Hat ezeket darabonkent rakotozol, a vagas alatt elhelyezett csigan atvezeted a kotelet amelyik egy fekezorendszeren keresztul halad es a vagas utan a fadaraba levegobelog .Egy masik a kert magasabb pontjan levo huzorendszerrel be-fol huzod a .Egyikkel erszted amasikkal huzod es mindketto feszesen a levegobe tartja.A problema hogy solkszor a segitok nem latjak at es le fol kell szaladiznim a farol .
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Kertészkedés
Collapse
X
-
Szervusztok! Hűűűűűűűűűűűűűű! Komoly munka! Apám néha jelentősen kisebb fakivágásokat csinált. Azoknál én is segítettem gyerekként és tudom milyen felelősség van az ember vállain! Minden tiszteletem Movisz! Remélem arra nem fúj a szél, nincs vihar mostanság! Itt Magyarországon szombaton és vasárnap nagyon cudar volt az időjárás. Ma megint kezdett fújdogálni a szél. DE! Nézzétek a naptárt! 26 nap márciusig! Készítsük a palántázó edényeket!
- 3 likes
Komment
-
pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDE! Nézzétek a naptárt! 26 nap márciusig! Készítsük a palántázó edényeket!
- 3 likes
Komment
-
Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésehogy a hátára kaphassa a permetezőt.."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 4 likes
Komment
-
Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÍgy igaz, de addig is: szerintem Mátéapu már alig várja, hogy a hátára kaphassa a permetezőt...
- 4 likes
Komment
-
pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLassan nekem is kell réz-kén lé permetezést csinálni.
Komment
-
pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése8 Celsius fok felett éget a réz.
Kopasz 1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIlyen korán kell már lemosó permetezést csinálni?
- 5 likes
Komment
-
Kopasz 1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzevasztok! Ilyen korán kell már lemosó permetezést csinálni?
- 4 likes
Komment
-
Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn biztos, hogy rezeztem már 8 fok felett számtalanszor, eddig nem volt gondom.
- 7 likes
Komment
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésetele vannak folddel es evek soran kozette alakulnak
- 2 likes
Komment
-
pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA rönk közepén egy 2*3 cm méretű fém darab volt.
- 1 like
Komment
-
Szervusztok! Holnap le kell meszelnem egy sor fát. A tulaj jó barátom és megkért, ha még van kedvem csináljam meg neki. Én magamnak ma délután tervezem a meszelést a törzseken. Régi trükk a bogarak és férgek ellen, amit érdemes évente kétévente megtenni! Tehát Urak! Elő a súrolókefét és a kaparó vasat, meszes vedret és a korongecsetet. A törzset letakarítani a lehetséges moháktól, kártevőktől és legalább 1,2 méter magasan lemeszelni. Viszont figyelni is kell, mert könnyen megmarhatja a mész a kezünket és a szembe ne kerüljön!
- 6 likes
Komment
Komment