Egy vendéglős gondolt egyet és elindított egy felhívást,nem túlzott hírveréssel nehogy ellenérzést váltson ki...Veterán találkozó és családi nap.Mivel tervben volt a gyermeklátogatás is így a pannónia került felkészítésre,a hónapok óta esedékes :hengerfejtömítés a világítás,karbi-pucolás egy tisztogatás is erősen ráfért a gépre.Az utat furcsán,de tisztességesen bírta. Nem túl sokan ,de összeverődtünk a tulaj OT-Pannóniával,JAWA Ideálja és T-5-öse után én T-5,Komár -1es,Star-Simson,Junak,Junak Duna oldalassal,Simsonok,mikor én eljöttem,találkoztam három gyönyörű Pannóniával,ők is oda tartottak,a nem OT-és azok közül való.A fotók a vendéglátó képei közül vannak.
Haza felé már kissé sötétedett,gyengécske,de bevállalható világítással "forszírozott"90-es tempóval jól beöltözve pötyögtem haza,egész úton egy gázlevétel után nagy durranás,szemöldököm felszaladt..,de azután semmi különös,gyertyaslussznak tudtam be a dolgot,és gyűrtem hazáig. Össze-számolva Titus útjának felét 240-km-t mentem.
Haza felé már kissé sötétedett,gyengécske,de bevállalható világítással "forszírozott"90-es tempóval jól beöltözve pötyögtem haza,egész úton egy gázlevétel után nagy durranás,szemöldököm felszaladt..,de azután semmi különös,gyertyaslussznak tudtam be a dolgot,és gyűrtem hazáig. Össze-számolva Titus útjának felét 240-km-t mentem.
Komment