Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Keszi-túra 2017

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

A pénteken azért sokan munka után, estefelé érnek oda. Estébe húzódó túrát pedig, ilyen öreg gépekkel szerintem nem szerencsés tervezni. És persze amit mir-mur is írt, hogy aki az ország másik szegletéből érkezik annek nem biztos hogy jól esik még egy+ túra.
    Pénteki nap arról szól hogy motort le, sártat fel, sört le...

Szombati nap szintén kötött, a falunapi pirulás után meg az elmúlt 3 évben a legjobb megint csak az alkohol meg a kellemesen hűvös Tisza esik jól szerintem a többségnek.

Én úgy gondolom hogy vasárnap délután lenne ideális(azért józanodni sem árt előtte egy kicsit) és szerintem első alkalommal nem kellene hosszúra nyújtani.

Igrich, miből gondoltad hogy délután kezdődik?

Annó a legelső találkozón én értem oda először(leszámytva Attilát persze, csak ő akkor még nem a révháznál volt)
    Aztán az elmúlt két évben meg már csoportosan mentünk délelőtt.
    Vasárnap meg ugye addig vagy ott amíg Attila el nem zavar

Gyuri, mi mikor is indultunk haza? Dél körül ugye? Apacsavo nem sokkal korábban érkezett.

Komment

...........
      Pénteki nap arról szól hogy motort le, sártat fel, sört le...
      Gyuri, mi mikor is indultunk haza? Dél körül ugye?
      igen !

Komment

A + nappal kapcsolatban anno ezt írtam. Csak a gondolkodás megkönnyítése végett:
        "A szabadság kivétellel eleve van baj magával. A plusz egy nap már kisebb probléma, én ezért gondoltam erre. Ráadásul Jokerrel és Mir-murral is beszéltem róla, akik megerősítettek abban, hogy a hétfőt kell még hozzá csapni.
        Sorolom a közösen összehozott érveket.
        - A teljes hétvége a miénk így. Akinek esetleg dolgoznia kell mindenképp hétfőn, vagy így is csak péntek este ért oda, az is maradhat tovább vasárnap.
        - Nem csak egy, hanem két teljes értékű nap lesz a találkozóban.
        - Szombaton letudjuk a (kevés) kötelezettségeket, és utána ott a teljes vasárnap, ami egy reggeltől estig szabad, lazulós nap, mert így egy sincs benne igazán ilyen (Ha valakinek az az ötlete támadna, hogy a szombati programokat vegyük ki, akkor most mondom, nem lesz ilyen, mert ennyivel tudjuk csak viszonozni az ingyenes szállást és ebédet), hisz pénteken az érkezések, szombaton a kipakolás/felvonulás, vasárnap az indulás.
        - Aki mégis csak egy nap szabit tud kivenni rá, az variálhat úgy, hogy péntek este érkezik, a hétfő a szabi, és így ott lehet két teljes napot. Ez szerintem így sokkal jobb, hisz tényleg két teljes értékű nap van benne.
        - Azért nem a csütörtök, mert akkor a szombati főnapra tikkad ki a társaság, amikor pont jól jönne a teljes kötetlen pihenés."

Komment

Az érvek önmagukért beszélnek és valósak is. Az már nagyon jó, hogy van egy közös motorozási igény. Ez egy közös nevező.
          Ha Mezőkövesdre kívánunk menni, gépmúzeumozni, akkor azt vasárnap tudjuk megoldani, mert hétfőn a múzeumok zárva vannak. Tehát hétfő kilőve. Ha mindegy merre megyünk, szóba jöhet a hétfő. Csak akkor megint az a helyzet, mint a péntek, hogy van aki ezután 400 km et motoroz le.
          Esetleg azt lehetne még, hogy pl akik közösen motorozni akarnak, azokkal elmennénk Mezőkövesdre, és onnan haza. Ha ez vasárnap lenne, akkor lehetne Gép Múzeum, akinek ez még belefér, ha hétfő, akkor a nyitva tartás miatt ez nem lehetséges. Viszont az megoldható, hogy Kövesden egy parkolóban összegyűlnénk még, patakokban folyó könnyes búcsú és onnan haza.

Komment

A 3 év tapasztalatából és is hasonló képen gondolkodom. Bármely szoci. gép nyergében / nem át alakított/ Békésből Kesziig motorozik jól esik neki a tompor pihentetés! A péntek este maradjon az ismerkedés és az ismerősök pacsijára. Szombat a felvonulás és stb. napja utána a kötetlen beszélgetés és a Közös főzőcskézés estéjének kell lennie szerintem. Azért lenne jó a vasárnap hisz nem sátorbontás- csomagolás lenne itt lenne a közös motorozásnak ideje! Még maradna idő este pihegni és csacsogni!

Komment

Annó a legelső találkozón én értem oda először
              Most mi voltunk az elsők...
              "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
              "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Nektek azért nem nehéz a majdnem szomszéd faluból

Komment

Ehez nem akartam hozzá szólni mivel én csak látogató vagyok a találkozókon!.......csak írtátok hogy itt meg ott unalmas a táj!(?).......hát ez b..a a csőröm!Néhány évtized a motoron.....de még nem találtam unalmas tájat!

Komment

A hozzászólások alapján egy kis összegzés az eddigi vélemények alapján.
                    1. Egy közös túrában mindenki benne van.
                    2. A túra vasárnap legyen.
                    3. Nem feltétlen fontos hosszú túra, de látványos legyen.
                    Dilemma: Mezőkövesd.

Az én olvasatomban ez jött le.
                    Esetleg ha valaki ért hozzá készíthetne egy szavazós lapot, amit lehet úgy pöttyingetni és számolná a szavazatot, úgy teljesen pontos lenne a kép.

Komment

Tavaly meg mi, és akkor teljes a kép.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                      Working...
                      X