Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Ki ért vagy nem ért vele egyet?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ki ért vagy nem ért vele egyet?

Click image for larger version

Name:	11227041_742752169191601_6900830416280204022_n.jpg
Views:	1
Size:	53.2 KB
ID:	157872

Kíváncsi lennék, hogy szerintetek igaz-e a fenti állítás?

Hát én nem !http://veteran.forum.hu/cseveges-vet...udvozles-1121/
    apacsavo kedvelte ezt.

Komment

Én igen!
      apacsavo kedvelte ezt.

Komment

Hiszek benne, mert akarok benne hinni.
        Ettől függetlenül ezek a hangzatos közhelyek sokkal jobban festettek volna egy olyan képen ahol a sportmotoros a Simsonos kiscsávóval pacsizik illetve amelyiken mondjuk a csopperossal integetnek egymásnak.
        joker, St.Z.350 és 8 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Van néha olyan forgalmi helyzet mikor nem igazán tud az ember arra figyelni hogy intsen a szemből jövő motorosnak, de ezeket leszámítva én mindig szoktam inteni. Nekem az jut az eszembe róla mikor kisgyerekként utaztam a buszon és a sofőr integetett meg refizett a szemből érkező kollégájának. Nekem ez akkor nagyon tetszett. És mostanság mikor újra lett nagymotorom és megtapasztaltam ezt az integetősdit ugyanez a jó érzés kapott el. A legkirályabb pedig ha a Csepellel megyek, akkor nem csak odabiggyesztenek a kuplungkar mögül egy intést hanem egyenesen feltartott hüvelykujjal lájkolják az öreg vasamat.
          St.Z.350, Titus és 9 további látogató kedvelte ezt.

Komment

És ha tudtad volna, hogy az integetések nem sima integetések, hanem jelzések, például, hogy vannak-e ellenőrök az adott vonalon... :-)

Komment

Jó duma ami a képen van , szép lenne de nekem többnyire más a tapasztalatom:
              -ha a Banditommal megyek , integetnek
              -ha valamelyik Jawámmal akkor a szocigépesek integetnek a moderngépesek csak részben
              -ha a Simsonommal megyek nem integetnek
              -ha kocsival megyek nem integetek , hanem lehúzódok ekkor általában megköszönik mint ahogy én is meg szoktam tenni fordított helyzetben ( ja itt csak a Bandit jön számításba, a másik kettővel nem szoktam autót előzni )
              Itt is működik a kasztrendszer úgy látszik ...

Komment

Rövidke pályafutásom alatt szinte minden féle járműnek számító tárgyal sikerült közlekednem(több kevesebb ideig!)Leg többet motorral!Igaz hogy igazi komoly nagy motorom sosem volt!Az IZS Planeta2-s volt a legnagyobb.De az autózás közben a buszosok és a billencsesek összetartása volt szembe tűnő!(Állítólag a Taxisok is összetartanak de azt nem próbáltam ki!) ..........de a legrokonszenvesebb társulat a motorosoké!!!!!!Rengeteg lélek emelő történetem van(ami nem városi legenda,hanem tapasztalás!)Nem volt olyan helyzet amikor nem segítettek vagy ritkán ugyan de én is segíthettem!Az effektív segítségen túl a léleknek is jót tesz!Meggyőződésem hogy az emberek alapvetően jók és szeretnek segíteni!Nekik is jól esik és kicsit vezekelhetnek a mindennapok apró kis gonoszkodásaiért!A köszönés,intés?.......hát én intek mindenkinek!Már csak érdekből is mert öregecske masinám sosem tudni mikor és hol adja fel a harcot a mindennapi túlélésért!Olyankor jól jön egy segítő szándékú ember(motoros!Mert autós az nagyon ritkán áll meg segíteni!)
                Nos ettől sem lettünk okosabbak de ez a véleményem!(?)

Komment

apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  (motoros!Mert autós az nagyon ritkán áll meg segíteni!)
                  Nyár eleje felé lementem mamámhoz(kis eldugott falu). Indulás előtt nézegettem a tankot, gondoltam még kibírja hazáig.
                  Odafelé nem is volt gond, visszafelé fél úton elkezdett rángatni, a csapot meg hiába állítottam tartalékra, el volt tömődve...
                  Azért amíg szerencsétlenkedtem vele elment mellettem vagy 3 autó, az egyik viszont megállt és megkérdezte segíthet-e.
                  Bár akkor már épp készültem indítani
                  (aztán 1-2 km-el arrébb megint megállt. Akkor már kiszedtem a csap és a karbi közül a szűrőt aztán úgy hogy nem fogta még vissza az is kis gázzal elment hazáig)

Ezen kívül más gondom még nem volt vele ami miatt meg kelletett volna állni.

Komment

Én egyetértek az indító felvetésben megfogalmazottakkal, mert szerintem az az elsődleges, hogy valaki motoros, és az másodlagos, hogy mennyi pénze van, milyen gépet, hány lóerőt birtokol.

Helyzete is adja, hogy integetnek-e. Nyilván egy városi sűrű forgalomban erre nincsen mód, viszont vidéki gyér forgalmú utakon miért ne? (Ahogy falun szerencsére még sok helyen ismeretlenül is köszönnek egymásnak az emberek, míg a 2-es metró mozgólépcsőjén ez furcsa volna...)

Nekem vidéken jó tapasztalataim vannak, volt olyan, hogy gyertyát cseréltem, és egy szembejövő motoros visszafordult, hogy tud-e segíteni, más alkalommal pedig pihentettem a bejáratós motort és egy nagy vízhengeres tulajdonosa állt meg, hogy van-e valami baj, tud-e segíteni.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                    Working...
                    X