A pénteken azért sokan munka után, estefelé érnek oda. Estébe húzódó túrát pedig, ilyen öreg gépekkel szerintem nem szerencsés tervezni. És persze amit mir-mur is írt, hogy aki az ország másik szegletéből érkezik annek nem biztos hogy jól esik még egy+ túra.
Pénteki nap arról szól hogy motort le, sártat fel, sört le...
Szombati nap szintén kötött, a falunapi pirulás után meg az elmúlt 3 évben a legjobb megint csak az alkohol meg a kellemesen hűvös Tisza esik jól szerintem a többségnek.
Én úgy gondolom hogy vasárnap délután lenne ideális(azért józanodni sem árt előtte egy kicsit) és szerintem első alkalommal nem kellene hosszúra nyújtani.
Igrich, miből gondoltad hogy délután kezdődik?
Annó a legelső találkozón én értem oda először(leszámytva Attilát persze, csak ő akkor még nem a révháznál volt)
Aztán az elmúlt két évben meg már csoportosan mentünk délelőtt.
Vasárnap meg ugye addig vagy ott amíg Attila el nem zavar
Gyuri, mi mikor is indultunk haza? Dél körül ugye? Apacsavo nem sokkal korábban érkezett.
Pénteki nap arról szól hogy motort le, sártat fel, sört le...
Szombati nap szintén kötött, a falunapi pirulás után meg az elmúlt 3 évben a legjobb megint csak az alkohol meg a kellemesen hűvös Tisza esik jól szerintem a többségnek.
Én úgy gondolom hogy vasárnap délután lenne ideális(azért józanodni sem árt előtte egy kicsit) és szerintem első alkalommal nem kellene hosszúra nyújtani.
Igrich, miből gondoltad hogy délután kezdődik?
Annó a legelső találkozón én értem oda először(leszámytva Attilát persze, csak ő akkor még nem a révháznál volt)
Aztán az elmúlt két évben meg már csoportosan mentünk délelőtt.
Vasárnap meg ugye addig vagy ott amíg Attila el nem zavar
Gyuri, mi mikor is indultunk haza? Dél körül ugye? Apacsavo nem sokkal korábban érkezett.
Komment