Nos ezen gyötrődöm hogy minnél gyorsabban minnél kevesebb benzinnel!!! ...ha jól számoltam most 308,7cc a mocija és e mellett a ványadt tempó mellett 4,5liter benzint fogyaszt!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
I. Veterán fórum találkozó - Tiszakeszi, 2014 július 25-27
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
-
Ha a gumikat héliummal fujod fel, könnyebb lesz a motorod. Gyorsabb leszel, kevesebb benzinnel. Ki lehet még próbálni a hidrogént is és akkor megvan az esélye egy repülö MZ-nek. A repülést simán tul lehet élni, a földetérést viszont nem árt gyakorolni
Ki mivel megy a találkozóra? Én még nem találtam ki, hogy CZ, vagy MZ? Talán majd feldobok egy pénzt.
- 3 likes
Komment
-
Igen, ha egy henger kihagy, neked egyel rosszabb. Hidd el! Egy henger egy baj, két henger két baj, sok henger sok baj. Sokat elözöl Danuviával? Én 125-ös motorral sokat elöztem. Bicikliseket, egy-két traktort, az IFA már komolyabb akadály volt. Ha valakit utolértem, az mindig azért volt, mert megállt, vagy le akart kanyarodni. Ha a kis ETZ-m megállt mindig csak leugrottam róla. Olyan kis sebességnél mi baj lehet?
- 2 likes
Komment
Komment