Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Kislépés: elektromos cigaretta

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Én január elején rendeltem meg az első szettemet Zoltán javaslatára, hogy próbáljam meg. Megmondom kicsit szkeptikusan álltam a dologhoz, de be kell valjam kellemes csalódások értek. Nagy bagós voltam, napi egy doboz elment. A kezdeti próbálgatások után ( rengeteg tipus van, és sokfajta alkatrész amiből külön összeállítható) és persze sok mellényúlás után kialakult melyik válik be nekem. Azóta egy szálat sem szívtam!!!! Számomra tökéletesen pótolja a cigarettát, sőt az kell,hogy mondjam jobb is, de ezt csak azok érthetik meg akik már próbálták. Nem vagy büdös, amit most másokon kifejezetten érzel, és rengeteg féle aroma közül választhatsz, ami a külvilág számára is kellemes illatú.
    Ja és az anyagiakat tekintve is jobban jársz, ami nem mellékes.

A szabályozáshoz ami mostanában közszájon forog meg csak annyit, hogy mi van azokkal akik 0 mg-os, tehát nikotinmentes folyadékkal töltik az e cigijüket?
    A készülékre kivetni jövedéki adót ebben az esetben nem lehet, max a nikotinos folyadékra, de azt meg sokan most is külföldről rendelik online boltokból...
    Egyébbként én is folyamatosan csökkentem a nikotin mennyiségét a folyadékban ugyanis magamnak keverem.
    Tehát azoknak akik abba akarják hagyni a dohányzást, de "elég erő" nem volt soha hozzá bátran ajánlom- próbálják ki!

Komment

Nagyon örülök neki!
      Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Sziasztok!

14 évi cigarettázás után tavaly (2011.) decemberében kipróbáltam az elektromos cigarettát, és annyira megtetszett, hogy jelenleg már forgalmazom is őket. Bárkinek bármilyen segítségre van szüksége az elektromos cigarettákkal kapcsolatosan, akkor keressen meg az elektromoscigi.org weboldalon található elérhetőségek valamelyikén. Bármiben szívesen segítek, persze, ha tudok.

Komment

Ejnye-bejnye Főnök bácsi! Ezt egy veterános oldalon...

Komment

Elektromoscigi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Sziasztok!

14 évi cigarettázás után tavaly (2011.) decemberében kipróbáltam az elektromos cigarettát, és annyira megtetszett, hogy jelenleg már forgalmazom is őket. Bárkinek bármilyen segítségre van szüksége az elektromos cigarettákkal kapcsolatosan, akkor keressen meg az elektromoscigi.org weboldalon található elérhetőségek valamelyikén. Bármiben szívesen segítek, persze, ha tudok.
            Már megint támad a cigaretta lobbi!?
            Káros az egészségre az elektromos cigaretta - Hir24
            A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

nem gondoltam volna, hogy itt is szóba kerülhet az e-cigi.
              én már több mint 1,5 éve "kűzdök" magammal és az e-cigivel. talán 13 éves lehettem mikor elkezdtem, lassan 40 éve. és igenis: szeretek füstölögni módszeresen körbejártam a témát, "módolok" is. a dohánylobbi nyilván nem fogja engedni, hogy kikerüljön a kezéből egy hatalmas bevétel, így mindent megtesz, hogy lehúzza az e-cigit. szvsz lényegesen kevesebb káros anyag kerül a szervezetbe, mint a hagyományos bagózáskor. az emberi szervezet van annyira "bölcs" hogy kiépítette a maga védekező rendszerét: a nagy molekulák -aroma- a szájüregben, a közepesek -glicerin párolgásakor keletkező anyagok- a garatban, és csak az "apró" molekulák, mint a nikotin és vízgőz kerül csak a tüdőbe. ugye sokszor elhangzik, hogy a nikotin MÉREG! és hogy milyen ártalmas. nos akkor be kéne tiltani azokat a növényeket is amiben megtalálható, és vígan fogyasztjuk
              én még sajnos nem teljesen szoktam át az e-cigire, mert sokszor kell még a hagyományos cigi mérge, de rajta vagyok az ügyön talán a rágyújtás ceremóniája az ami hiányzik, no meg a büdös

Komment

Sziasztok!
                Én lassan öt éve nem gyújtottam rá,25 év aktív dohányzás után. Természetesen nekem sem sikerült egyik pillanatról a másikra letenni, csak amikor elég erős akarat is járult hozzá, no meg egy kis segítség. A segítség egy újságban látott rezonanciás kezelést ígérő szolgáltatás formájában jelentkezett. Akkor még nem voltak ilyen kemény dohányzási rendeletek, csak én éreztem úgy, hogy rabszolgája lettem a ciginek. Talán már mással is megtörtént, hogy amikor a dobozban már csak egy-két szál lézengett- attól való félelemből, hogy elfogy- hirtelen felindulásból gyorsan elszívtam őket, vagy ébredés után az első volt (kávé-val kéz a kézben) még félálomban, és még sorolhatnám tovább. Kezelésnél mondták ,hogy ők csak a fizikai anyag ( nikotin ,kátrány, cukor, stb.)utáni vágyat tudják csökkenteni, míg a szokási oldalon nekem kell megküzdeni. Tehát akaraterő, motíváció nélkül nem megy! Néha még mindig motoszkál bennem a gondolat, hogy milyen lenne újra rágyújtani, de tudom nem állnék meg napi egy-két szálnál ami talán(Kérem orvosok csukják be a szemüket!) még egészséges is lenne. Tisztelem és megértem mindkét oldal képviselőit, és sok sikert kívánok a leszokás útjára lépőknek.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                Working...
                X