Igaz még nem teljesen aktuális de szeretném feltenni a nagy ? jelet: Gondolom nem egyedüli a gondolatom mit rebesgetnek a talinkkal kapcsolatban?? Nem vagyok türelmetlen mert a nagy felújításom kicsit nehézkesen alakul.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
VI. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi (2019. július 26-28.)
Collapse
X
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésefelújításom kicsit nehézkesen alakul."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMit -mit..hát azt,hogy hol.....és mikor...........
- 3 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseén vagyok generál alatt de még csak félúton de mire jó idő lesz remélem véget ér és sikerrel."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTibi ez a képsor emlékeztet egy motorosra vagy Téged is??.
"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 3 likes
Komment
-
Kicsit lehet korai de ha jól számolom akkor Júli 24-26 lesz az idei tali? Jövő héten adom(/adnám) le a szabi kérelmet. (Ezúttal sikerült bezsúfolnom a győrújbaráti balhét is .)
(/SZERK Gyors magyarázat: minél előbb leadom annál kisebb az esélye hogy még azelőtt elrendelik azon a héten a szombatot minthogy leadom a papírt. Ha lassú vagyok akkor a szombati nap is szabira megy....)
/SZERK2
Papír leadva és el is fogadták .Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2020 febr. 26, 20:08.
Komment
-
Szervusztok!
Nem teljesen ide tartozik,de a macskák már nagyon érzik a tavasz közeledtét,mert akkora nyervogással vannak,hogy az már zavaró,arról nem szólva,hogy a kanok jelölnek minden útjukba eső tárgyat és akkora a szag,hogy már zavaró.
A fecskék várható érkezéséig,még 6 hét van hátra,-remélem sikerül nekik megérkezni!
Üdvözlettel:Che
- 6 likes
Komment
-
[QUOTE=mátéapu;n221763]
Meg-ne próbáld magad kinyafogni mindenféle gyenge indokkal ,igenis spéci javítást óhajtok !!!!; Barátom Máté igyekszem parancsodnak eleget tenni holnap délelőtt újból boksz mérkőzésem lesz. Bár kiütnek de remélem én győzök. Igaz kicsit pőtyögős mert ez lesz már a 3. mérkőzésem ebben az évben a 2. remélem fel állok a padlóról.
- 2 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJelentkezem Sepy szkv."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
Komment