OdinHEM,Most sem volt arra dolgunk csak miattad mentünk!!!!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Fórum találkozó
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseURL...címet kér!!!Azt meg honnan vegyek...legalább a száma ott lenne hogy hanyas villás kulcs fogja!!!
Komment
-
taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAzt szerintem hegeszteni kell...
- 4 likes
Komment
-
apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseOdinHEM,Most sem volt arra dolgunk csak miattad mentünk!!!
- 6 likes
Komment
-
apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSajnos csak így tudom!
OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAkkor meg gyertek máskor is!
- 5 likes
Komment
-
OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAkkor meg gyertek máskor is!
- 3 likes
Komment
-
apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemert valami titokzatos URL...címet kér!!!Azt meg honnan vegyek...
De a képek nagyon jók. És ami külön jó, az a találkozás lehetősége. Nemn mondtam még el nektek, hogy Sepy külön kitérőt tett azért, hogy Gyuláról Orosházára menet az én békési munkahelyemen tudjunk találkozni. Végül a békési "kagylós" kútnál találkoztunk, ahol végre személyesen is megismerhettem Sepyt és csodálatos leánykáját, aki igazi motoros reménység. Kár, hogy én csak egy 1300as Suzukit állíthattam a CZ-175 Sport-ja mellé, amit szerintem szépen megcsinált. (A Suzuki csak azért sajnos, mert négy kereke van. )
Jók ezek a személyes találkozások. Nagyon erősítik ezt a fórumot, amely már most sem gyenge szerintem.
Beagle, OdinHem, Apacsavo! Köszi a képeket a "minitaliról".
- 5 likes
Komment
-
apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNálam is tárva az ajtó és a szívem-lelkem egy baráti ölelésre...szóra!
- 3 likes
Komment
-
OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAlkalom adtán szavadon foglak!
- 5 likes
Komment
-
apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésetárva az ajtó és a szívem-lelkem egy baráti ölelésre...szóra!
apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseOnnan annyi ide mint innen oda! (Utoljára szerkesztve a következő által: Beagle; 2013 júl. 28, 19:10.
- 3 likes
Komment
-
Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSőt,a banditával hamarabb megjárható.
- 3 likes
Komment
-
OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVan ám eldugva nekem is szépségem ami után megfordulnak
- 4 likes
Komment
-
Sziasztok!
Most épp itthon vagyok Tiszakesziben és a jövő nyári fórum találkozó zöld utat kapott. A ház és a terület a miénk ingyen és bérmentve (bocs, de ennél olcsóbban nem ment) egy hosszú hétvégére, sőt, egy bográcsos vacsorát vagy ebédet is kapunk a falutól valamelyik nap. Örülnének nekünk és szívesen fogadnak.
Azt kérdezte a polgármester, hogy annyit megtennénk e, hogy ha esetleg egy falusi rendezvény (pl. falunap, Keszi Maraton, Kézműves vásár, halászlé főző verseny, Bográcsfesztivál, stb. Majd minden héten van valami a nyáron.) idejére időzítenénk azt megköszönnék, mert a járműveinkkel lehetnénk egy plusz látványosság. Azokat egyik nap ki lehetne állítani a központban lévő, művházként funkcionáló egyik kastély parkjában. Azt is megígérte, hogy napközben és éjjeleken a polgárőrség a kiállító helyen és a szállásnál is vigyáz a járgányokra folyamatosan, akár vállaljuk a kiállítást, akár nem.
Ha sokan leszünk, a kastély hátsó parkjában is lehet sátorozni, vagy a három apartman házban foglalhat magának szobát akinek nagyobbak az igényei (nyilván ezt már nem ingyen, de elég jó áraik vannak. Ezeket a Tiszakeszi honlapon meg tudjátok nézni).
De a református közösségi házzal is lehet beszélnek, hogy fogadjon embereket.
Nos ennyit tudtam intézni, innentől rajtatok áll. Viszont ha beindítom a dolgot, akkor nem szeretnék szarban maradni (már bocs), hogy leszervezem ,készülnek, és nem jövünk, vagy csak ketten hárman leszünk.
Mit szóltok hozzá?
Itt van néhány fotó a faluról, ahová invitállak titeket:
Ez pedig a szállásunk, közvetlenül a Tisza mellett, szerintem gyönyörű környezetben és kilátással:
- 10 likes
Komment
Komment