Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Újra itt a Fórum, a Veterán!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Kedves anyatok!
    Örömmel olvastam én is a hozzászólásodat, még tetsziket is nyomtam, de én is arra kérlek, hogy részletesebben mutatkozz be a megfelelő rovatban! Remélem a veterán motor szerelési témákban is lesz néhány üdítő, hasznos hozzászólásod.

Komment

Járműbemutató! Nem rossz! Nekem erről egy folyamat ugrott be. Előbb tematikusan indítanám ezt. Azaz, egy tipisut bemutatnánk és azt közzé tennénk azz fb-n. Minden héten - legalább ennyiszer - lenne egy autó, egy motor, egy traktor. Ha már szavazás, akkor beküldött fotók alapján többséggel kiválasztani egy gépet, és a konkrét gép bemutatása a gazdájával együtt, a fontosabb felújítási állomásokkal.
      Egy fajta képes interjú szerűen. Vagy ő maga írná le ezeket a dolgokat, de ha bátortalan erre, akkor más tenné meg helyette.
      A fényképek beküldésének feltétele, hogy szövege kiséret legyen hozzá, azaz a fontosabb dolgokat mondja el magáról gépéről, beszerzéséről, üzemweltetéséről, felújításáról, vagy épp eresdeti állapotban tartásáról. Ha beindulna az üzlet, lehetne kategorizálni. Eredeti, fellelt állapotú járművek, felújított járművek. De ezt valóban elég lenne havonta megcsionálni.
      Tegnap óta jobb ötletem egy gyors propagálásra nem volt mint az, hogy megosztom a Fórum fb oldalát magán az fb-n, kevés felhívó szöveggel! Hosszan nem, mert az emberek többsége nem szeret olvasni.
      Remélem lesznek ez ügyben másoktól is ötletek, hogy ne válljon ez ügyben belterjessé a dolog.
      Kiemelés. posztolás: Szerintem mégis fontos lenne hogy minél több írás jelenne meg az fb-n, általános módszer az, hogy csinálnak ott egy-egy közösségnek, témának egyfajta dömpinget. Így az oldaluk gyakran jelen van és mindenfélét írnak. A kérdés most az, hogy mit akarunk. Egy "népoldalt", vagy egy beláthatóan bővülő baráti társaságot? Az előbbinek az a veszélye, hogy hatványozódik a bővülés, így átláthatatlan a tagság, magával hozza az elszemélytelenedést. Ez egy csoport dinamikai sajátosság. Az utóbbinak pedig a hátránya az elszigetelődés lehetősége, azaz nem tart kontaktust a külvilággal. Tehát ezt is át kell gondolni.
      Nyilván az "arany középút" a legjobb, de most ebben a nagyobbodási vágyban az fb-n, tán szükséges a bővebb, többszöri jelenlét.

Komment

anyatok eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Félreértésről volt szó? Igen dedós? Házmesterlélekre vall? Könyvet lopni kilószámra az meg rendben van, mi? A veteran hu oldalt nézzétek meg, sok kis ártatlan. Utolsó mocsok tolvaj, mind.
        Megnéztem. Ott a Veterán Aprón szerveződő társaságról írnak. Akkor miért ide írsz? Ezt kommentben egyszerűbb lett volna hozzáfűzni a VAM-arckönyv oldalhoz. Azt is elolvastuk.

Tekintettel arra, hogy új tag vagy, tájékozódás képpen olvasd el a főoldalon a "Figyelemfelkeltő kezdeményezés" c. írásunkat. Igen mi szerveztük azt az aláírásgyűjtő akciót, amiről a VAM ehavi számában olyan elismeréssel írnak, amit talán meg sem érdemlünk.

És ezt az alpári stílust sem. (Bár Alpár vezér bűne - ha jól tudom - csak az volt, hogy szembement az akkori hivatalos "népakarattal". Magyarán az erőszaknak akkor sem volt sok haszna és most sincs.)

Komment

Elolvastam én is a VAM kezdőoldalon írottakat. Igyekszem csendben maradni. DE! Az hogy az üzemszünet alatti buletin üzenetben "segítségre kérték az olvasókat" = vam elleni támadás?
          jajj...nem! miért? hogy? izé...
          vagy csak én nem fogtam fel annak?
          Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2014 szept. 19, 09:37.

Komment

anyatok eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Félreértésről volt szó? Igen dedós? Házmesterlélekre vall? Könyvet lopni kilószámra az meg rendben van, mi? A veteran hu oldalt nézzétek meg, sok kis ártatlan. Utolsó mocsok tolvaj, mind.
            Szegénykém...értjük mi. Az a drága kis érzékeny lelked magára vette, amiért letölteni jöttél, de neked nincs jogosultságod, csak nekünk...

De komolyra fordítva a szót, látod milyen buta vagy? Körberöhögteted itt magad, te szerencsétlen. Innentől kezdve a frusztrációd csak elhatalmasodik rajtad, amit majd újabb méltányos megnyilvánulásokkal próbálsz meg kompenzálni, de csak mégjobban körberöhögünk és a spirál olyan mélyre húz, hogy a végén még öngyilkos leszel...vagy csak egy pszichésen végletekig sérült, elveszett egyed...
            De itt mindenben roppant segítőkész társaságra találtál, ha szeretnéd folytatni a saját magad által kezdeményezett megaláztatásaid sorát, mi itt leszünk.

