Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Fórum találkozó

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Szervusztok!

Amikor eljön az-az idő,hogy nem szólnak bele,mert már nem lesznek,-az lesz ám az igazán rossz.Jaj de nagyon jól esne nekem,ha még megkorholna,vagy megdicsérne az Anyám,vagy az Apám

A szülők már csak olyanok,hogy az élettapasztalatuk jogán elmondják a magukét,a gyerek meg megy a feje után,-bár meglehet fél a "rossztól",minden áron a maga bőrén kívánja azt tapasztalni.

Nagyon irigyellek Jagdtigger,hogy még van aki "beleszól" a dolgaidba,hidd el nem is olyan rossz az!

Üdvözlettel:Che
    chemotox, OdinHEM és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

A szülői szigornak megvan a maga előnyei és hátrányai

Előny, hogy nem szalad el velünk a ló ők féken tartanak minket. Vagy ha úgy látják rugdosnak a cél felé.
      Hátrány, hogy olyanba is aktívak amibe nem látnak bele.

De manapság azt is fontos kiemelni, hogy szülője válogatja sajnos :/

Nálam veterános témakörben előny, hogy halmozni nem engednek és belátják inkább ennek éljek mint más ifjúság rontó dolgoknak. De ám hátránya is van Mikor én mondom hol mozog az ára egy az ő szemükben rozsdás vasnak pl 9 bordás alap méretes bordatörés és faragás mentes hengerpárért ők 10e-se adnának holott 30e is van manapság.
      Utoljára szerkesztve a következő által: BeniP10&P21; 2012 máj. 24, 07:26.
      chemotox, OdinHEM és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Amikor eljön az-az idő,hogy nem szólnak bele,mert már nem lesznek,-az lesz ám az igazán rossz.
        Hát az biztos...

BeniP10&P21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Nálam veterános témakörben előny, hogy halmozni nem engednek és belátják inkább ennek éljek mint más ifjúság rontó dolgoknak.
        Nálam még nem egészen nyugodtak bele . Majd megszokják .
        Che kedvelte ezt.

Komment

Idén is lemaradok az agárdi programról és a fórumos találkáról. Szombat délután 6 órára írt ki a tanársegéd urunk vizsgát, neten keresztülit, amit meg kell csinálnom bármi áron. (Különben nem végzek az egyetemmel belátható időn belül)

De miért nem vasárnap? Igaz ezt inkább majd tőle kérdezem meg...
          There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Na szép. A vizsgához meg sok sikert .
            kollarg kedvelte ezt.

Komment

Valami vasarnapi talalkozora en is eltudnek menni en szombat este 8-ig dolgozom utanna pest az 5-6 ora motorral(nem veterannal)kis pihi vasarnap este meg vissza .Ha balcsi kornyeke az meg jobb mret nekem kozelebb

Komment

norinco eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                eddig csak 4-en ? és 3-an bizonytalanok? optimista vagy -t5-?
                Arra gondoltam, hogy az "igenek" mellé odaírhatnánk a telefonszámunkat, így megtalálnánk egymást Agárdon!
                Én 8 órakor már ott leszek, az első "kört" fizetem, minden Fórumos résztvevőnek!
                A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Inkább privibe, naptárt bárki láthatja...

Komment

jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Inkább privibe, naptárt bárki láthatja...
                    Csak Tagok látják, de nekem mindegy! Akkor oda............
                    A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Sajnos nem csak tagok látják:
                      http://dl.dropbox.com/u/1201829/vete....59.03_007.png
                      (Mondjuk érdekes hogy csak az IE jeleníti meg ilyen hülyén )

Komment

Komment

Uru nem akar agárdra menni.
                          szimo viszont beindult. szívmelengetően veszi is a fordulatot de szvsz neki messzi van agárd, úgyhogy alighanem marad a hiénamintás szamár. remélem nem makacsolja meg magát

Komment

Mé lenne az messze? Ott van gyakorlatilag egy köpésnyire...

Komment

Sajnos az Agardi rendezveny idopontjaban (reperibilis) ugyeletes vagyok a mentoszolg.-ba es raadasul jon 20 db magyar barlangasz ami novelio az eselyeket arra ,hogy szukseg lessz ram meg vinni kell ide oda barlangba oket. De ezentul nezem a rendezvenyeket es majd ugy organizalok a het vegekkel Agusztus 11-12. az az elso szabad hetvegem elore lathatoan sajnos igy allok a szabadidovel
                              -t5- és kedvelte ezt.

Komment

Attached Files
                                Utoljára szerkesztve a következő által: ApaE; 2012 máj. 26, 16:46.
                                -t5-, OdinHEM és 8 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X