Jóker ha szereted a nyárson sült szalonnát/ ha nem szereted majd igyekszünk megszerettetni Veled/ akkor Mangalica szalonnát kell venni annak a zsírjából még a bakancsodba is jut. Én nagyon szeretem sütni és jó társasággal enni is. Zsoltikám a túráról még beszélünk mert ezt a helyi programokkal is egyeztetni kell.Jó ötletnek tartom csak nem tudom még milyen hosszúra tudom nyújtani a kimaradásom!!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
I. Veterán fórum találkozó - Tiszakeszi, 2014 július 25-27
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
Szilvásvárad nagyon frankó hely, én elég sokat járok ki, hiszen tőlünk nincs messze. Nem rég tették rendbe az utat, állomásokat, és a szabadtéri múzeumot is. Ha ide lenne egy kiruccanás, és valamit kellene segíteni a szervezésben, akkor nagyon szívesen segítek. Persze majd a többség eldönti, hogy mi fér bele a programokba.
Egy a lényeg: szalonna legyen!.... rendes hagyományos szalonna....
- 3 likes
Komment
-
taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNincs ilyen!Mint ahogy a fórumon sincs! Akár veterán ladikkal is, csak az a felvonuláson kicsit lassítja majd a sor haladását...
Nem motoros találkozót akartam, hanem nekünk egy sajátot, hogy ne más találkozókon kelljen szerveződni és keresgélni egymást. Legyen egy nekünk is, ahol személyesen is találkozhatunk, nem csak a virtuális térben.
Van egy L300-as terepjáró buszom, annak a hátulját megrakom szalonnával meg szalámival és elhuzom még a veterán ladikot is tele emberekkel, és akkor nem lassul a menet. Mehetünk szántáson is. Söt...
- 4 likes
Komment
-
Szervusztok!
Menjünk,legyünk ott és kész,azután majd lesz valahogy,ha már összejövünk úgysem lesz rossz.Az orosházi veterán találkozó időpontja pont egybe esik a mi találkozónkkal,de én inkább Tiszakeszibe megyek,hogy mivel azt még nem tudom,de nem is érdekel,lényeg,hogy ott legyek és minél többen el tudjanak jönni közülünk.
Üdvözlettel:Che
- 6 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseszereled a Cz-t?, hogy ily korán ébredtél?.
- 4 likes
Komment
-
Nem értem ezt kényelem keresést -végre van egy alkalom amikor kicsit úgy lehet mint rég .... 1póló,1bőr ruha ,csizma , 1 kanál , 1 kés , 1 törülköző , 1 pokróc , 1 polifom , ------szappan ,fogkefe nuku
--mert ,ha elkezdek pakolni ....tudom a végén káromkodok egy nagyot ...aztán betolom a motort a paplanos lakóautóba és azzal megyek ...Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2014 máj. 21, 14:49.
- 5 likes
Komment
-
ApaE
Komment