Én január elején rendeltem meg az első szettemet Zoltán javaslatára, hogy próbáljam meg. Megmondom kicsit szkeptikusan álltam a dologhoz, de be kell valjam kellemes csalódások értek. Nagy bagós voltam, napi egy doboz elment. A kezdeti próbálgatások után ( rengeteg tipus van, és sokfajta alkatrész amiből külön összeállítható) és persze sok mellényúlás után kialakult melyik válik be nekem. Azóta egy szálat sem szívtam!!!! Számomra tökéletesen pótolja a cigarettát, sőt az kell,hogy mondjam jobb is, de ezt csak azok érthetik meg akik már próbálták. Nem vagy büdös, amit most másokon kifejezetten érzel, és rengeteg féle aroma közül választhatsz, ami a külvilág számára is kellemes illatú.
Ja és az anyagiakat tekintve is jobban jársz, ami nem mellékes.
A szabályozáshoz ami mostanában közszájon forog meg csak annyit, hogy mi van azokkal akik 0 mg-os, tehát nikotinmentes folyadékkal töltik az e cigijüket?
A készülékre kivetni jövedéki adót ebben az esetben nem lehet, max a nikotinos folyadékra, de azt meg sokan most is külföldről rendelik online boltokból...
Egyébbként én is folyamatosan csökkentem a nikotin mennyiségét a folyadékban ugyanis magamnak keverem.
Tehát azoknak akik abba akarják hagyni a dohányzást, de "elég erő" nem volt soha hozzá bátran ajánlom- próbálják ki!
Ja és az anyagiakat tekintve is jobban jársz, ami nem mellékes.
A szabályozáshoz ami mostanában közszájon forog meg csak annyit, hogy mi van azokkal akik 0 mg-os, tehát nikotinmentes folyadékkal töltik az e cigijüket?
A készülékre kivetni jövedéki adót ebben az esetben nem lehet, max a nikotinos folyadékra, de azt meg sokan most is külföldről rendelik online boltokból...
Egyébbként én is folyamatosan csökkentem a nikotin mennyiségét a folyadékban ugyanis magamnak keverem.
Tehát azoknak akik abba akarják hagyni a dohányzást, de "elég erő" nem volt soha hozzá bátran ajánlom- próbálják ki!
Komment