Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Beszélgetések két MiniTorino között :-)
Collapse
X
-
Ülj le és kapaszkodj, mielőtt megnézed...
MOST akarok újra gyerek lenni!!!
AKCIÓS Mercedes G55 AMG 12V-os elektromos kisautó INGYEN SZÁLLÍTÁSSAL Budapest XIX. kerület ”¢ OLX.hu (korábban Apród)
Elektromos Old Timer kisautó 12V, mp3, távirányító, ingyenes szállítás Budapest XVIII. kerület ”¢ OLX.hu (korábban Apród)
http://olx.hu/hirdetes/akcios-
vw-bogar-12v-os-elektromos-kisauto-ingyen-szallitas-ID2jkDL.html#c9f1232cb8
Vannak még más típusok is az oldalon-t5- kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Akos eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseElkészültek a házilag gyártott, korabeli olasz próbarendszámok
Igaz, eddigi infók szerint elöl nem volt, de valamit az első rendszámomra is tennem kell
[ATTACH=CONFIG]23962[/ATTACH]
A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
Komment
-
Kedves T5: Miért ne érdekelne? Köszi, hogy szóltál. De joker-nek igaza van, tényleg csak addig van rajta, amíg kiállításon, vagy egy túra indulásánál vagy állomásán áll az autó. 2 mp. alatt levehető, akár a rendőr is le tudja venni saját kezűleg, ha nem vagyok az autónál, ha meg akarja nézni, hogy mi van alatta...
joker: nem hazáig...csak Kistarcsától Rákosfalváig, ott ugrott be és rögtön félreálltam, lekaptam Na meg utána egyszer az Auchan-tól a Tesco-ig, mikor ott fényképeztem az autót felújítás közben Nyugi, meg is állt egy pillanatra a szívem mindkét esetben menet közben, mikor beugrott, hogy fent maradtak
Utoljára szerkesztve a következő által: Akos; 2014 nov. 05, 00:23.-t5- kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Akos eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBiztos nem olcsó dolog...
4 betű, 2 szám: 435 000 Ft (egyedileg legyártott rendszámtábla)
5 betű, 1 szám: 435 000 Ft (egyedileg legyártott rendszámtábla)
Flottára, több autóra nincs kedvezmény. Ilyen esetben is ugyanannyi a díj autónként
a 0 számjegy önállóan nem alkalmazhatóA boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
Komment
-
Karácsonyi fények FIAT 850-nel
Sajnos pár kép elmosódott, ha kinagyítod, pedig kicsiben a helyszíneken a fényképezőn szépek voltak...
https://picasaweb.google.com/1175798...EstiVarosnezesmátéapu kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment