Röviden talán nem is tudom leírni mit szeretnék mert oly bosszús vagyok.Oka : Szégyen szemre autóval mentem Szarvasra pénteken. Lányom motorozott én pedig voltam a Safety car . Nagyon szép idő volt és sok motoros volt Békéscsabai csapat is megjelent szép számmal és az Orosháziak is kis csapattal jelen voltak. Május 24 Mezűtúron a víztoronynál a szokott helyen Veterán motor és Gépkiállítás lesz.Autózásom oka csütörtök du.furcsán el állítódott a kuplungom és olyan hangot produkált mint mikor valami közé kerül a fogaskerekeknek. A bal oldali deklit levettem reggel de nem láttam semmi rendelleneset. Megoldás motor ki és szét.Ezt a balos főtengely szimering cseréje is indokol. Remélem nem megint a dugattyúban a gyűrű biztosító stift esett ki mint máskor is.Röviden ennyi bosszúságom története. Széthúzás után több infóm lesz. Azért jó volt látni a régi ismerős arcokat és Brúnó barátom meglepett egy szivattyúval és mint kiderült a Heris is orosházi cimbora csak miután a Jawa várja az OT megvédését azt nem akarta bepiszkolni. Most is a Herivel volt jelen.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Bosszúságom története!
Collapse
X
-
furcsán el állítódott a kuplungom és olyan hangot produkált mint mikor valami közé kerül a fogaskerekeknek."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 4 likes
Komment
-
Talán lelazult a kuplung? Az ad ilyen hangot, ha hozzáér a deknihez belülről.
- - - Updated - - -
Inkább most jöjjön ki a baj (!)undefined...a Tiszakeszi találkozóra ismét gond nélkül fogsz megjelenni...azért ez is egy előny...igaz?
- 5 likes
Komment
-
Én szeretem ezt is De nem lesz váltás!, sőt jövőre az elhalasztott prozsekt folytatódik és remélem az sem lesz csúnyább. Legfeljebb más lesz a hangja és a színe.Ez olyan mint az Asszony szeretete: " Ha bevált símogatni kell ha nem nincs értelme meg kell válni tőle. Az igazi veszteség úgyis az elfecsérelt idő nem a pénz! Az előbbi pótolhatatlan az utóbbi pótolható de nem ez az elsődleges a boldogsághoz.
- 4 likes
Komment
Komment