Ha esetleg erdekel valakit Trieszt-ben majus 12-13.an lessz ez a rendezveny concorsodeleganzacastellodimiramare.it A varos szep meg nincs is olyan messze
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Concorso d'Eleganza Castello di Miramare
Collapse
X
-
Ha erdekel valakit es erre jar eppen Ez ev majusaban is meg szervezzuk a mi kis veteranos osszejovetelunket itt Trieste-ben a Portopiccolo -ban Egregio Appassionato.pdf Ez a program nem tudom hogy jol csi naltam e a felrakasat .Attached FilesUtoljára szerkesztve a következő által: movisz; 2022 jan. 26, 08:40.
- 4 likes
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNyugodtan állítom, hogy hiába, mert egy qrva szót nem értek belőle. de az utolsó képen markánsan látszik egy Pannónia. gratulálok!
Utoljára szerkesztve a következő által: movisz; 2022 jan. 26, 08:41.
- 3 likes
Komment
-
pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzervusztok! Movisz megnyugodhatsz, mert le lehet tölteni a program füzetet!
Komment
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésePasetta neked nincs messze par ora az ut esetleg meg lehet allni Vranskoba a motor mizeimba.Utoljára szerkesztve a következő által: pasetta; 2022 jan. 28, 21:10.
- 2 likes
Komment
-
pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMondom én! Extra selejt vagyok.
- 1 like
Komment
-
pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseoroszt erőltették az álltalános iskolában, nem sikerült megtanulniályát akart váltani én viszont jól szórakoztam,mit mondjak
nem lehetek mindenben zseni !!!!
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
Örülök neki, hogy gyógyulsz Máté! Evvel nem vagy egyedül én is próbáltam több kevesebb sikerrel pedig függetlenül a politikától az is egy nyelv. Csak hát a muszály főleg oskolás korban nagy úr!! Lehet ha lett volna mellette szabad választás vagy nem az akkor eltitkolt / az emberek között nyílt titok volt/ 56 és a kötelező Orosz nyelv tanulás nem lett volna következménye? másként hatott volna. Sajnos semmit nem változott a világ ebből a szempontból akkor és most is meghamisítják még a történelmet is!Pasettátől kérdezném ha nem titkos hol laksz? A nyáron lesz egy motoros találkozó Sárváron és oda el szeretnék menni. Ki esetleg szeretne csatlakozni szivesen veszem ha felírja a bakancs listájára!
- 3 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemotoros találkozó Sárváro"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésePasettátől kérdezném ha nem titkos hol laksz?
- 2 likes
Komment
-
Tudom hát tal mondatot nem kezdünk de: 2022. 08. 26 Sárvári várban motoros találkozó! Ez azért hát mert miután kicsit bevillantak az emlékképek a Találkozónk szokványos ideje lenne! Igaz erről még nem beszéltünk de ha a szokott időben lenne akkor ez törli nekem is a Guzzis találkozóm mely egyben ott lenne! Ez viszont nagy csont! Elsődleges ugyan a Fórum de a Guzzi sem az utolsó számomra!!
- 1 like
Komment
Komment