Komment

Ajajj!!Ajajj!!!!.............ez nem volt itt divat!Nem kellene elkezdeni!Toleránsak vagyunk vagy mi a szösz?!Mindenki elmondhatja a véleményét és megértéssel kell kezelni!Hiszen ki tudja kiben mi lakik és miért nyílvánul meg!Csak nyugi és empátia,tolerancia!Elvégre nem hiába foglalkozunk lerobbant sérült dolgokkal!Örüljünk egymásnak a FÓRUMNAK és hagy legyen tényleg fórum hagy mondja el mindenki ami a szívét nyomja!..........................,,szerintem".

Komment

Kedves Fórumozó Társaim!

Nem is tudom elmondani mennyire örülök!!!
                Ill. pontosan annyira, amennyire kétségbe voltam esve, amikor azt a baljós üzenetet kellett olvasgatnom...

hogy ez a közösség, ami itt egybe kovászolódott el ne vesszen.
                Ja de jó! Újra itt!
                Teljesen egyetértek, ez olyan ÉRTÉK!!!, ami nem mehet veszendőbe.

Komment

Utolsó mocsok tolvaj, mind
                  A tolerancia rendben van, de ha ilyen hangnemben kíván részt venni, akkor inkább menjen vissza a veteran.hu-ra, ott lesz aki megveregeti a vállát vagy megsimogatja a buksi fejét egy ilyen kommentért.
                  Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2014 szept. 19, 10:50. Oka: Elsőre letegeztem az új tagunkat, de mivel még nem mutatkozott be, így inkább javítottam.
                  There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Csak nyugi és empátia,tolerancia!Elvégre nem hiába foglalkozunk lerobbant sérült dolgokkal!
                    És még Te mondod, hogy nem tudsz írni! Ezen körberöhögtem magam. ;D

Komment

Jó újra itt .

@dongos78
                      Nem vagy egyedül, miért lenne az támadás hogy az emberek kiállnak egy remek oldal és remek társaság mellett...

Mindenesetre érdemes lenne elgondolkodni valami pót (ha úgy tetszik, backup) megoldásról. Ha itt történik valami hasonló, a tagok megtalálhassák egymást.
                      Egy másik fórum lenne az igazi(valami ingyenes motorral az egyszerűség kedvéért) lehetőleg külföldi szolgáltatónál hogy ne tudják "megfogni".
                      Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2014 szept. 19, 11:18.

Komment

A fórum megszűnéséről,hallani sem akarok,még olyan áron sem,ha a letöltések rovat végképp megszűnik.Nagyon sajnálnám,ha csak úgy tudnánk fennmaradni,ha fenti lépést meg kell lépni,de ha nincs más út,hát tegyük meg!
                        Egyetértek Veled!

Más:

Nem tudom, mi történt, mi a probléma, de nem is akarom találgatni. Amint láthatjuk, TZ tudja és teszi a dolgát. Ha esetleg szüksége van ránk, biztos jelez, vagy kér segítséget tőlünk. Ha eljön az ideje, biztos tájékoztatni fog minket, fölösleges bármiben is találgatásokba bocsátkozni...

Ennek a Fórumnak az egyik nagy értéke volt a szakmaiságon túl a manapság ritkán tapasztalható kulturált hangnem, ezt őrizzük meg! Az anyázást pedig hagyjuk másokra...Örülök, hogy a hozzászólók nagy többsége is így gondolja.

Én a magam részéről azt javasolnám, amíg nem látunk tisztán, nagyon ügyeljünk arra, ne találhasson senki fogást az oldalon. Ne akarjon feltölteni senki semmit, ne linkeljünk be semmilyen más által készített anyagot!

Komment

Így van. A "segítség" csak legritkább esetben és helyzetekben jelenti azt, hogy "ragadjunk kaszát, bicskát, ügyvédeket"
                          Az üzenet láttán én konkrétan arra (is) gondoltam, hogy ha esetleg netalán kitudja... pénzbüntetés lesz a vége (a nem is tudom pontosan minek), akkor legyünk támogatók...
                          Persze hiába minden gondos fogalmazás, ha valaki úgy akrja értelmezni, akkor úgy fogja...

Komment

demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            letölteni jöttél, de neked nincs jogosultságod, csak nekünk...
                            Nincs letöltés-oldal a fórumon, nekünk sincs jogosultságunk letölteni.

Komment

Úgy gondolom, ami zajlik mindannyiunkban és a megnyilvánulásaink, a másik fél megnyilvánulásai mind természetes, nem feltétlen szép vagy jó, de emberi módjai a konfliktus lefolyásának. És nem is ez a lényeg - így van jól, hanem hogy a végén lesz-e belátás vagy csak a mindenkin keresztül gázolni akaró önérvényesítés lesz a cél.
                              Én többet erről nem írok, nem akarok megosztást köreinkben.

Komment

Jujjj de döfi! Még jóhogy utoljára megnéztem az oldalt hogy hogy áll mielőtt írtam volna a pusztító emailt a kedves illetékeseknek amiért sajnálják tőlünk hogy van pár öreg harcosunk és foglalkozunk velük minthogy a garázs egye meg..sajnálnám ha megszűnne, jókat lehet itt beszélgetni na meg a felújítás felénél sem járnék ha innen nem szerzek infót és ez a jármű bemutató is elég jó ötlet!
                                Üdvözlet!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X