A4-es és A3-as méretben lehet készíttetni. Szerintem kezdetnek A4-es elég. Hamarosan árat is írok. (A naptárkészítő még nincs otthon,de amint hazaér,írja az árat)
Javaslatunk,hogy mindenki rakjon fel 2 olyan képet,amit szeretne a naptárban látni.
A borítón nyilván egy csoportkép legyen, a másik 12 képet pedig szavazással válasszuk ki. De ezzel ne várjunk, induljon el a feltöltés minél hamarabb! (ennek nyithatnánk egy új témát,hogy ne keveredjen a többivel)
A képek minél nagyobb felbontásúak legyenek a nyomtatás minősége miatt (300 dpi-ben lesz nyomtatva)
Javaslatunk,hogy mindenki rakjon fel 2 olyan képet,amit szeretne a naptárban látni.
A borítón nyilván egy csoportkép legyen, a másik 12 képet pedig szavazással válasszuk ki. De ezzel ne várjunk, induljon el a feltöltés minél hamarabb! (ennek nyithatnánk egy új témát,hogy ne keveredjen a többivel)
A képek minél nagyobb felbontásúak legyenek a nyomtatás minősége miatt (300 dpi-ben lesz nyomtatva)
OK!Faca! A csoportképen ÉN legyek + a Gyula meg az Ottó a Tót Ottó!A többi hónapra jó lesz az apacsavo is nagy felbontásban+kis felbontásban,jobbról is és balról is!!!Szemből de hátulról ne mert azon rossz a profilom!
Azt nem tom mi az A3 és mi az A4....de az kell amin nagyobb vagyok mint más!!!!!!
.............most azon töprengek hogy nincs-e egy pici nárcisztikus hajlam bennem????!!!!...........de nem hiszem mert a tökéletesség az tuti!!!!!

Ok!Kedves Mir-mur!Én csak a magaméról beszélek!Az a nagyság amit írtál az pont jó lenne!!Arra ráférne az arcom!.....................is!

Komment