Szeretném megkérdezni Valaki jön a Kamuti Falunapra? Várják a veteránosokat is.ÉN készülök.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Kamuti Falunap
Collapse
X
-
"Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
- 2 likes
Komment
-
Két kérdés a hozzászólókhoz:
- Ricsi, te is ott voltál? Melyik volt a géped? Mi is ott köröztünk a feleségemmel délután.
- Sepy, megtalált az eső, vagy sikerült elkerülni? Miután elmentél Kamuton sűrű zivatar volt. Egyből megtelt az előadósátor.
http://www.danuvia125.hu/forum.htm (az "Általános fórum" feliratra kell kattintani és egy kicsit lefelé görgetni. A sárga Czetkás képnél kezdődik. )Utoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2013 szept. 23, 09:09.
Komment
-
Köszönöm a képeket így még nem láttam magam / sárga czetkával én voltam/. Telekgerendástól áztam Orosháza határáig gyopin pedig porzott az út nem sikerült elkerülni elébe mentem!, de mivel nem vagyok cukorból és fel voltam készülve teljesen nem ért váratlanul. Áztam már Miskolctól- Orosházáig két személlyel a Simson Stáros időszakomból. Akkor még csak a bőrdzseki volt divat arról még nyáron sem szeretek lemondani csak helyi motorozáskor.
- 2 likes
Komment
-
Én szombaton 450 km-re voltam Kamuttól
A Danuvia 125 fórumon is aktív vagyok, ott láttam a képeket, és gondoltam ide is teszek párat!
Arról a fórumról két komám, Zsolt74 és Bimi viszont jelen volt!"Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
- 2 likes
Komment
-
Ricsi95D eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA Danuvia 125 fórumon is aktív vagyok, ott láttam a képeket, és gondoltam ide is teszek párat!
- 2 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésesárga czetkával én voltam
A T5-ös nyegében pedig Bimi.CZsolti és kedvelte ezt."Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
- 2 likes
Komment
Komment