-t5- eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Fórum találkozó
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
-t5- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseelhoztuk az "Átlagtartó kőrverseny" ezüstérmét oldalkocsis kategóriában.
Remélem a következő találkozón még többen leszünk!
Gyula elég hosszú ideig osztotta a díjakat, a 37.00-tól "érdekes" dolgok történnek!
-t5- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSikerült is 10 másodperc körüli különbséggel.OdinHEM, Blackmumus és 4 további látogató kedvelte ezt.A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 6 likes
Komment
-
most jöttem meg a motoros felvonulásról, bár inkább "Mór bevétel"-ét kéne írnom rengetegen voltunk, nem is gondoltam volna, hogy ennyi motoros összejön itt bodajkra. a korház előtti parkban motoros bemutató is volt. nem vártam meg a végét, hanem motoroztam még egy kicsit. alakul, alakul Uru emberesedik
- 7 likes
Komment
-
norinco eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseUru emberesedikA boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
Komment
-
norinco eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseakár addig is
bár aznap lesz sziluett lövészet is tbányán... meg pestre is el kéne jutnom aláírni egy hagyatéki adásvételt...
Senki nem jön?
ApaE-vel remélem összefutunk!
Jagdtigger ez közelebb is van mint Agárd! Kérd meg a fatert engedjen el, jó társaságban leszel!
Többiek sem??A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemeg vége a vizsgáknak /unokahúgom ballagása lesz
Vizsgáid?Utoljára szerkesztve a következő által: -t5-; 2012 jún. 15, 13:48.A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
Komment
-
Kösz . Egy sima szakmunkás vizsga, csak kicsit sok modul volt . Ugyan az volt mint érettséginél. Beszarattak hogy ez lesz a nagy próbatétel közbe meg simán átment mindenki...Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2012 jún. 15, 14:11.
- 5 likes
Komment
-
-
Srácok!
Jövő kedden (17-én) a Közlekedési múzeum melletti Vagon sörözőnél ismét tömeges Veterán fórum találkozón lehet részt venni. A megjelenés természetesen kötelező (minden közelben lakó számára)!
Érkezés (este) 7 körül, a helyszínt pedig az alábbi térkép segítségével találjátok meg:
[MAP]Budapest, Városligeti körút 11[/MAP]
Részletek:
- A résztvevőknek nem kötelező veteránjárművel megjelenniük. (de nem kizáró ok)
- Sör helyett természetesen limonádé is fogyasztható, bizonytalanok számára pedig citromos sörrel szolgálhat a személyzet
Programok:
- kötetlen beszélgetés
- (tombola, vetélkedő, meg ilyen hülyeségek nem lesznek. )
Mindenkit szeretettel várunk!
- 9 likes
Komment
Komment