Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Újra itt a Fórum, a Veterán!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Félreértésről volt szó? Igen dedós? Házmesterlélekre vall? Könyvet lopni kilószámra az meg rendben van, mi? A veteran hu oldalt nézzétek meg, sok kis ártatlan. Utolsó mocsok tolvaj, mind.
    Nehéz a kő, és súlyos a homok, de mindkettőnél nehezebb az ostobák haragja.
    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

"legyünk támogatók..."

Ezt felvetettem más veterános fórumban. Ne tudd meg, lettem én minden, csak normális ember nem.

Komment

Na végre megy a fórum!Már kezdtem megijedni.

- - - Updated - - -

Szerintem a Facebook felesleges,meg ugye egyébként is itt beszélgetünk és nem is elég veterán.Felújításról meg szerintem itt is lehet cikkezni.Bár az igaz hogy a Facebooknak nincsen fenntartási költsége.

Komment

Örülök, hogy újra itt lehetek!!
          Már kezdtem én is aggódni, hogy ide soha többé nem írhatok...
          "Akaraterő és szorgalom, ez a két tulajdonság az, amellyel bármilyen célt el lehet érni."

Komment

Az oldal beszüntetésének lehetőségétől kicsit kétségbe estem, hiszen ez már nekem is része az életemnek.
            De itt ez az anyatök... Ezt nem tudom hová tenni. Felidegesít.
            Azért aki itt van, úgymond a keménymag, azok az emberek egytől egyig mind letettek valamit az asztalra. Ez meg idetolja a képét, és csípőből elkezdi osztani a jónépet.

Komment

Azért aki itt van, úgymond a keménymag, azok az emberek egytől egyig mind letettek valamit az asztalra. Ez meg idetolja a képét, és csípőből elkezdi osztani a jónépet.
              - ez (vagy ő?) is letett valamit...egy darab sz@art...

Mi különösen örülünk,hogy újraindult a fórum, mivel jövő szombaton Söjtöri Motoros Találkozó és a Naptár menüpontban van minden részletes info...
              Ezúton várunk is Benneteket és anyatokat is SÖJTÖRRE!!

u.i.: a mai postával érkezett meg a Csepeli történet és a Régi, szép Pannoniák c. könyv NYOMTATOTT, EREDETI formában.

Komment

Hogy élesszem a facebook-os oldalt, néhány megosztást feltettem. Fotót, leirást, mozgóképet, innen -onnan. Javaslom, tegyetek Ti is fel, akár saját felvételeket is, legyen az álló, vagy mozgókép.
                Esemény naptárt ott is meglehetne jelentetni, két legyet egycsapásra.

- - - Updated - - -

Kedves Feri92! Ebben nem értek most egyet. Szerintem az fb nem felesleges. Inkább azt mondanám, más a szerepe. Nagyon igazad van abban, hogy igazából elmélyülten cikkezni egymás küzütt bármely témában itt lehet. Ez a mi folyóiratunk. Az fb egy magazin. Érddekességek sok helyről, olyan képi információk, vagy ép szövegesek, amit könnyen, sokan és gyorsan elolvashatnak. Akár egy hétvégi programot is. Pl én fb-ről tudtam meg, hogy Tiszaőrsön ez évben veterános találkozó volt, akkor még természetesen jövőidőben és el is mentem rá. Megérte!
                Tehát fontosak a szerepek optimalizálása. Magyarán, a fórum klasszikus, jól bevált formáját ne költöztessük az fb-re, és az fb-t ne költöztessük egy az egybe ide.

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  De jó...........
                  Ha szabad érdeklődni................. Ha kérhetném ....
                  Aztán érezd magad jól itt köztünk .
                  Zoli!
                  Nem ismerek Rád! Ittál?
                  A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Szerintem felesleges bármilyen könyvekkel meg stb-vel foglalkozni.Túl sok embert mozdított meg az oldal a veterán papírozással kapcsolatban,aztán megijedtek a "szűz másik tábor" igazság harcosai,hogy őket megkerülve is papírhoz juthat a paraszt.Valamit tenni kellett.Mindegy.Szerintem mindenki nevében mondhatom:ha bármiben tudunk segíteni,csak jelezzétek,aztán ugrik a csapat.Köszi TZ,és soveny.

Komment

Nem, nem. A két dolognak nyilvánvalóan semmi köze egymáshoz. Ne sejtessünk olyasmit, amit nem tudunk. Nyilván ezt várjuk másoktól is.
                      Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

A VAM is levette a szöveget a címoldalról. Megnyugodnak talán a kedélyek. A többi meg majd kialakul. Bízzunk benne.

Komment

Zoli!
                          Nem ismerek Rád! Ittál?
                          Ez így volt a legjobb ! Nem vette fel senki a kesztyűt, anyuci meg öngólt rúgott. Ezzel is a fórum kerekedett felül.

Komment

Mir-mur ha nekem ilyen anyám lenne lehet,hogy kitagadnám a családot. Ettől függetlenül igazad van és én is az " örömteli" fórumosok-hoz sorolom magam bár viselkedést nem taníthatunk.

Komment

Kedves Igrich!Igazad van,máskor átgondoltabban fogalmazok.

Komment

A hét elején az oldal betöltésére bejött üzenet megdöbbentett, nem gondoltam volna hogy ilyesmi megtörténhet.
                                Bár én nem látom mi folyik a színfalak mögött.
                                Nem is próbálkoztam idáig, de látom rendbe jöttek a dolgok, aminek szívből örülök.
                                Hát akkor folytassuk ahol abbahagytuk!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X