Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Veterán Fórum találkozó 2022

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Makk Gabi telefonszámát nem tudjátok véletlenül? Beszélnem kell vele!
    Ja, Joker! Nyáron beszéltünk a korai Danuvia kormányról. Hát annyira sikerült is eljutnom, hogy NINCS!

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Igaz a motorom széjjel de lesz még egyben is !
      Mér' szedted széjjel, majd a talin összelegózzuk

Komment

Mostani állapotában csak futón tudnám vinni de.....! Műszakira készülünk és a kötelezőn kívül össze kell hoznom a kilóméter óra meghajtást, nincs fordulatszámlálóm spirált kell csináltatnom és még egyenlőre gyújást ráadva nem világít az olajnyomás kontroll! Ez kicsit jobban aggaszt. Égő foglalattal jó a vezték nem szakadt . A gomba olyan jó helyen van, hogy megtalálni is nehéz. A légszürő házat kell eltávolítani ami külön műsor remélem az a bibi és nem a szivattyúm adta meg magát. Nagyon sok szét dúrást kell végezni hozzá. A kilóméter meghajtás egy örökölt kókány adománya jelenleg eszergályos majd horganyzás és némi co hegesztés az elképzelésem szerint. Már a tavalyi szezont is nélküle vittem GPS segédlettel a kabátom olvadt meg miatta / vagy az ostobaságom miatt!/ No de remélem mire kell új fényében ragyog majd a motoros égbolton a 34 éves Guzzim!, mely kacsingat az 51 éves CZ- m re

Komment

SZiasztok! Épp felakartam vetni a találkozó témáját, de szerencsére látom, hogy már nagyon meg vagyok előzve. Merre van az a Mindszenti Tiszapart?

Komment

Igrich eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Merre van az a Mindszenti Tiszapart?
            https://www.google.com/maps/place/B%...8!4d20.1655408

Komment

Köszi Jagdtigger! Megtaláltam így könnyebben Mindszentet.
              Esetleg Tiszató? Ha más helyszín is érdekel valakit, akkor szóbajöhetnek talán Tiszafüred is.
              Tiszafüred. Tóparti Kemping. Itt van kaland park is.
              https://toparticamping.hu/szallasaink/

Komment

Igrich is felébredt végre...már hiányzott..

Komment

Tehát akkor eddig van 3 lehetséges helyszínünk?

Mindszenti Tiszapart
                  Leányfalu, Vadkacsa Vízibázis
                  Tiszafüred, Tóparti kemping

Szép kis szórás van területileg .

Komment

Nos mivel az ünnep előestélyére sikerült össze rakni / van némi kívánni való még / a gépet és szerencsére nem az olajszivattyú volt a bibis hanem a gomba melyet Hollandiában sikerült kapni össze állt a gép. Egy biztos a Guzziban egy légszűrő betét csere sem kis csapás hát még alóla az olajgombát ki és vissza varázsolni sem egyszerű! Mivel ez a gép 34 éves és eleve oly ritka mint Mátyás fehér hollója avval kezdte a kereskedése Nincs gomba! Ha esetleg lesz ha gyártanak 1 hónapnál biztos több idő! Szép vígasz no a fiam talált egy újabb tipusét mely menet átalakítóval de össze jött, dolgozik! De ugye karbikat lédszűrő ház fedelet le majd mindezt vissza talán Zsolti a megmondhatója milyen csapás. No de nem kell minden héten cserélni egyiket sem ha minden oké!! Anno kuplung tárcsát 4 hónapra gyártott az Olasz. Nem volt sehol polcon! De mit mondjak ezt szeretem ez kell az ilyen gondjaival együtt mert utánna még eddig elvitt és baj nélkül és kurv@ kényelmesen haza is hozott ha kellett rendes tempóban is! . Orosháza- Dunaföldvár- Székesfehérvár után a kerékcsárda 3 óra! vagy ,1/2 12 - től Orosháza - Gyöngyös-Eger- Lillafüred süttettem egy Hekket ez volt a pihi innen Miskolc- Debrecen- Szeghalom- Békéscsaba és Orosháza este 3/4 8 ra itthon!Nem mondom az utolsó 100km en szellőztettem a hejhajom sűrűbben.

Komment

Tegnap felvettem a kapcsolatot a Mezőcsáti motoros klub vezetőjével. Nincs semmi konkrét egyenlőre, de a Csáti termál strandot céloztam meg.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Miskolc-
                        És most megvagyok haragudva !!!!!....................................................

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Mezőcsáti motoros klub vezetőjével.
                          Nem véletlen a főnök jelző ! Ráéreztél a csapatra.
                          Rendkívül szívemhez szóló a hely... szerintem mások is értékelték a Keszibe látogató motoros "cimbiket"én is szívesen csatlakoznék a helyi motorostársulathoz,szímpatikusak
                          !
                          "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Miután beszéltem Gyurival mondtam neki kinevezem Szervező Titkárnak és ígértem fogok támogatókat kérni a jelölésemhez! Kérem a Tisztes Csapatot támogassátok jelölésem Gyuri személyében. Én köszönöm , hogy kezded mozgatni az alvó csapatot! Kérem a támogató hozzá járulók megnyilvánulásait !!! Sjnos én lettem úgy gondolom a korelnök mely számomra nem dicsőítő csak egy állapot.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Tegnap felvettem a kapcsolatot a Mezőcsáti motoros klub vezetőjével. Nincs semmi konkrét egyenlőre, de a Csáti termál strandot céloztam meg.
                              Néhány éve átgurultam a mezőcsáti motoros napra, a strandon volt a főzőcske meg a többi, szóval ki lehet bírni...

Komment

jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Tehát akkor eddig van 3 lehetséges helyszínünk?
                                Az lenne a kérdésem, lehetne -e olyan szállást kapni ezeken a helyeken, ahol 2 személye szoba lenne, mert a feleségemmel mennénk.
                                Úgy nézem nem egynapos kirándulás lenne, ahol reggel megyünk, este meg jövünk.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X