Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Zene!
Collapse
X
-
Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 máj. 09, 16:49.Trophyman, jagdtigger és 2 további látogató kedvelte ezt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 4 likes
-
Ha ezt hallgatod fékjavítás közben, akkor sosem fog a motorod levizsgázni.dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMinden elemében profi! A dallam, a hangszerelés, a szöveg...
- 2 likes
Komment
-
Ez lesz a csengőhangom a telefonon !dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMinden elemében profi! A dallam, a hangszerelés, a szöveg...
kollarg kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Valamiért sokszor eszembe jut ez a szám, ha meglátok egy-egy fát. El is kezdem énekelni... Még így is, hogy végighallgatni nem bírtam egyszer sem a 4 percet!
Ez egy faa
Ez egy faááá
Ez egy faaaaaaaa!
...márpedig sokszor látok fát.
Eskü anno a Kispál, Red Hot..., System of a down, stb. számok nem ivódtak be így! pedig sokukat non-stop hallgattam...taluga kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Azoknak sem bonyolult pedig a szövege, de ez annyira brutálisan tökéletesen egyszerű, hogyha egy kismama csak egyszer is végighallgatja, akkor mikor előbújik kisbaba nem felsír, hanem ezt fogja énekelnidongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEskü anno a Kispál, Red Hot..., System of a down, stb. számok nem ivódtak be így! pedig sokukat non-stop hallgattam...
taluga kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Most az mondjátok meg, hogy miért kell egy jó képet így elrontani. A cikket a video miatt raktam ide. Sajnos ott sem sok minden látszik a gépből.
Mariah Carey énekesnő vagány bőrruhában motorozik új klipjében
Pedig lehet, hogy ez a Royal Enfield hűségesebb típus.
Utoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2013 jún. 19, 11:25.
- 2 likes
Komment
-
Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2015 júl. 14, 19:40."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment

után egy kis gitár zenét!
Komment