Közlemény

Collapse
No announcement yet.

I. Veterán fórum találkozó - Tiszakeszi, 2014 július 25-27

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Jóker ha szereted a nyárson sült szalonnát/ ha nem szereted majd igyekszünk megszerettetni Veled/ akkor Mangalica szalonnát kell venni annak a zsírjából még a bakancsodba is jut. Én nagyon szeretem sütni és jó társasággal enni is. Zsoltikám a túráról még beszélünk mert ezt a helyi programokkal is egyeztetni kell.Jó ötletnek tartom csak nem tudom még milyen hosszúra tudom nyújtani a kimaradásom!!
    Utoljára szerkesztve a következő által: sepy; 2014 máj. 12, 15:37. Oka: bővítés

Komment

Szilvásvárad nagyon frankó hely, én elég sokat járok ki, hiszen tőlünk nincs messze. Nem rég tették rendbe az utat, állomásokat, és a szabadtéri múzeumot is. Ha ide lenne egy kiruccanás, és valamit kellene segíteni a szervezésben, akkor nagyon szívesen segítek. Persze majd a többség eldönti, hogy mi fér bele a programokba.
      Egy a lényeg: szalonna legyen!.... rendes hagyományos szalonna....

Komment

Készültem már néhány túraútvonallal. Amíg leírom, nézegessétek a környéket, hogy biztos oda találjon mindenki

Click image for larger version

Name:	borsod.jpg
Views:	2
Size:	203.6 KB
ID:	139985

Komment

szalonna legyen!
          Lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komment

taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Nincs ilyen!Mint ahogy a fórumon sincs! Akár veterán ladikkal is, csak az a felvonuláson kicsit lassítja majd a sor haladását...
            Nem motoros találkozót akartam, hanem nekünk egy sajátot, hogy ne más találkozókon kelljen szerveződni és keresgélni egymást. Legyen egy nekünk is, ahol személyesen is találkozhatunk, nem csak a virtuális térben.

Van egy L300-as terepjáró buszom, annak a hátulját megrakom szalonnával meg szalámival és elhuzom még a veterán ladikot is tele emberekkel, és akkor nem lassul a menet. Mehetünk szántáson is. Söt...

Komment

Szervusztok!

Menjünk,legyünk ott és kész,azután majd lesz valahogy,ha már összejövünk úgysem lesz rossz.Az orosházi veterán találkozó időpontja pont egybe esik a mi találkozónkkal,de én inkább Tiszakeszibe megyek,hogy mivel azt még nem tudom,de nem is érdekel,lényeg,hogy ott legyek és minél többen el tudjanak jönni közülünk.

Üdvözlettel:Che

Komment

Így legyen csak lassan szaporodnak az igenek bár a valóság fog számítani de azért telik ám az idő!!. Én azért bízom a szintársulat itt is össze fog tartani.

Komment

Naná hogy ott leszek!
                  Az még kétséges hogy mivel, de ha kell legyaloglom azt a 200 kilómétert !

Komment

Oroszlánybol elég, ha Kenderesig gyalogolsz, onnan elviszlek magammal.

Komment

Lefoglaltam a szállást. Tehát muszáj mennem.

Komment

Zsolti! Fel ébresztett a Lányod vagy szereled a Cz-t?, hogy ily korán ébredtél?. Annak a muszáj-nak pedig örülök!!

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          szereled a Cz-t?, hogy ily korán ébredtél?.
                          Igen szerelem . A heti rotációban most végre ez az este következett. A korai lefekvés pedig a jó alvás titka. Mikor foglalna az ember szállást, ha nem éjféltájt interneten keresztül. Legalább senki sem zavart, mert nem is volt olyan egyszerű. Egyébként a Tiszavirág Apartmanba megyünk. Sátorban valahogy nem tudok aludni. Félek a medvéktől (vagy a medve lányoktól? ) Van még hely, ha esetleg mást is érdekel. Állítólag 200 m-re van a Révháztól. Estéli hazatérés szempontjából fontos körülmény lehet.

Komment

Nem értem ezt kényelem keresést -végre van egy alkalom amikor kicsit úgy lehet mint rég .... 1póló,1bőr ruha ,csizma , 1 kanál , 1 kés , 1 törülköző , 1 pokróc , 1 polifom , ------szappan ,fogkefe nuku

--mert ,ha elkezdek pakolni ....tudom a végén káromkodok egy nagyot ...aztán betolom a motort a paplanos lakóautóba és azzal megyek ...
                            Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2014 máj. 21, 14:49.

Komment

Hi-hi-hi!!!!Lehet találgatni miért báránybőrös a mocim?!.........még egy pokróc rám és kész az összkomfort!

Komment

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X