Ha esetleg erdekel valakit Trieszt-ben majus 12-13.an lessz ez a rendezveny concorsodeleganzacastellodimiramare.it A varos szep meg nincs is olyan messze
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Concorso d'Eleganza Castello di Miramare
Collapse
X
-
Ha erdekel valakit es erre jar eppen Ez ev majusaban is meg szervezzuk a mi kis veteranos osszejovetelunket itt Trieste-ben a Portopiccolo -ban Egregio Appassionato.pdf Ez a program nem tudom hogy jol csi naltam e a felrakasat .Attached FilesUtoljára szerkesztve a következő által: movisz; 2022 jan. 26, 08:40.
- 4 likes
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNyugodtan állítom, hogy hiába, mert egy qrva szót nem értek belőle. de az utolsó képen markánsan látszik egy Pannónia. gratulálok!Utoljára szerkesztve a következő által: movisz; 2022 jan. 26, 08:41.
- 3 likes
Komment
-
pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzervusztok! Movisz megnyugodhatsz, mert le lehet tölteni a program füzetet!
Komment
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésePasetta neked nincs messze par ora az ut esetleg meg lehet allni Vranskoba a motor mizeimba.Utoljára szerkesztve a következő által: pasetta; 2022 jan. 28, 21:10.
- 2 likes
Komment
-
pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMondom én! Extra selejt vagyok.
- 1 like
Komment
-
pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseoroszt erőltették az álltalános iskolában, nem sikerült megtanulni"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
Örülök neki, hogy gyógyulsz Máté! Evvel nem vagy egyedül én is próbáltam több kevesebb sikerrel pedig függetlenül a politikától az is egy nyelv. Csak hát a muszály főleg oskolás korban nagy úr!! Lehet ha lett volna mellette szabad választás vagy nem az akkor eltitkolt / az emberek között nyílt titok volt/ 56 és a kötelező Orosz nyelv tanulás nem lett volna következménye? másként hatott volna. Sajnos semmit nem változott a világ ebből a szempontból akkor és most is meghamisítják még a történelmet is! Pasettátől kérdezném ha nem titkos hol laksz? A nyáron lesz egy motoros találkozó Sárváron és oda el szeretnék menni. Ki esetleg szeretne csatlakozni szivesen veszem ha felírja a bakancs listájára!
- 3 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemotoros találkozó Sárváro"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésePasettátől kérdezném ha nem titkos hol laksz?
- 2 likes
Komment
-
Tudom hát tal mondatot nem kezdünk de: 2022. 08. 26 Sárvári várban motoros találkozó! Ez azért hát mert miután kicsit bevillantak az emlékképek a Találkozónk szokványos ideje lenne! Igaz erről még nem beszéltünk de ha a szokott időben lenne akkor ez törli nekem is a Guzzis találkozóm mely egyben ott lenne! Ez viszont nagy csont! Elsődleges ugyan a Fórum de a Guzzi sem az utolsó számomra!!
- 1 like
Komment
Komment