Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Ha annak idején nem a Katyusával meg a Bunkócskával, hanem egy ilyen gyevuskával népszerűsítették volna a magyar-szovjet barátságot, akkor valószínűleg nagyobb kedvvel énekeltük volna - akár ezt a dalt is.
Hol van már a régi vicc:
- Tudod milyen az orosz szex?
- ???
- Lenin zokni nélkül.
Angina sajnálhatja, hogy nem magyar celeb. Mit össze írnának bulvárék meg mutogatná a kereskedelmi tévé, hogy juj de ciki, melltartó nélkül villogtatott, meg egyebek. Az oroszok meg csak nevetnek ezen a hülyeségen.
Bár az idő múlása általában Nagy Bandót igazolja:
- 20 éves nőnek - Nincs rosszabb melled, mint a Gizinek.
- 40 éves nőnek - Nincs hosszabb melled, mint Gizinek.
Ez nekem annyira tetszik ,hogy muszáj volt megosztanom veletek .Neoton Família -Hétvégi motorozás 1984
Csepregi Éva olyan lelkesedéssel ,szenvedéllyel , átéléssel mindent beleadva énekel ,hogy elhiszem milyen jó dolog a motorozás .
Utoljára szerkesztve a következő által: Tamás78; 2014 jan. 15, 19:18.
Ez nekem annyira tetszik ,hogy muszáj volt megosztanom veletek .Neoton Família -Hétvégi motorozás 1984
Csepregi Éva olyan lelkesedéssel ,szenvedéllyel , átéléssel mindent beleadva énekel ,hogy elhiszem milyen jó dolog a motorozás .
Azért Végvári Ádámról se feledkezzünk meg. Nélküle ez a dal sem lenne az igazi. Tény, hogy a Neotonnak ez a felállása nagyon jó volt. Mai napig szívesen hallgatom. Az akkori korszak minden kazettája megvan nekem. Kár, hogy a számeleje és vége nincs meg a videón.
Itt az egész egy - orosz - gyűjteményben. Itt meghallgathatod a "Kétszázhúsz felettet" is:
Istenem, az a felhőtlen gyerekkor!
Az Unitra magnón üvöltettem a hétvégi motorozást (és persze egyéb Neotont is), majd felpattantam a Romet Kadetre, és elképzeltem hogy száguldok 220 felett
Persze a mutató soha nem akart 40 fölé kúszni
Remek! Én csak felirattal nézem, mert nem beszélek idegen nyelveket. Mindig várom a következő részt, de ha vége az évadnak, akkor alig várom a következőt!
Természetesen eredeti nyelven, csakis!
Valami brutálisan tud a lelkemre hatni sokszor a sorozat. És még akkor is jól esik, ha csak negatív dolgokról van szó.
Főleg most számíthatsz megható és megrázó évadra! Meglátjuk, hogy ki fordul, a másik ellen! Anya-fia? A Mayan's a Jax clubja ellen? Tényleg szétmegy Nero és Gem? Chibbs nem fordul Bobby ellen a kinevezése miatt?
Nem folytatom,mert elkanyarodtam a fórum témától.
Komment