Szia TZ!Én a neten kerestem a moszkvicshoz kezelési útmutatót így bukkantam rátok hál istennek!Nagyon jó az oldal!Gratula!Üdv Spagó
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Hogyan találtál ránk?
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
Bojnak eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseRemélem ez továbbra is így lesz.
- 2 likes
Komment
-
Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseközbe lépnek az adminok!
- 5 likes
Komment
-
sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉs éppen ezért maximális tiszteletem a fórum tagjainak.
Látod, Bojnak, itt inkább ez a jellemző! Egymás tisztelete és lelkének ápolgatása! Legalábbis nagy többségben az erre való törekvés!
- 5 likes
Komment
-
Én az oldalt már néhány hónappal a regisztrációm előtt megtaláltam, azthiszem a veteránaprón keresztül. Beleolvasgattam pár fórumba. Láttam a letöltéseket is, azért nem regisztráltam mert úgy gondoltam hogy pár letöltésért pimaszság lenne. A hozzászólásokból kitűnt, hogy itt szép számmal vannak igen tapsztalt szakik, nem úgy mint én ezért nem sokat tudnék hozzátenni a fórum tartalmához. Aztán egyszer csak sürgős segítség kellett a Czetkámhoz és beregisztráltam. Kaptam is segítséget hamar, és úgy döntöttem nem leszek hálátlan és megpróbálok aktív tagja lenni a fórumnak. Bár általában nem vagyok egy szószátyár alak.
Persze közrejátszott az is, amit életem első veteránbörzéje után már tudtam, hogy a veteránosok mind rendes emberek. És hát ki nem szeretne rendes emberek közé tartozni?
- 4 likes
Komment
-
Üdv !
Még csak most láttam meg ezt a témát, pedig már egy jó ideje regisztráltam . Természetesen én is a google segítségével találtam ide, mert P21-hez kerestem infókat . Sajnos a sok buktató miatt, mind eddig csak azt hittem hogy látom az alagút végét , "pedig nem is .... " !Bele olvasva különböző témákba , rá kellett jönnöm hogy az itteni, - talán nem sértés másokra nézve hogy azt mondom - kollégák , úgy érzem tisztelettel viselkednek egymással , így én is bátorkodtam bele - bele szólni különböző témákba és se ki nem nevettek , se le nem torkoltak , mint egy-két ismerősömet más fórumokon ! Igaz mostanában ritkábban jutok ide (majd ha lesz, teszek pár képet hogy miért...), de a veterán fórum segítségével már több problémám is megoldódott , amit nem győzök megköszönni !
Szeretnék ezúton is mindenkinek kellemes időtöltést, és sok türelmet , kitartást kívánni !
Üdvözlettel : Zahi .
- 4 likes
Komment
-
Sziasztok! Én a google keresőbe ezt írtam be: Pannónia eladó olcsón. Az első hirdetések között megjelent: veterán apró,
online ingyenes hirdetési magazin. Na, gondoltam, ez kell nekem! A veterán aprón keresgélve megtaláltam ezt:
´Elindult testvéroldalunk: A Veterán fórum!Ë Ha már veterán akkor megnézem! Igy regisztráltam isés nem bántam meg!
Sok rendes, segítőkész, és hozzáértő veteránossal sikerült kapcsolatba kerülnöm! Köszönöm a szervezőknek!"Akaraterő és szorgalom, ez a két tulajdonság az, amellyel bármilyen célt el lehet érni."
- 3 likes
Komment
Komment