CZsolti eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Nem értem
Gyönyörű a környezet és én sem idegenkedek a sátorozástól sem főleg ha a mellékhelyiségen ajtó is van!. Szivesen sütök szalonnát akár melyhez kenyeret VISZEK. Sőt még ha van kemence és hozzáértő segítség süthetünk kenyeret!!, pék inasnak társulok.
Most voltam a Mindszenti motoros egyesület találkozóján 1000 ft. volt a beugró egy tanyájuk van illatosított budi papírral/ senki nem vitte el?/. Sátorozási lehetőséggel volt közösségi sátor villany világítás este 11-től reggel 5 ig nyomták a rock zenét nem is akár hogy felvonultunk, 500ft. volt a vacsora gulyással ,kenyér savanyúság és aki kérte egy kupica pálesszal. Senki nem kötekedett és igaz voltak gyönyörű mai gépek de szivesen megnézték az én réginek tűnő gépemmel együtt azt a pár szoci időből megmaradt füstölgő 2 üteműt.
Egy biztos,hogy 21 éve kalapálom a pénzt a főnökömnek (és persze magamnak is),de nem én megyek a Francia riviérára nyaralni,nem én cserélgetem az 5 éves autómat újra és nem én lakom hitelmentes palotában.......
,mégis nem vagyok benne biztos,hogy ezt a fizikai munkát képes leszek 60 éves koromban is úgy elvégezni,ahogy azt elvárják és sajnos máshoz meg nem értek....
Nagyon jól éreztem magam motorozás közben is és "eszmecsere" közben is! Zsolti,itt is köszönöm a lámpabúrát!!
Ha máskor is erre van dolgotok szívesen látlak benneteket
Komment