Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
most jöttem meg a motoros felvonulásról, bár inkább "Mór bevétel"-ét kéne írnom rengetegen voltunk, nem is gondoltam volna, hogy ennyi motoros összejön itt bodajkra. a korház előtti parkban motoros bemutató is volt. nem vártam meg a végét, hanem motoroztam még egy kicsit. alakul, alakul Uru emberesedik
akár addig is
bár aznap lesz sziluett lövészet is tbányán... meg pestre is el kéne jutnom aláírni egy hagyatéki adásvételt...
Sajnálom, hogy nem jössz! Jó "lövöldözést".
Senki nem jön?
ApaE-vel remélem összefutunk!
Jagdtigger ez közelebb is van mint Agárd! Kérd meg a fatert engedjen el, jó társaságban leszel!
Többiek sem??
A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
Agárd óta nem nagyon problémázik , meg vége a vizsgáknak is úgyhogy leszállt a nyakamról. De sajnos nem tudok menni mert unokahúgom ballagása lesz akkor .
Kösz . Egy sima szakmunkás vizsga, csak kicsit sok modul volt . Ugyan az volt mint érettséginél. Beszarattak hogy ez lesz a nagy próbatétel közbe meg simán átment mindenki...
Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2012 jún. 15, 14:11.
Jövő kedden (17-én) a Közlekedési múzeum melletti Vagon sörözőnél ismét tömeges Veterán fórum találkozón lehet részt venni. A megjelenés természetesen kötelező (minden közelben lakó számára)!
Érkezés (este) 7 körül, a helyszínt pedig az alábbi térkép segítségével találjátok meg:
[MAP]Budapest, Városligeti körút 11[/MAP]
Részletek:
A résztvevőknek nem kötelező veteránjárművel megjelenniük. (de nem kizáró ok)
Sör helyett természetesen limonádé is fogyasztható, bizonytalanok számára pedig citromos sörrel szolgálhat a személyzet
Programok:
kötetlen beszélgetés
(tombola, vetélkedő, meg ilyen hülyeségek nem lesznek. )
Komment