicsit kétségbe estem, hiszen ez már nekem is része az életemnek.
De itt ez az anyatök... Ezt nem tudom hová tenni. Felidegesít.
Azért aki itt van, úgymond a keménymag, azok az emberek egytől egyig mind letettek valamit az asztalra. Ez meg idetolja a képét, és csípőből elkezdi osztani a jónépet.
- 5 likes
Komment
-
Azért aki itt van, úgymond a keménymag, azok az emberek egytől egyig mind letettek valamit az asztalra. Ez meg idetolja a képét, és csípőből elkezdi osztani a jónépet.
Mi különösen örülünk,hogy újraindult a fórum, mivel jövő szombaton Söjtöri Motoros Találkozó és a Naptár menüpontban van minden részletes info...
Ezúton várunk is Benneteket és anyatokat is SÖJTÖRRE!!
u.i.: a mai postával érkezett meg a Csepeli történet és a Régi, szép Pannoniák c. könyv NYOMTATOTT, EREDETI formában."Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
- 10 likes
Komment
-
Hogy élesszem a facebook-os oldalt, néhány megosztást feltettem. Fotót, leirást, mozgóképet, innen -onnan. Javaslom, tegyetek Ti is fel, akár saját felvételeket is, legyen az álló, vagy mozgókép.
Esemény naptárt ott is meglehetne jelentetni, két legyet egycsapásra.
- - - Updated - - -
Kedves Feri92! Ebben nem értek most egyet. Szerintem az fb nem felesleges. Inkább azt mondanám, más a szerepe. Nagyon igazad van abban, hogy igazából elmélyülten cikkezni egymás küzütt bármely témában itt lehet. Ez a mi folyóiratunk. Az fb egy magazin. Érddekességek sok helyről, olyan képi információk, vagy ép szövegesek, amit könnyen, sokan és gyorsan elolvashatnak. Akár egy hétvégi programot is. Pl én fb-ről tudtam meg, hogy Tiszaőrsön ez évben veterános találkozó volt, akkor még természetesen jövőidőben és el is mentem rá. Megérte!
Tehát fontosak a szerepek optimalizálása. Magyarán, a fórum klasszikus, jól bevált formáját ne költöztessük az fb-re, és az fb-t ne költöztessük egy az egybe ide.
- 3 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDe jó...........
Ha szabad érdeklődni................. Ha kérhetném ....
Aztán érezd magad jól itt köztünk .
Nem ismerek Rád! Ittál?A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 3 likes
Komment
-
Szerintem felesleges bármilyen könyvekkel meg stb-vel foglalkozni.Túl sok embert mozdított meg az oldal a veterán papírozással kapcsolatban,aztán megijedtek a "szűz másik tábor" igazság harcosai,hogy őket megkerülve is papírhoz juthat a paraszt.Valamit tenni kellett.Mindegy.Szerintem mindenki nevében mondhatom:ha bármiben tudunk segíteni,csak jelezzétek,aztán ugrik a csapat.Köszi TZ,és soveny.
- 2 likes
Komment
Komment