Persze , hogy nem számít -------ha elviseled a tekinteteket : ez a ....s mit keres itt ? De amilyen genyák a veteránosok ( szigorúan nálunk !!!!! ) ha elterjedne az a hír , hogy ez a fickó rajong a veteránokért , de Ő fél egy ilyent vezetni , viszont Ő szponzorálta az összes -kajapija- , még egy csomó barátot is lelhetnél .
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Beszélgetések két MiniTorino között :-)
Collapse
X
-
https://photos.google.com/share/AF1Q...E5aXhjM0F0Qm5n
Egy kis veterános élet - a Klasszikus Olasz Autók Egyesülete szervezésében . Hét vége , észak magyar országon (Rozsnyó és környéke) Akik esetleg vágynak a tiszakeszinél lazább , kevésbé kulturális töltöttségű programokra , azoknak javaslom szerezzenek be egy olasz kötődésű autót (motort) és tartsanak velünk .
(azért nem mindig vagyok olyan , mint aminek látszom )
Gratulálok a közösséghez , hogy ilyen szuper túrákra vállalkoznak , hozzáteszem nem kis számban !!!! Jó látni ... Őszintén !joker kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Nebassz, még énekelni is tudsz?
Szlovákul , Karel Gottot , könyvből olvasva , fonetikusan . De nem nehezményezték - táncoltak
- - - Updated - - -
Igen , minden megvolt -kivéve Krasznahorka . Dobsinán , ezek szerint ismered a cigánytelepet ?! Szóval évek óta tervezzük , hogy vagányul bemegyek , szóba elegyedek az ottaniakkal , és csinálunk néhány képet , mert a kocsi korából fakadóan olyan mint ha a korabeli Nápoly valmi külső kerülete lenne . https://www.youtube.com/watch?v=s5KRfh4-Igg
Igazság szerint , három kép van , nem tudom miért nem rakta fel a Tibi . Automata ,üzem módban 1-1-1 sec , aztán csak az látszik hogy a tömeg meg sokszorozódik . Voltam akkora marha ( jó ötletnek látszott ) hogy gondoltam adok nekik eg két sört , meg ropit , hogy lássák a vadak a jóindulatom . Hát banyeg szétszakadt a zacskó , a sörök lestek ezek meg mint az afrikai segély osztáskor , összeverekedtek . Ez 3 másodpercben történt . Annyi kéz nyúlt be az ablakon ami betöltötte a keretet . Aztán sajnos a menekülés nincs felvéve -- hú pedig nagy volt , a cupe fara csapódott j-b ra a murván , por , kő , hang .....-----mert a fényképész srác is beszart , ugrott be és tolta .....
De az egészben az a király , hogy a helyi haverok , akik vagy látták , vagy hallották a dolgot --- azt mondták , hogy ilyent még nem hallottak , oda a rendőr is csak csoportban vagy katonai kísérettel megy be ....... Na ki a kemény csávó
- 8 likes
Komment
-
Nem csak ott vannak "próbaindiánok" (mármint a Dobsinai részen...) ! Szinte egész "dél szlovákiát" telerakták velük ! Füleken a tárcámat úgy vették ki a zsebemből hogy észre sem vettem ... Valamiért a hegyekben ritkábban találkozhatunk a faj egyes példányaival ... Szivesebben megyek ezért inkább feljebb , vagy akkor már Zakopane-ba .
Komment
-
https://photos.google.com/share/AF1Q...lYcGZQQ1NRTTd3
Ajánlom megtekintésre , egy másik fényképészünk gépéből ......( ezen több a motor )
- 5 likes
Komment
-
Joker le jöttök az idén is Csongrádra és ha igen mikor?? Igaz mostanság kevés ideig süt a nap de egy üveg kovászos uborka most is dukál a csapatnak , annál is inkább most már van egy Olasz motorom.Utoljára szerkesztve a következő által: sepy; 2017 máj. 25, 18:47.
- 4 likes
Komment
Komment